wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fede said: işte o yüzden insan hakları var. kimseyi dini yüzünden öldüremezsin demiş adam, herkesin dinine saygı duyacaksın dememiş. zayen saygı muhabbeti açılınca hemen bi öldürme dayak geliyo peşinden. Arada bir seni öldürüp mogana gömesim gelmiyor değil doğru diyorsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yedirmezlar agaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fede said: iyi bi örnek değil. 100 liralık mal için pazarlığı 300den açmak gibi bişey. sonra 200 e razı ediyosun adamı. hakkı 100 halbuki ama insanların malı ve canı otomatik olarak önemsedikleri kavramlar. başka bir şeyden örnek versen "eee banane bence önemli değil o" deme ihtimali daha yüksek. hani öyle düşünmese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ya işte onu diyemediği için, o kadar yetemediği için insanların görüşlerine filan saygı duymak saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 eleştirdiğiniz düşüncelerin, marşın, bayrağın sizin varlığınızdan çok yüce olduğunu unutuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ne anlamda daha yüce mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fede neden bu kadar düşmansın milli değerlere? Bayrak, Mustafa Kemal, İstiklal Marşı ile alıp veremediğin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 osmanlı torunu fede ondan yabıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bayrak, mustafa kemal, istiklal marşıyla sorunum yok. muhammedle kuranla da sorunum yok. sorunum insanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 insanlar aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 insanlar zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 neyse çok ağır oldu... milliyetçi olmayabilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 zaten denilen şeylere herkes aynı değeri duysa milliyetçi denilen bir kesim olmaz. milliyetçi olmak da kişinin isteğine bağlı işte. milliyetçi olmamak saygısızlık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Jim_E_Rustler said: Ekmek said: Ölüye saygı göstermenin gerektiği zaman daha fazla insanı ölüme gönderme gazını sağlamasından başka bir işlevi var mı? Ölü çünkü onlar. Ölü. Ölüye gerçek saygının daha fazla insanı savaşa göndermemek, savaşın kutsal bir şey olmadıgını ögretmek oldugunu anlayamadılar. Lemuria da tam kekoymuş. Hocam bu kadar kabartıyorsa seni vatan ve bayrak, askerlik şubesi orada. Bu millet için bir yerimin kanaması gerekitigini de düşünmüyorum. America fuck yeah'ın türk versiyonu herif resmen. şunu görmemişim. evladım ben askerliğimi yaptım, vatani görevimi yerine getirdim, sen kızlarla chat yaparken ben korumam gereken yeri korudum. tabi ki kabartıyor beni vatan, bayrak, mustafa kemal. bunlar benim gurur duyduğum milli değerlerim. garip olan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bosuna tartisiyosunuz herkesin saygi duyulmasini istedigi bir degeri var oturanlarda ya rteye yada apoya saygi duyuyor veya baska birine onlara duymuyosada wowa duyuyodur mesela yada narutoya falan müzik türünü milli deger olarak benimsemis adamlar var var yani herkesin kendi degerine saygi duymasini beklek sacma ama göstererek hakaret etmekte denyoluktan baska bisey degil mezarlikta bira içen atesit kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 keywords, vatani gorev vatan borcu askerlik kutsaldir her turk asker dogar askere gitmeyene kiz vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 nordlydian said: milliyetçi olmayabilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız bence. bu mesela güzel bir oksimoron örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ensest olmayabilirsiniz ama saygi göstermek zorundasiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hah tencere kapağını da buldu şimdi herkesin milli değerlerine rahatça küfür edebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 samaella said: Jim_E_Rustler said: samaella said: Törenlerde genellikle "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz adına 1 dakikalık saydı duruşu ardından istiklal marşımız okunacaktır. " derler. Bunun denildiği bir ortamda ayağa kalkmayanı orada gömecen ki hiç kalkamasın birdaha. Hah işte böyle aptal lafları üretebilen zihinler yüzünden insanlar baydı bu ülkeden. Ben gayet netim. Tırnak içindeki cümlenin ne anlattığını anlayabiliyorum. Nefes alıp özgürce yaşayabildiğim için minnet duyuyorum. Marşı okuyup okumamaları ırgalamıyor beni, saygı duruşu ırgalıyor. Yorumum video içindi şahsın için değildi. Yarın öbürgün saygı duruşunda salonun 3/4 ü oturmuş patatesi cipsi yerken görebiliriz. Mevzu saygısızlıkları kendilerine yani. Bunun sizi bu kadar rahat zıvanadan çıkarabilmesi zaten sorun. Bu kadar rahat kudurmayın insanlara size kutsal olan şeyler kutsal gelmedigi zaman. Aslında argümanlarımı tamamen kendimden muaf tutmaya calısıyorum, ben hiç hatırlamıyorum yani ayaga kalkmadıgımı vs. Ama kalkmayan, çıkanı gördügümde rahatsız oldugumu da hatırlamıyorum demek istedigim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 iyi de olm hareketin öncü olabilme ihtimali var, karşı çıkılan nokta o. Yani en azından benim karşı çıktığım nokta o. Yani ayağa kalkmama olayını başka bir işe alet etmek istediklerinden ötürü problem var. Yarın öbürgün istiklal marşı okunurken ayağa kalkmama değil de, ben sırtımdaki yarı otomatiği ortalığa bi sıkayım endişesi oluşuyo. cümle düştü idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 lemuria said: Jim_E_Rustler said: Ekmek said: Ölüye saygı göstermenin gerektiği zaman daha fazla insanı ölüme gönderme gazını sağlamasından başka bir işlevi var mı? Ölü çünkü onlar. Ölü. Ölüye gerçek saygının daha fazla insanı savaşa göndermemek, savaşın kutsal bir şey olmadıgını ögretmek oldugunu anlayamadılar. Lemuria da tam kekoymuş. Hocam bu kadar kabartıyorsa seni vatan ve bayrak, askerlik şubesi orada. Bu millet için bir yerimin kanaması gerekitigini de düşünmüyorum. America fuck yeah'ın türk versiyonu herif resmen. şunu görmemişim. evladım ben askerliğimi yaptım, vatani görevimi yerine getirdim, sen kızlarla chat yaparken ben korumam gereken yeri korudum. tabi ki kabartıyor beni vatan, bayrak, mustafa kemal. bunlar benim gurur duyduğum milli değerlerim. garip olan sensin. Ya lol, gazinoda çekirdek çıtlatan adam bana vatanı korudum dese ya. Ülkenin en gerzek harcanan kaynaklarından biri ordu. Askerlige gitmeni de kastetmemiştim aslında. Vatanının korunmaya bu kadar ihtiyacı oldugunu düşünüyosan, git asker ol demek istemiştim. 5 ayla kurtarılmaz vatan, go go bahriyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Rasmon said: iyi de olm hareketin öncü olabilme ihtimali var, karşı çıkılan nokta o. Yani en azından benim karşı çıktığım nokta o. Yani ayağa kalkmama olayını başka bir işe alet etmek istediklerinden ötürü problem var. Yarın öbürgün istiklal marşı okunurken ayağa kalkmama değil de, ben sırtımdaki yarı otomatiği ortalığa bi sıkayım endişesi oluşuyo. Fazla büyük bir leap oradan o. Fazla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 asker olmaya gerek yok vatan korumak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 karaktersiz said: asker olmaya gerek yok vatan korumak için ŞEHİTLERE SAYGISIZLIK, POLİSİ ARAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar