Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 - 25 k araç

kovboy

Öne çıkan mesajlar

Opel corsa manuel alırsan daha bi üzmez seni, bende var. Mümkün olduğunca fiyat araştır ve üst modelini bulmaya çalış.

2011den beri bende 1kere bi problem çıkarmadı.

Fiatları ustalarım önermemişti.

Bi de içi konforludur corsanın.

2011 ve sonrası bulabilirsen corsa onlara yönel zor ama. 10 beygir daha fazla o yüzden biraz daha idare eder.
Sosyal ağlarda paylaş

pejo aldim ben yaklasik o fiyatlara
1.6 307 hdi

sehir ici ortalama yakti 4.5
sehirler arasi 3.6 - 3.8 oluyor dogru kullanirsan
en son full depoyla 1100km gittim :)

guzel de kaciyor sinifindaki arabalara gore, hizlanmasi zevkli bayagi, ama 160'dan sonra rahatsiz etmeye basliyor benim araba. ama 140'larda fln hic hissedilmiyor o hizla gittigin.
Sosyal ağlarda paylaş

160 km/h'da o fiyatta nerdeyse tüm araçlar huzursuz eder zaten, o problem değil.

Puntolara "ÇOK KÖTÜ" diyorlar hep. Multijet motor fln güzel tabi de, kötü olan punto imiş direk. Mekanik aksamda çok sorun çıkarttığını duydum bikaç kez.

Opel öneririm ben de. Tatlı arabalar. O fiyata en iyilerden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bak kovboyum

Sana şu kadar söyliyeyim bu devirde ne kadar yol yapıyorsun ve ne kadar süre yol yapıyorsun bunu öncelikle bilmemiz gerekiyor

Ben dizel golf kullanan biriyim ve dizel aldığıma açıkçası biraz pişmanım

Sana tavsiyem 20 25 k ya alacağın güzel bi volkswagen benzinli aracına gaz taktırman ve hoş bir şekilde yollarda kıvrılmandır

Mesela golf 4 ve biraz daha kasarsan golf 5

Alırsın prins marka lpg ni taktırırsın hem yakıt ekonomisi yaparsın hemde konfordan ödün vermemiş olursun

Ve kafandaki şu önyargıyı bir kenara bırak ( Gazlı araba kötüdür motoru yer )

Bu ön yargı kesinlikle doğru değildir sıralı sistem lpg nin motor ömrünü yemediği aksine doğru kullanıldığında ve bakımları yapıldığında benzinle aynı ömürde gittiği görülmektedir

Yani işin doğrusu ve sana önerim lpg li bir golf yada polo alman

Alırsın , hem konfordan ödün vermemiş olursun hemde yakıt olarak ekonomi yapmış olursun

Aynı sözlerim otomatik olanlar içinde geçerli...
Sosyal ağlarda paylaş

dostum su istanbul trafiginde onumuz de 6 ay yazken bence 25k verip araba alma, git guzel bir motor al. keyfini cikara cikara trafige takilmaksizin kullan. stresten uzak kal. sonra da ekim kasim gibi satar gene arabani alirsin hem o arada iyice inceleyip dusunmus olursun. tavsiye edecegim motor da 25kya harley davidson iron 883 olur. ama sonra cok sevip de satamayabilirsin kis geldiginde uyarmadi deme =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geçen gün 2010 1.4 benzinli Polo DSG aldım. Otomatik olması ve yokuş kalkış desteği vs fiyatı normallerin üzerine çıkarıyor fakat eşimin İstanbul'da araç kullanabilmesi için bunlar gerekliydi.

Manuel de olur diyorsan, 27k civarında Polo'nun 2010-2011 modellerini rahatlıkla bulabilirsin.

Dizel veya otomatik istiyorsan üzerine 5k daha koymalısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...