ahmd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 şu an ağlıyorum ve yazıyorum biliyor musunuz? dal goncayı bir sabah açılmış buldu, gül melteme bir masal deyip savruldu dünyada vefasızlığa bak; on günde bir gül yetişip, açıp, solup kayboldu. sen acırken bana, hiç bir günahımdan korkmam benle oldukça; yokuş, engebe, yoldan korkmam beni ak yüzle diriltirsin a tanrım, bilirim; defterim dolsa da suçlarla, siyahtan korkmam. Kısaltma küfürlemeyelim.
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 şiir ve fotoğraf sanatın en gereksiz formları.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 inciye dondurdunuz forumu Alalim akadasi
mascio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ekmek said: şiir ve fotoğraf sanatın en gereksiz formları. bence bu arkadaşı alın. hatta almayın kendi kendine kurusun yok olsun.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 böyle thread isimlerinde thread içlerinde amk, aq gibi şeyler kullanmak yasak değil sanırım?
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bütün şirkete mailledim şiiri. herkes salya sümük ağlıyor.
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ömer Hayyam şiiri lan bu. hemen de hipsterlığa bağlamışsınız.
Öne çıkan mesajlar