Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 axedice tam bi memur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dedi matematikçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben zaten memurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sabonis said: reverse osmosis dünyanın en büyük yalanı galiba lol. biraz araştır bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 axedice said: Yalan derken ev kullanımından mı bahsediyorsun? Tuz mineral vb. içeriği fazla olan suyun arıtılmasında hatta steril filtrasyonda en kolay endüstriyel yöntem keza. Günde 100 ton + kullanımlardan bahsediyorum tabi. aynen ev kullanımından bahsediyorum. musluk suyunu sözde içilebilir yapıyor, iğrenç bir tadı oluyor. sözde zayıflatıyor falan diye pazarlıyorlar. su ulan su, suyla mı zayıflıcan. çok büyük bir pazarlama balonu evlere takılan bu reverse osmosis aletleri kısacası. bizim ofise takıldı, kireçlenme yapıyordu sebil'de falan. kimse kullanmamaya başladı, 1 ay sonra falan damacanaya geri geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar