Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın fiyatlarını takip etmek için

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

ben sanırım bugün 14k'lık altın alacağım 78 79un altına ineceğini sanmıyorum 3 4 lira bile yükselse kar iyi olur ki bence perşembe yükselecek.

bu arada cuma günü altın almayın hatırlatayım. kapalıçarşı piyasası 10da kapanırmış dolayısıyla altın almak zorunda olanlar cumaya kaldığı için eşşek yüküyle geçirirlermiş fiyatı aklınızda bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yorumlar çok farklı.
said:
Altında yaşanan sert hareketler sonrasında dün gün içinde değerlendirmede bulunan Societe Generale 1.399’e kadar yüzde 7’ye kadar değer kaybettiğini gelinen seviyelerde bir sonraki durağın 1265 olduğunu gelecek 3 aya kadar olan dönemde bu rakamları görülebileceğini öngördü.
Sosyal ağlarda paylaş

Son 10 yılda böyle bir düşüş yaşanmadı ama
2 günde %15ten fazla kayıp yaşandı sanırım
En son 1970'lerde olmuş böyle bir şey. Biraz düştüğü yerde oyalanıp inanılmaz yükselmiş sonra. He aynısı olacak diye bir şey yok ama bu düşüş normal değil. 2-3 ay içerisinde şu seviyelerde düşüş yaşansa, tamam düzeltme yaşanıyor diyeceğim ama bildiğin katliam yaşandı dün.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Olm hepinizin kulce altini mi var bu kadar takip ediyosunuz.

1 kucuk altinin dususunden yukselisinden bisey olmaz.

Ben gömmüştüm biraz ya fiyat 89 iken. Ama hep yaptığım şey idi, 90'dan al 94'ten sat:)
Katliam olunca her haberi takip etmeye başladım haliyle.

@Wolas

Abi onca insan 1200'leri ve hatta 1000 dolar seviyesini görebilir derken nasıl bu kadar kendinden emin olabiliyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...