MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ya yeni yeni öğreniyorum da, spinner koyucam mesela, xmlleri hallettim de, bağlamaya çalışırken aşağıdaki kod boydan boya hata veriyor. Spinner spinner = (Spinner) findViewById(R.id.spinner); // Create an ArrayAdapter using the string array and a default spinner layout ArrayAdapter<CharSequence> adapter = ArrayAdapter.createFromResource(this, R.array.planets_array, android.R.layout.simple_spinner_item); // Specify the layout to use when the list of choices appears adapter.setDropDownViewResource(android.R.layout.simple_spinner_dropdown_item); // Apply the adapter to the spinner spinner.setAdapter(adapter); simple_spinner_dropdown_item classını bulamıyor falan... libraryler falan komple yüklü ne eksik?
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 7sini ben refreshledim desem kalır 50, nerde kardeşim bu 50 kişi?!
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben güncelden geldim abi programlama bilgim yok, ama öğretirsen susar dinlerim. para bile verrim. eyv. çok güzel yazmışsın önemli bir şey sanırım.
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Hatayı yapıştırırsan daha faydalı olur.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi standart kod. aha bu linktekinin aynı ama olmuyor=/ bu
yusema Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 layout xml inde bir problem olabilir, clean project filan denemişsindir zaten , import larda da sorun olabilir bilemedim şimdi =)
Öne çıkan mesajlar