asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: ahaha harbiden ya ben de kime benzetiyorum diyorum ahahaha this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fede said: osmanın kılıcını çalanlardan hesap sormaya geliyolarmış. OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 laikçilerin kafa olsa şöyle hamleler yaparlardı. akp her türlü win win hareket ediyor. ben artık karar verdim türkiyeye gelmiş en akıllı siyasetçiler bunlar. ama akıllarını menfaatlerine kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sanırım bu adam kendi kendine karar vermiş.diğer aile mensuplarından biri önceden siyasete hiç bir zaman girmeyecekelrini söylemişlerdi.hatta baya aklı başında birisine benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu soydan boyle firsatci birinin cikmamasina sasirirdim ben. her donem illa ki bir iki tane cikiyor hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Oooo the rightful heir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 acaba chp yada mhp den girse tayyip gene saydırırmıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 aquila said: Oooo the rightful heir. ahahah stannis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 filleri kurtları develeri getirin. game of zaaa başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ahaha harbiden takim toplaniyor CEHAPE MEHAPE Gulen RTE OSMANOGLU baska kaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 onun adresi direk belli zaten...akepe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok ya osmanoglu soyundan geldigine gore bana oyle geliyor ki RTEye yaraniyormus ayagindan politikaya girip sonra olayi katakulliye getirip kendi olusumunu yapar diye dusunuyorum. su an akepeye ihtiyac duydugu icin `binci ricip irdigin cik iyi biri` ayaklari cekiyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth allah aşkına bir dediklerine bak bir de tipe bak, yapabilir mi sence bütün bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tipiyle ne alakası var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 zaten tayyipte,abdullah gülde öyle güzel tipler var ki söylediklerini ne güzel gerçekleştiriyorlar yüca allah(c.c.)ın izniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ahaha onu bilmem de bir sure bu adama partide onemli bir yeri varmis rolu oynattiracaklar millete padisah soyundan gelen osmanoglu yonetcek sizi islanin hadi havasini yaratmak icin. hakan sukur gibi konu mankeni olmayacak yani bence partide onemseniyormus havasi yaratilacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 asfsdfsd said: lan kuddisi de girebilirdi buna şükret kuddusi ile sıkıntın byüyük...anlaşılıyor bu... doğrudur. sevmeyen sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: zaten tayyipte,abdullah gülde öyle güzel tipler var ki söylediklerini ne güzel gerçekleştiriyorlar yüca allah(c.c.)ın izniyle. kusura bakma da ikisi de senden good looking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 aha?!?! olm sen beni nereden tanıyorsun? ayrıca ne iş lan, erkeklere gud luking, mud luking demeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ibneyim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çok fena yakaladın beni. itiraf etmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 erkek erkeğe goog looking der handsome demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ovvvvv....çok sert oldu bu...yıkıldım. zaten beni de kadınlar beğenir, hiç homoseksüel bir beğenenim olmadı bu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sanssizsansli said: erkek erkeğe goog looking der handsome demez. sağol canım...ingilizce görgü-kültür dersimi de aldım. elhamdülillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Aynen ben ibne olduğum için seni beğenmemişimdir. Yoksa corç kuluni gibi adamsın abi ayıp ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar