Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Youtube'a yüklemiş olduğum bir video var lakin bunu telefonlardan izlemeyi denediğimde "kullanıcı videoyu mobil gösterime açmamıştır" felan gibi bişey diyor. Şimdi yutub kullanıcı ayarlarıma girdim videonun ayarlarını değiştirmek için de orada Sendikasyon diye bir yer var, altında "Hayır, bu video cep telefonlarında ve TV'de kullanılamamalı." yazıyor ama bunu değiştiremiyorum. Nasıl yapıldığıyla ilgili bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 google a sordum copyright hedesi vardır ondandır dedi. arkaya müzik felan mı koydun , koyduysan kabul ettin mi + kabul etsende mobilde izlettirmiyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sendikasyon. attım hafızaya bu kelimeyi kız tavlarken kullancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kendi youtube acc uma film yüklesem sadece benim görebileceğim şekilde ayarlasam nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 copyright a falan takılır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 benim kısa film sadece bvenim görebileceğim şekildeydi, sırf içinde müzik var diye işte telefondan oynatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar