ahahhhaha
çeto bi virüs gibi konu dşından başlayıp diğer bölümlere de yayılıyo
çeto bi virüs gibi konu dşından başlayıp diğer bölümlere de yayılıyo
Adam mafya, Aziz'e derler ama kimse kendi takımına bakmaz. Kankası cezaevinde şu an, susurluğun en baş adamı. Kendilerine gelince ağam paşam, Fenerbahçe oldu mu hep şike hep mafya. Yazık.
Adam mafya, Aziz'e derler ama kimse kendi takımına bakmaz. Kankası cezaevinde şu an, susurluğun en baş adamı. Kendilerine gelince ağam paşam, Fenerbahçe oldu mu hep şike hep mafya. Yazık.
sen ne diyon gencadam ? sebepsizce güldüm yalniz sdf arada yaz aralara böyle seyler gülüyoruz felan iyi oluyo.
şimdi öncelikle bana yalancı diyen adama her türlü hakareti etme hakkım var...şu anda da bu yazıyı yazarken o hakaretler havada uçuşuyor. bu hakaretleri buraya yazmıyorum,sayfadan ya da forumdan atılmaktan çekindiğim için değil ancak diğer insanlara saygımın gereği olarak yazmıyorum. yalan borcum mu var lan sana,izledim,ara yutubu bul. hee,bu konuda burada çok başarılı arkadaşlar var, arasınlar bulup buraya yapıştırsınlar,ben de tekrar şu mesajına bakar bana yaptığın hakareti okur bir daha hak ettiğin tüm küfürleri sayarım.
kaliteni soruma verdiğin cevapla zaten gösteriyorsun. senin gibi adamlara yakışır fatih terim,doğru. ama ezeli rekabetin taraflarından birisi olan galatasarayın başına ve milyonlarca galatasarayın başına yakışmadığını düşünüyorum. bu şekilde düşünen başka galatasaraylılar olduğunu da biliyorum.
de hadi git yat...
Oğlum moğlum ne leş bi adamsın sen ya. Git bi köşede öl lütfen israf etme güzel memleketimin kaynaklarını,havasını suyunu falan.
Öne çıkan mesajlar