sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ondan gelip millete fikirleri yüzünden hakaret ediyorsun değil mi? hayatın çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 perinçek fotosu mu spamlemek fikrin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Yoo şuan trollüyorum, eğlence tamamen. Sabahki tavrından bahsediyorum, direk gelip hakaret ettin ben de karşılık verince tatsızlık oldu. Senin sorunun kendin gibi düşünmeyen birini gördün mü aptal, geri zekalı, öf beyinsiz şeklinde tribe girmen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hayır senin değer verdiğin, önemsediğin şeyler hakkında herkes aynı düşünmek zorunda mı, neden böyle davranıyorsun söyle madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: Cumhuriyet mitinglerine gelen "milyonlardan" sonra AKP oyunu arttırınca çok gülmüştüm size aklsdaksjd sipeyskeyk said: Benim kıçım seninki kadar komik değil aç seninkine gülelim. Konuyla ilgili yorumum bu, sana mı dert? devasa fikirler, kitap yazsana bu fikirlerinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Al işte. İnsan gibi konuşulmuyor ki. Bugün 100 mesaj attıysam taşak geçtiğim iki tanesini alıp koyunca haklı mı oldun şimdi? Neyse gerçekten muhattap olmamak lazım, niye uğraşıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ayrıca o 2. mesajı aç kıçına gül diye direk konuya giren dangalağa yazdım, onu da alıntıla istersen. Adam tam yandaş medya kırpıp veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sparkcaster said: kronik aptallık çok zor, allah yardım etsin. al konuya attığın ilk mesaj. apo gibi gül mü vereyim sana bunun karşılığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 karanfil pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 başlıktaki ilk postların onlar, random 2 post değil. ayrıca bir fikrin de yok ki cumhuriyetin kurulma döneminde demokratik olmayan işler yapıldı o yüzden şimdi akpnin yaptığı herşey doğru, memleketin anasını belledikleri için yurtdışına kaçmaya kasıyorum ama yine de yetmez ama evet. aha özetledim bütün düşüncelerini neyine oturup uzun uzun fikir döşememiz gerekiyor bu ucuz troll argümanlarının? 2 sayfadır hala perinçek üzerinden trollemeye çalışıyorsunuz, sanki bütün bu kavga doğu perinçeği ve yalçın küçüğü içeriden çıkartıp darbe yapmak için yapılıyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: @toggie O insanların 90% ı darbe istiyor. AKP'nin islam için yaptığını başka bir inanış için yapmak isteyen bir güruh. AKP nasıl islamı zorla empoze edip eğitim sistemine sokup karşıt görüşleri yok etmeye çalışıyorsa, bu ulusalcılar da islam yerine kemalizm koy aynı şey. Sen darbe istiyor musun? O Tuncay Özkan ve bir kısım kişiler darbe için kıçlarını yırttı. Ben darbe istemiyorum şahsen. Darbe olunca neler olduğunu hepimiz biliyoruz az çok diye tahmin ediyorum. Haksızlığa karşı çıkmak ayrı, haksızlığın karşısında başka bir haksızlık yaratmaya çalışmak ayrı. Herhangi bir fikri empoze edip, diğer her fikri ezmeye çalışan her güruha karşıyım. AKP de, ulusalcılar da benim için aynı şey. şunu herhangi bir ortamda rasim ozan kütahyalı fotosuyla paylaşsan kimse farkını anlamaz http://galeri3.uludagsozluk.com/124/rasim-ozan-k%C3%BCtahyal%C4%B1_222636.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ucuz troll argümanlar olabilir SANA göre. Bana göre benim şahsi fikirlerim. Saygı duymuyorsan da terbiyeli olabilirsin en azından, ailenden terbiye aldıysan tabi. Ayrıca tersinden anlamışsın, dediklerinin 10% u geçerli anca. Ama oturup anlatmayacağım gerçekten. Anlayan anlamıştır bu başlıkta bile 50 kere yazdım. AKP'nin yaptığı her şey doğru diye düşünmediğimi şuradaki 2-3 mesajıma baksan anlarsın ama anlamaya niyetin yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sayfalarca troll kasip terbiye beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Abi belki rasim ozan kütahyalı gibi düşünüyorum? Hani farzedelim öyle, aptal mı olmak lazım SENİN gibi düşünmeyip rasim ozan kütahyalı gibi düşünmek için? senin argümanın bu. benim fikirlerim doğru, gerisi aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 rasim ozan kutahyali gibi dusunuyosan bagirman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Marty said: sayfalarca troll kasip terbiye beklemeyin spark ın tavrı bu konu ile sınırlı değil, hep böyle. Ayrıca ilk sayfadan yaptı yapacağı terbiyesizliği, şuan hakkında konuşmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ha bi de, bu darbe.doc durusmalarinda AKP DARBEYI ENGELLEDI diye dusunmek icin evet aptal olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 şuan zaten konu piç oldu, herkes birbirini trollüyor. Ayrıca çetintaş da trollenmeyecek gibi değil, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: @toggie O insanların 90% ı darbe istiyor. AKP'nin islam için yaptığını başka bir inanış için yapmak isteyen bir güruh. AKP nasıl islamı zorla empoze edip eğitim sistemine sokup karşıt görüşleri yok etmeye çalışıyorsa, bu ulusalcılar da islam yerine kemalizm koy aynı şey. Sen darbe istiyor musun? O Tuncay Özkan ve bir kısım kişiler darbe için kıçlarını yırttı. Ben darbe istemiyorum şahsen. Darbe olunca neler olduğunu hepimiz biliyoruz az çok diye tahmin ediyorum. liboşlar ve dinciler yatsın kalksın bu ülkede darbe oldu diye dua etsin. solcusu milliyetçisi birbirini kırarken sırtı sıvazlanan badem bıyıklar düşürsün şu darbe lafını dillerinden gerçekten komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 aha badem bıyıklı olduk. la daha yeni liboştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 edit: ...paylaşmıştım ama gerek yok... şöyle deneyeyim bakalım, youtube çok kastı, yükleyemedi bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 darbe olduktan sonra kenan evren &co tarafından kaymakam vali şu bu yapılan akp kadrosunun demirbaşlarının şimdi darbeyi yargıladığına milleti inandırması işte en büyük türkiye trajedilerinden biri. Burda üniversite mezununa laf anlatamıyosun sonra halkın birşeyleri görmesini bekliyoruz saf gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 alıntıladım ama sana cevap olarak değildi esasen. genel olarak ülkede darbeden çok çektik edebiyatı yapan kesimin liboş dinci kesim olduğu için oraya parmak bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bunlar ülkenin okumuşlarıysa vay halimize o fotoyu repostlayıp duruyosunuz da esas savunduğunuz adamların nasıl iki yüzlü olduğunun göstergesi, fotodakilerden birinin kapısında el açıp öbürünün başını eziyorlar işte. adamlar devlet nezdinde kapısında ceket ilikleyip silahlı unsurları sustursanız oyumuz düşmicek seviniriz :) diyor, apo yerine imralı diyince demokrasi / kardeşlik / özgürlük oluyor. hala aporinçek de aporinçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sparkcaster...zaten bir süre sonra laf anlatmaktan harbiden yorulacağız.o zaman işte bu liboş tayfası da anlayacak neyin ne olduğunu da çok geç olacak...sonra gidip kürtçülerle mi yaşarlar, dincilerle mi yaşarlar, avrupa'ya-amerika'ya mı giderler? kendi bilecekleri iş olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar