Felix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Daha oncede bu sorunumu burda dile getirmiştim şimdi ss inide aldım onlarıda koyuyorum , bu 2 ss den baska bide CWshadder mıdır nedir onun isminin geçtiği bişey çıkıyo bide bu üstteki gibi oda Alttaki resimdede baslat çubugunun hemen ustunde bişeyler var Nekadar spwwareleri arasamda nortonla scan etsemde tüm cookieleri silsemde bunlardan kurtulamadım Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler[signature][hline]ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Şimdi bu cıktı daha oncede cıkmıstı sımdı aldım ss ini Lutfen cevap yazın ya yardım edin lutfeeen..[signature][hline]ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 imesh kullanıyorsun baştan hata zaten.. sil onu tamamen sonra mcafee ve spysweeper çek onları kullan sorunun tam olarak ne anlayamadım ama bunları yapman sana yardımcı olabilir...[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bunlar bana bulaşıyo. Norton'un Adwatch ve Popup önleme hedeleri açık. adware le arada bir tarma yapıyorum ama yok!. Uyu sen Norton uyu.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Spysweeper kullanıyodum ama o varkende bunlar cıkıyosu sonra zaten 30günlükmüş silindi, adaware var onla tarama yapıyorum bide bi norton var oda bişi bulmuyo hiçbizaman .. ole yani cok canımı sıkıyo bunlar[signature][hline] ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 İşte CWShredder in adının geçtiği şey , hala sinirimi bozuyo ya bu CW yi pcden sileli aylar oldu hala çıkan şeylere bakınHala yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]sharky: ee bu site niye goctu simdi karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin? sharky: ha du düzeltim o zaman nefir: ben niye admin oldum ya? admin grubu: ne be tek eşek biz miyiz, sende cefa cek. nefir: doru, durun ben bi avatar bulayım, at üzerinde soyunayım. zed: ben minik bi orman periyisim. admin grubu: admin yapalım şunu, anime mame internet her bi iş gelio elinden. site ile ilgili, zaten seviyoz. zed: ben niye admin oldum be? admin grubu: ne be tek eşek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar