kovboy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 HB düşünüyorum gerçi sedan pek bulunmuyor sanırım bu fiyat aralığında? ne alınabilir? şehir içi kullanacağım ve sanayiye çok yolum düşsün istemiyorum ilk aracım olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 corsa benzinli belki kurtarır o fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 corsa al ya şehiriçi konforu en iyi o var bu fiyata. Ben kullanıyorum şehiriçinde yağ gibi akıyorum. Az yakıyo kaçmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Opel corsayı bende düşünüyorum peki fiat punto nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Opel corsa manuel alırsan daha bi üzmez seni, bende var. Mümkün olduğunca fiyat araştır ve üst modelini bulmaya çalış. 2011den beri bende 1kere bi problem çıkarmadı. Fiatları ustalarım önermemişti. Bi de içi konforludur corsanın. 2011 ve sonrası bulabilirsen corsa onlara yönel zor ama. 10 beygir daha fazla o yüzden biraz daha idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 corsa al. segmentin en geniş, ferah, konforlu arabası bana göre. alırsın corsa olursun somebody else's lavaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 1,6 twinport astra alcan mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 pejo aldim ben yaklasik o fiyatlara 1.6 307 hdi sehir ici ortalama yakti 4.5 sehirler arasi 3.6 - 3.8 oluyor dogru kullanirsan en son full depoyla 1100km gittim :) guzel de kaciyor sinifindaki arabalara gore, hizlanmasi zevkli bayagi, ama 160'dan sonra rahatsiz etmeye basliyor benim araba. ama 140'larda fln hic hissedilmiyor o hizla gittigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 160 km/h'da o fiyatta nerdeyse tüm araçlar huzursuz eder zaten, o problem değil. Puntolara "ÇOK KÖTÜ" diyorlar hep. Multijet motor fln güzel tabi de, kötü olan punto imiş direk. Mekanik aksamda çok sorun çıkarttığını duydum bikaç kez. Opel öneririm ben de. Tatlı arabalar. O fiyata en iyilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 26-30 lira arası temiz c4 bulunabilir bence araştırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bu arada şehir içinde bi araba nasıl 4.5 yakar lan. Konya ovasında mı oturuyosun? Oruç mu tutturuyosun arabaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ahaha o benim sansim biraz ya eskisehir yolunu kullaniyorum ise gidip gelirken sol seritten yardirinca dur kalk olmuyor haliyle bayagi dusuyor yakit sarfiyati, alet te az yakmaya programlanmis oldugundan oyle guzel bir deger cikiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 vay anasını ya, hem de dizel litre fiyatı, 4,5 * 4,0 bile desen benim sehir icimle kıyaslayınca 13 * 4,8 , uc katından fazla ya resmen delilik. gunluk aynı kmyi yapmıyoruzdur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ahah yok degildir ya 10km benim is yerine uzakligim git gel 20km yapiyorum gunde. bu ayin sonunda pisikletim geliyor zaten, bundan sonra 0 yakit sarfiyati ile gidicem ise. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Corsa ya yoğunlaşacağım sanırım zaten aklımda vardı sizdende öneriler gelince daha iyi oldu teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 c3 ler baya az yakıyormuş dizeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kafama yatan bir araç bulamadım :( arac satan link atan öneri veren her türlü bilgiye açığım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bak kovboyum Sana şu kadar söyliyeyim bu devirde ne kadar yol yapıyorsun ve ne kadar süre yol yapıyorsun bunu öncelikle bilmemiz gerekiyor Ben dizel golf kullanan biriyim ve dizel aldığıma açıkçası biraz pişmanım Sana tavsiyem 20 25 k ya alacağın güzel bi volkswagen benzinli aracına gaz taktırman ve hoş bir şekilde yollarda kıvrılmandır Mesela golf 4 ve biraz daha kasarsan golf 5 Alırsın prins marka lpg ni taktırırsın hem yakıt ekonomisi yaparsın hemde konfordan ödün vermemiş olursun Ve kafandaki şu önyargıyı bir kenara bırak ( Gazlı araba kötüdür motoru yer ) Bu ön yargı kesinlikle doğru değildir sıralı sistem lpg nin motor ömrünü yemediği aksine doğru kullanıldığında ve bakımları yapıldığında benzinle aynı ömürde gittiği görülmektedir Yani işin doğrusu ve sana önerim lpg li bir golf yada polo alman Alırsın , hem konfordan ödün vermemiş olursun hemde yakıt olarak ekonomi yapmış olursun Aynı sözlerim otomatik olanlar içinde geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 e lpg çok ii bişeki bizim ülkede fakir şeysi olarak görüldüğünden kullanılmıo yoksa hem az yakıo hem çevreye duyarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 dostum su istanbul trafiginde onumuz de 6 ay yazken bence 25k verip araba alma, git guzel bir motor al. keyfini cikara cikara trafige takilmaksizin kullan. stresten uzak kal. sonra da ekim kasim gibi satar gene arabani alirsin hem o arada iyice inceleyip dusunmus olursun. tavsiye edecegim motor da 25kya harley davidson iron 883 olur. ama sonra cok sevip de satamayabilirsin kis geldiginde uyarmadi deme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Küçük bir şehirde yaşıyorum ev ve iş yerimin arası uzak yaz kış ayağımı yerden kesecek konforlu bir araç arıyorum golf 5 var aslında fiyat aralığında ama korkuyorum hasar kayıtlı araçlardan başım ağrır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ben de geçen gün 2010 1.4 benzinli Polo DSG aldım. Otomatik olması ve yokuş kalkış desteği vs fiyatı normallerin üzerine çıkarıyor fakat eşimin İstanbul'da araç kullanabilmesi için bunlar gerekliydi. Manuel de olur diyorsan, 27k civarında Polo'nun 2010-2011 modellerini rahatlıkla bulabilirsin. Dizel veya otomatik istiyorsan üzerine 5k daha koymalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 valla kovboyum ben yolu çizdim alacağın arabanın ne olduğunu işaret ettim Artık hasarlısı hasarsızı sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Kovboyum ne ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 2010 seat ibiza aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar