Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss yüzünden bir veda daha....

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

said:
Head, 22 Kasım 2004 04:48 tarihinde demiş ki:
ilk seneden kazanmak şart diye bir şey de yok arkadaşlar.
relaks.

7. senesinde gireni tanıyorum .)

abi 7. senede girdin diyelim. yani 25 yaşında girdi desek. 4 sene üni(tabi hic kalmazsa) yaş oldu 29 . 1 sene askerlik de oldun 30 . 30 yaşında iş hayatına atılanmı başarılı olur, 23-24 yaşında atılan mı? Ne kadar erken biterse okul ve askerlik o kadar iyi.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
"Death is certain, life is not."
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o kadar stres yapacak bir şey yok , bunu söylemek kolay diyebilirsiniz belki ama ben de girdim sınava ve hiç heycanlanmadım veya stres olmadı.
Gerçi ben zaten çalışmayı seviyorum ama fazla büyütmeyin yine de derim. Zaten kafa çalışıyosa biraz da soru çözdünmü yetiyo , eğer kafa iyi çalışmıyosa o zaman stres yapın. Çünkü dersane 1. leri 2.leri genelde salak olur ve günde 1578901250917512 soru çözdükleri için 1. 2. vs. olurlar.
O kadar asosyal olmak iyi değil , ikisini bir arada götürün , ama konular üzerinde kafa yorun , tek tavsiyem bu hadi bakalım ..
Belki ben de geyiğine girerim bu sene bakalım ne yapacam fiziği full çekmem lazım artık :p[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 22 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
said:
relaks.

ilk senede girmek güzel oluyor ama.
ben ilk senemde girdim şimdi yaya yaya okuyorum 5. senem. :)
7. senede girersen bir an önce bitirmek istersin.
hemen kazan yavaş yavaş oku :D

eHue :)) abi sen daha okuyon mu ? :P

kolay gelsin DogMeat, kolay değil ama özlenecek yıllar, iyi geçirmeye bak...[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

HAYYIIR!!!:(:(:(
dert,ortağım,arkadaşım,nartanem,nurtanem, biricik köpeketim gidio:(
ulan ühü yaaa ben şimdi kiminle dertleşicem?kiminle sabaha kadar msne geyiq yapıcam...kah güldük kah ağladık geyiqlerine girmek bir yana harbiden özlicem bu herifi.
ulan pati şimdi çekilirmi be? offf
sinirim bozuldu

oynamıyorum lan ben!!

başarılar;)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 22 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
said:
relaks.

abi 7. senede girdin diyelim. yani 25 yaşında girdi desek. 4 sene üni(tabi hic kalmazsa) yaş oldu 29 . 1 sene askerlik de oldun 30 . 30 yaşında iş hayatına atılanmı başarılı olur, 23-24 yaşında atılan mı? Ne kadar erken biterse okul ve askerlik o kadar iyi.

çiptek ne güzel hesap yapmışın :) 25 yaşında üniye soktun adamı 29 da da askere gönderdin. ama şöyle bir olay varki eğer okumuyorsan askere 20 yaşında gidilir[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 22 Kasım 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 22 Kasım 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
çiptek ne güzel hesap yapmışın :) 25 yaşında üniye soktun adamı 29 da da askere gönderdin. ama şöyle bir olay varki eğer okumuyorsan askere 20 yaşında gidilir

haticeye deil neticeye bak sonucta 20 yasında gitse nolucak olay şu. bitirebildigin kadar erken bitirmek okulu.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
"Death is certain, life is not."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 22 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
Lise 2 olduğum için şimdilik popo sallıyorum :)

ama o sallama rahat sallama deildir..sen beni bi gor..Tam shake it modundayim
Unv. e hastayyımmm yazık walla size.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...