MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ya yeni yeni öğreniyorum da, spinner koyucam mesela, xmlleri hallettim de, bağlamaya çalışırken aşağıdaki kod boydan boya hata veriyor. Spinner spinner = (Spinner) findViewById(R.id.spinner); // Create an ArrayAdapter using the string array and a default spinner layout ArrayAdapter<CharSequence> adapter = ArrayAdapter.createFromResource(this, R.array.planets_array, android.R.layout.simple_spinner_item); // Specify the layout to use when the list of choices appears adapter.setDropDownViewResource(android.R.layout.simple_spinner_dropdown_item); // Apply the adapter to the spinner spinner.setAdapter(adapter); simple_spinner_dropdown_item classını bulamıyor falan... libraryler falan komple yüklü ne eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 7sini ben refreshledim desem kalır 50, nerde kardeşim bu 50 kişi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben güncelden geldim abi programlama bilgim yok, ama öğretirsen susar dinlerim. para bile verrim. eyv. çok güzel yazmışsın önemli bir şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Hatayı yapıştırırsan daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kodlarini ver ben bakayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi standart kod. aha bu linktekinin aynı ama olmuyor=/ bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 layout xml inde bir problem olabilir, clean project filan denemişsindir zaten , import larda da sorun olabilir bilemedim şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar