Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: elma, 22 Kasım 2004 16:29 tarihinde demiş ki: kolay gelsin. yaşıtlarım öss falan diyo ben daha lise 1 deyim ehi :D çalışmaya başla o zaman ufak ufak sende :)[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Dogmeat, yolun açık olsun, umarım istediğin yeri kazanabilirsin.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu sene benimde var allah yardımcımız olsun.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Head, 22 Kasım 2004 04:48 tarihinde demiş ki: ilk seneden kazanmak şart diye bir şey de yok arkadaşlar. relaks. 7. senesinde gireni tanıyorum .) abi 7. senede girdin diyelim. yani 25 yaşında girdi desek. 4 sene üni(tabi hic kalmazsa) yaş oldu 29 . 1 sene askerlik de oldun 30 . 30 yaşında iş hayatına atılanmı başarılı olur, 23-24 yaşında atılan mı? Ne kadar erken biterse okul ve askerlik o kadar iyi.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 İnsallah kazanırsan ıyı bıyerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 iyi çalismalar :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 össye benimde kafam girsin ayrıca bende bu öss olayını çok mantıksız bulduğum halde gün gelecek bende gireceim o zaman kim kime girecek görücez :) sen şimdi logoutsun ama kalbimiz seninle :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu sene ilk defa gircem ilk girişimde kazanamam heralde 2.de olur :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kazanamam dersen oyle olur tabıı bıraz çalış yanı bsatan atmakla hıcbır sey olmuyo hayat zor bunu anlayın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Zor iş valla şu öss Stress Stress Stress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ya o kadar stres yapacak bir şey yok , bunu söylemek kolay diyebilirsiniz belki ama ben de girdim sınava ve hiç heycanlanmadım veya stres olmadı. Gerçi ben zaten çalışmayı seviyorum ama fazla büyütmeyin yine de derim. Zaten kafa çalışıyosa biraz da soru çözdünmü yetiyo , eğer kafa iyi çalışmıyosa o zaman stres yapın. Çünkü dersane 1. leri 2.leri genelde salak olur ve günde 1578901250917512 soru çözdükleri için 1. 2. vs. olurlar. O kadar asosyal olmak iyi değil , ikisini bir arada götürün , ama konular üzerinde kafa yorun , tek tavsiyem bu hadi bakalım .. Belki ben de geyiğine girerim bu sene bakalım ne yapacam fiziği full çekmem lazım artık :p[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Fistan, 22 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki: said: Head, 22 Kasım 2004 04:48 tarihinde demiş ki: ilk seneden kazanmak şart diye bir şey de yok arkadaşlar. relaks. 7. senesinde gireni tanıyorum .) ilk senede girmek güzel oluyor ama. ben ilk senemde girdim şimdi yaya yaya okuyorum 5. senem. :) 7. senede girersen bir an önce bitirmek istersin. hemen kazan yavaş yavaş oku :D eHue :)) abi sen daha okuyon mu ? :P kolay gelsin DogMeat, kolay değil ama özlenecek yıllar, iyi geçirmeye bak...[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 HAYYIIR!!!:(:(:( dert,ortağım,arkadaşım,nartanem,nurtanem, biricik köpeketim gidio:( ulan ühü yaaa ben şimdi kiminle dertleşicem?kiminle sabaha kadar msne geyiq yapıcam...kah güldük kah ağladık geyiqlerine girmek bir yana harbiden özlicem bu herifi. ulan pati şimdi çekilirmi be? offf sinirim bozuldu oynamıyorum lan ben!! başarılar;)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Chiptech, 22 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki: said: Head, 22 Kasım 2004 04:48 tarihinde demiş ki: ilk seneden kazanmak şart diye bir şey de yok arkadaşlar. relaks. 7. senesinde gireni tanıyorum .) abi 7. senede girdin diyelim. yani 25 yaşında girdi desek. 4 sene üni(tabi hic kalmazsa) yaş oldu 29 . 1 sene askerlik de oldun 30 . 30 yaşında iş hayatına atılanmı başarılı olur, 23-24 yaşında atılan mı? Ne kadar erken biterse okul ve askerlik o kadar iyi. çiptek ne güzel hesap yapmışın :) 25 yaşında üniye soktun adamı 29 da da askere gönderdin. ama şöyle bir olay varki eğer okumuyorsan askere 20 yaşında gidilir[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 22 Kasım 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hadi yoluna yürü cnm yürü nasıl olsa dershane bizim burda arada sırada uğra atmayım kafayı[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Infernal_Reborn, 22 Kasım 2004 20:15 tarihinde demiş ki: çiptek ne güzel hesap yapmışın :) 25 yaşında üniye soktun adamı 29 da da askere gönderdin. ama şöyle bir olay varki eğer okumuyorsan askere 20 yaşında gidilir haticeye deil neticeye bak sonucta 20 yasında gitse nolucak olay şu. bitirebildigin kadar erken bitirmek okulu.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ima etmek istedigim su genelde okula giremeyip askere gidenler gelince tekrar girmeyi denemezler, denemek istemezler ya da aileleri izin vermez (askere gittin geldin ona rağmen baba parası yiyorsun mantığıyla)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hayatımızın en iyi günlerinde bizi bu duruma mahkum edenler utansın. başarılar :))[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Umarım bu dinemde çekeceğin kahır meyvelerini verir başarılar[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 iyi şanslar ve başarılar dilerim. kazanıcam diyede cok fazla stres yapma bence duzenli calıs digerlerininde dedigi gibi elbet kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Lise 2 olduğum için şimdilik popo sallıyorum :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 22 Kasım 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 iyi şanşlar...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ulan sanki segilinden ayrılıyon... Allah zihin acıklıı wersn[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: UltraPsycho, 22 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Lise 2 olduğum için şimdilik popo sallıyorum :) ama o sallama rahat sallama deildir..sen beni bi gor..Tam shake it modundayim Unv. e hastayyımmm yazık walla size.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yenı gordum neyse cok calıs adam ol canım benım...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar