tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bunlar türk futbol tarihine yazılmış rekorlarmıdır! rekorlardır, bir arkadaş beşiktaş tarihe ne yazmış dedi, bende en önemlilerinden örnek verdim, ne değişik kafalarsınız siz arkadaş. tamam sakin en büyük gs cimbom lets go ok, rahatlayın bi şey demedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Valla başarı eğer rekorlarla ölçülüyorsa Fener'in böyle 200 tane falan rekoru var. Kendinden çok daha düşük seviyedeki rakibi 10-0 yenmek mi başarı şimdi ahahaha. Ama BJK'nin 3. büyük olduğu konusuna katılıyorum çok gerisinde kaldı diğer 2 takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bak tekrar yazıyorum bı 10 kere oku! arkadaş beşiktaş tarihe ne yazmış ki demiş, bende ona tarihe ne yazdığından bir kaç örnek verdim, bu yazdıklarım turk futbol tarihinde bir rekormudur ? rekordur, yapabilen çıkmış mı çıkmamış, neyin tartışmasını yapıyorsunuz daha anlamıyorum bu kadar mı kompleks olur arkadaş bu insanlarda , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Tarihe geçmiş BJK eyvallah da eğer sen bunları cidden başarı olarak görüyorsan başarı kavramlarımız epey farklı. Senin için başarı Siirt köy hizmetlerini 10-0 yenmek benim için alınan şampiyonluk sayısı örneğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Yildiz almak icin eklenen sampiyonluklari sayacaklar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 başarı= başarmak, bir takımı 48 hafta boyunca kimse yenememiş, bu takım yenilmeden şampiyon olmuşsa, evet bu da başarıdır. yada başarı değilse nedir? sen söyle bu bahsettığım daha önce yapılmamış hala da kimsenin yapamadığı şeyler başarı değilse nedir? öğrenebilirmiyim? gs en çok şampiyon olan takımdır bu başarıdır gs uefa kupasını kazanan tek takımdır bu başarıdır gs sahasında en çok maç kazanan takımdır, başarıdır, beşiktaş 48 hafta yenilmemiştir başarıdır beşiktaş 13 hafta üst üste maç kazanmayı başarmıştır başarıdır .... .. kısaca bir takımın daha önce yapılmamış yada geçilememiş her başarısı türk futbol tarihinde başarı olarak geçer. ulan sanki 10 yaşında çocuklara anlatır gibi anlatıyorum vay arkadaş ya he önem olarak soruyorsan, gs ın uefa kupasını alması , mili takımın dunya kupası yarı finali , turk futbol tarihinin en büyük başarılarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bana göre başarı falan değil bu saydıkların. 48 hafta yenilmemiş ligi domine etmiş BJK o dönemde müzesine bir şampiyonluk daha eklemiş başarı budur, yoksa 25 kazanıp arada 1 maç kaybedip 22 maç üst üste kazansaydı da aynı şeydi, ha 48 hafta yenilmemek hakkaten kırılması zor bir rekor ama BJK'ın tarihinde başarı nedir diye sorulduğunda söylersen bunu gülerler adama. Beşiktaş'ın başarıları 11 + 2 = 13 Türkiye ligi şampiyonluğu 9 Türkiye kupası Avrupa'da bildiğim kadarıyla bir başarısı yok atlamış olabilirim sizler kadar bilmiyorum BJK tarihini. Beşiktaş'ın başarıları bunlar başka da bir başarısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ahahahah basarilara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 varya gerçekten ilginç kafalarsınız, işinize gelen başarı işinize gelmeyen değil, tipik gs 'lı işte. ligde küme düşmeye oynarken türkiye ligi lig mi , bitmiş bu lig diye gezinirsiniz, atkılarınız bayraklarınızı dolaba kaldırır biz bu kalitesiz ligi takip etmiyoruz dersiniz, ne zaman şampiyonluk gelir, hop o bayraklar atkılar çıkar ortaya o kalitesiz lig bir anda süper lig oluverir, aynı kafa işte, işine gelen başarı işine gelmeyen tesadüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 beşiktaş türkiyenin en başarılı takımı arkadaşlar, gerçekleri kabul edin artık. anlı şanlı tarihe bak be, gurur duyuyorum böyle bir takıma sahip olduğumuz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Söylediklerinin BJK'ın başarıları konusuyla ilgisi yok ama, Başarı = Şampiyonluk + Kupa Sayısı + Avrupa Başarısı gerisi palavra. Gs 19 şampiyonluk + 14 Kupa, UEFA, CL çeyrek, yarı. FB 18 şampiyonluk + 5 Kupa UEFA yarı final, CL çeyrek. BJK 11 + 2 şampiyonluk + 9 Kupa , UEFA çeyrek. Çok kolay matematik hesabı, açıkça görüldüğü gibi BJK diğer 2 klubün oldukça gerisinde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ee bunlar basari sonucta, begenin ya da begenmeyin. Fenerin de var bir takim basarilari, gsninkiler nitelik olarak daha fazla , kimsenin birsey dedigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 En buyuk basarisi belesten 2 sampiyonlugu cukkaya indirebilmis olmasi bence besiktasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 e ben nerde demişim beşiktaş gs ve fb den başarılı diye? beşiktaş sportif olarak bakıldığında gs'ın ve fb 'nın gerisinde, bunu aksini söyleyen var mı? tek bir satır yazmışmıyım? ama türk futbol tarihine bakıp sen 1903 yılında kurulmuş sayısız ilkleri başarmış bir takım için beşiktaş tarihe ne yazmış dersen , ya troll olursun ya cahil yada başka bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Hayatın dertlerinden biri işte Beşiktaş, ama ne yapalım seviyoruz. Oda bizimle beraber geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Yimpas yozgatspora yozgatta 13. dakikada gol atan tek turk takimi... tabii ki besiktas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Anlaşamadığımız nokta kimse lesser takıma alınan 10-0 lık galibiyeti başarı olarak görmez, tamam 48 maç yenilmezlik önemli bir rekor, tamam milli takımın ilk 11 oyuncusunun BKJ forması taşımış olması çok onur duyulacak birşey ama bunları bir takımın başarısı olarak dile getirmek komik. Bana bir yabancı GS'ın başarıları ne dese, evimizde en çok maç kazanma rekoru bizde desem adam taşşak mı geçiyosun birader kaç kupan var, CL de göremiyoruz sizi ne ayaksınız der ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 şey diyelim abi Bİ KERESİNDE BEŞİKTAŞI 6-0 YENMİŞTİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Basliginiza gidin lan. Daha feneri yenceksiniz , burada bosa zaman harcamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bir takımın takım olarak lig performansı başka bir şey , bir kulübün türk futbol tarihinde yaptıkları başka bir şey, gs ve fb en çok şampiyon olan takımlardır ve lig performansına baktığında beşiktaş'dan başarılıdır, fakat başarı sadece lig ve kupa performansı ile ölçülmez, sen bir kulübün tarihine bakarsın , o kulubün tarih boyunca yaptıkları şeyler o kulubün başarısını gösterir, şimdi bjk gs fb dışında x bir kulüp çıktı ligi domine etti her sene şampiyon oldu , bu senin o dönem başarısız olduğu gösterir, ama kulüp olarak başarısız yapmaz. bir kulüp milli takım olarak çıkıp ülkesini temsil etmişse, bu o kulubün başarısıdır. buna nasıl başarı değil dersin ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Vallahi ben de nasıl bunu başarı olarak görüyorsun onu anlamıyorum, bak o milli takım Avrupa kupasında veya Dünya kupasında bir derece elde etmiş olsaydı eh tamam o zaman bu bir başarıdır, ama onun dışında büyük bir onurdan başka birşey değil benim gözümde. O sezon ligi -53 averajla bitirmiş Adana Demirsporu 10-0 yenmek nasıl bir başarıdır abi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bir takım bir maçta 10 gol atıyorsa bunu koca lig tarihi boyunca başka bir takım yapmadıysa en çok gol atma başarısı olarak tarihte yazar arkadaşım, yanı bunu anlamak bu kadar zor mu? madem o kadar kolaydı lig maçında 10 gol atmak atsaydı başka bir takım daha , var mı başka 48 maç yenilmemiş bir takım turk futbol tarihinde yok! ee neyin tartışması bu? bir kulübün en fazla şampiyon olması o takımın lig performansına bakıldığında diğer takımlardan daha başarılı yapar, şimdi varsayalım gs dısında bir x takım gitti şampiyonlar ligini kazandı, ama gs ın lig şampiyonluğu daha fazla bu takımdan, sence hangisi daha başarılıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Hiç unutmam gs de vefa sporu 10-0 yenmişti. Daha tsl yoktu be tey tey Bi de namağlup lider olmak too mainstream. Biz namağlup ikinci olduk. En hipster kulübüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Kesinlikle şampiyonlar ligi şampiyonunu daha başarılı yapar da konu o değil, BKJ şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazansın Türkiye de en başarılı futbol takımı olur evet, 6 şampiyonluk geride evet Türkiye kupasında da geride, evet Avrupa başarısı da yok ama CL şampiyonluğu bunların hepsinin kat be kat üstünde. 48 maç yenilmemezlik sana ne kazandırdı 1 veya 2 tane şampiyonluk mu kazandırdı önemli olan odur başka bir anlamı yok malesef, ö dönemki BJK taraftarı için güzel bir dönem. Ha dersen BJK Türkiye Futbol tarihindeki en önemli rekorlara sahip yok efendim şu kadar maç yenilmedik, bi maçta 28 gol attık vs, ona diyeceğim birşey yok zaten umrumda da değil somut bir başarıya dönüşmedikten sonra hepsi faso fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 trivial şeyler güzel şeyler ama başarı olarak nitelendirilmesi yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar