Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 asfsdfsd said: Solozzo said: kamasutra, net.. o bitince hemşirelik, doktorculuk, itfaiyecilik, sekretercilik vs derken bu gitsin yenisi gelsin dersin zaten. (: hayvan mısın ? duruma bağlı.. çok masumda olabiliyorum istersem, herşey nihai amaç için..
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 copry said: Ekmek said: Fotograf çeksin, hiç bir yetenek/dedication istemeyen ama bık bık her yerde anlatıp, bir bok yapıyormuşsun gibi sunabileceğin bir aktivite işte. eşşek ne anlar hoş laftan hoşaf?
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dans varmis iste o hobi degil mi? senin kac hobin var ki hacit 10 tane mi? 1- starcraft 2- dragon quest 3- minecraft . . . 10- paticik
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben müzik sevmiyorum diyen bi kız vardı o geldi aklıma
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ekmek said: Fotograf çeksin, hiç bir yetenek/dedication istemeyen ama bık bık her yerde anlatıp, bir bok yapıyormuşsun gibi sunabileceğin bir aktivite işte. ouvvv çok sert. ama bir başka 10 numara tespit.(tu)
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ekmek +1 ah kadrajı yanlış aldım ah yamuk oldu tek dertleri auhusd birde otomatik modda çekmeyi reddetmesi gerekiyor tabi.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 skywalkr said: Şöyle bir sorum olacak; Pek fazla hobisi olmayan sevgiliye, nasıl yeni hobiler edindirilir ? :) Bilim buna bir çare bulabildimi? Mevcut hobiler: -Alışveriş -Dans -Tabu vs oyunlar -Müzik -vs *Ayrılmak seçenekler arasında yok *Ben onu böyle de seviyorum, sadece daha fazla hobisi olsa daha iyi olur, fotoğraf çekmek. basit ama etkili
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya ne sandiniz adi hobi profesyonel fotografci gibi fotograf cekecek degil ya. forumda dolasiyonuz yok suna buff cektim yok bash caktim falan diye sonra etrafta fotogracilik hakkinda konusanlarla dalga geciyosunuz. hayatiniz dota basinda gecti lan cikip fotoraf cekip sagda solda bunun hakkinda konussaniz daha iyi. hadi imamizeri dahil etmedim o photoshop biliyo. dip not: hobi olarak fotogtrafcilik yapmiyorum kiz arkadasim da yapmiyor
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: ya ne sandiniz adi hobi profesyonel fotografci gibi fotograf cekecek degil ya. forumda dolasiyonuz yok suna buff cektim yok bash caktim falan diye sonra etrafta fotogracilik hakkinda konusanlarla dalga geciyosunuz. hayatiniz dota basinda gecti lan cikip fotoraf cekip sagda solda bunun hakkinda konussaniz daha iyi. hadi imamizeri dahil etmedim o photoshop biliyo. dip not: hobi olarak fotogtrafcilik yapmiyorum kiz arkadasim da yapmiyor hobi olarak evil deneyler mi yapalım senin gibi dünyayı ele geçirme planları falan.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 o gecti hacit lise ergenligi o. matematik yapiyorum zaten artik
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 adam altı üstü susam sokağındaki heyvanların gerçeğini yaptı diye yüklenmeyin bu kadar :<
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: dans varmis iste o hobi degil mi? senin kac hobin var ki hacit 10 tane mi? 1- starcraft 2- dragon quest 3- minecraft . . . 10- paticik :) Dans sevdiğim güzel bir hobi, ben sadece seçenekleri çoğaltıp ortak noktaları fazlalaştırmak istiyorum. İlgilendiğim en az 50 tane hobi sayabilirim, herşeyi öğrenmeye çok meraklı ve araştırmacı biriyimdir.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hobi oyle herseyden biraz yaparak olmuyor iste. mesela ispanyolca mi hobin? o zaman ispanyolcadan 11 kur ders aldigin zaman o senin hobin oluyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hobi olarak paten yapın (inline). hem değişik, hem sağlıklı, hem eğlenceli. ha kafanız gözünüz patlarsa sorumluluk almam
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bi de sen kiz arkadasini oldugu gibi kabul etmek istemiyorsun bence bu meseleyi konu acacak kadar dertlendigine gore
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 su forumdaki cogu insanin tek hobisi bilgisayar oynamak 10 senedir yaptigimiz bir is oldugu icin. benim de bilim disindaki tek hobim o. ha arada sirada resim kursuna gidiyor muyum? gidiyorum. arada sirada kosmaya gidiyor muyum? gidiyorum. ama arada sirada yapilan ya da hayatini belirli bir doneminde 1 sene yaptigin seye hobi dememek lazim bence. bir seyi profesyonel olarak yapanla hobbyst olarak yapan arasindaki tek farkin bence birinin o seyi is olarak yapmasi ve ondan para almasidir.
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 14 senedir gitar çalıyorum ben, muafım.
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bilgisayar oynamak lafını 10 yıldır duymuyodum saol forumun bilim adamı
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ekmek said: 14 senedir gitar çalıyorum ben, muafım. tamam sen gecebilirsin
Öne çıkan mesajlar