karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 arkadaslar bak capsle yazıyorum EPİLVOTKAYA SAKİN CEVAP VERMEYİN
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 DeathLord said: applev0dka said: stadi kontrol altına alan aysal degil yalnız, takım iyi giderken kimse agzını acmaz, 2 puan kaybi 1 hakem karari, sonra küfürler susmaz, hala ögrenemedınız türk insanını Şu son 2 yılda Arena'da taraftara yapılan tahrik hiçbir statta hiçbir taraftara yapılmadı dalga mı geçiyosun sen? İnönü'de bu akşamki olaylar yaşansa 2 kişi atlamazdı ben sana öyle söyleyeyim, hatta maç bitmezdi daha net açıklamak gerekirse. 2 az olmadı mı? 20 yıldız çektiğiniz zulmü hepimiz görüyoruz ya :(
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 nası sinirli mi yazalım applevotkaya?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 düzgün cevap vercektm de vazgectm.. simdi sen danynin pozisyon kırmızı falan degil diceksin
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gs kadar çirkin taraftarı yöneticisi vs olan başka takım yoktur heralde ya.araplar neyse gsliler o benim gözümde.abeciler.
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Tuvalette kayıp kafalarını çarptıklarında Fenerbahçe'ye küfür eden bir takım taraftarı..
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Çok iyiler ya GS'nin yöneticiler leş, FB'nin BJK'ninkiler süper ahah
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 DoruK said: girenlerin kimliği açıklanmış zaten biri fenerli biri beşiktaşlıymış provokasyon için stada girmişler bilinçli kimliklerindeki takım hanelerinde mi yazıyormuş hangi takımlı oldukları?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 serjuhan said: Çok iyiler ya GS'nin yöneticiler leş, FB'nin BJK'ninkiler süper ahah gs baskani cok iyi, ama yanındakiler leş ve antipatik
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu yönetici tayfalarında hiç sirkülasyon olmuyor hiç o kötü. Yani yöneticilerin yarısından çoğu her yönetime filan giren, yıllardır oralarda takılan adamlar. Yeni soluklar lazım Ünal başkan gibi.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 aynen katılıyorum, mesela bizde de levent erdogan var, tüm taraftar nefret ediyor ama bir şekilde yolunu buluyor, yoksa gs başkani iyi bence, yanındakilerin gazına gelip konusamadıgı sürece. bizim fiko da mesela ilk 1 ay sacmaladı suan gayet kaliteli yönetiyor
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SNA1L said: gs kadar çirkin taraftarı yöneticisi vs olan başka takım yoktur heralde ya.araplar neyse gsliler o benim gözümde.abeciler. dedi tinerci taraftar profili.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kim şu tinerci bi söylesen bilsek ya,, vallahi bunca yıldır maca gidiyorm hic görmedm.. haa dedi taraftari 100 e 10000 giden adam öldüren taraftar..
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kendi taraftarini biçaklayarak öldüren holiganin takimispor
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Inonude mac oldugu zaman tiner kokusu marmarayi sariyo abi.
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi tiner gene iyi o fakir polis çagiriyosun kaçiyo berikisi kendini gelistirmis parasütlü dinamit sistemiyle görüyo isini
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ötekisi boynunda atkı var diye gencecik adamı linc edip ölduruyor daha iyi haklısınz, ya da yabancı taraftari ölduruyor falan
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Lan geçen sezonun yarısı karılara kızlara oynadınız bi de burda taraftar profili falan anlatıyosun bi yürü git.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gassaray her türlü şu ligin en iğrenç takımı.sebebi de en başta bu fatih terim. çok gassaraylı dostum var,canımı veririm onlar için; onlar da benim için verir,biliyorum...ancak mevzu gassarayın maçı oldu mu sapıtıyorlar. hele hele şu fatih terim gassaraya geldiği zaman gassarayın iğrençlik katsayısı 4-5 ve belki de 10 kat artıyor. bal-mal işte neticede bu kadar kariyer sahibi,para-pul sahibi,şan-şöhret sahibi adamsın lan fatih terim...bu hareketler, bu şaklabanlıklar ne kadar komik? lan bir taneniz dahi farkında değil misiniz, herif ne kadar itici? kaç tane yabancı kanaldan izledim r.madrid-gassaray maç sonrasını.adamın jestleri ile,mimikleri ile dalga geçmeyen spiker yok. ayıp ya. sen koskoca(evet gerçekten de koskoca)gassarayın teknik direktörüsün. üstelik son 2 sefer geldiğinde rezil olmuşsun gitmişsin, o kadar <<şanına-şöhretine>> rağmen de seni alıp hiçbir avrupalı takım çalıştırmamış. yine gassaray almış getirmiş,şeker gibi bir başkan,gassaraylıların hayallerinde göremeycekleri para harcamış,fıstık gibi kadro kurmuş,eline vermiş...aha takımın ŞLde çeyrek final oynuyor.yine çıkmışsın dünya tvlarına...nedir bu hazımsızlık,bu soytarılıklar? adam aynı zamanda tüm gassaray camiasını; taraftarından top toplayıcısına, yardımcı antrenöründen futbolcusuna, yöneticisinden gazetecisine kadar tahrik ediyor. nesini savunuyorsunuz,nesine sahip çıkıyorsunuz bu adamın? gassaraydan daha mı büyük lan bu fatih terim?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ondan önceki sezon da gs full seyircisiz oynuyordu abi, derbilerde falan kapalıydı hep.. takım kötü gidince taraftar sapıtıyor nesini anlamıosunz ki su denklemin
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 DeathLord said: nası sinirli mi yazalım applevotkaya? aahahaaha
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 @Kuddusi Öncelikle bu Gassaray vs yasaktı bu forumda ısrarla ceza almıyorsun ilginç. 3 yaşında çocuk espirisi bunlar insanlar gerçekten yaşlandıkça çocuklaşıyor. Asıl konuya gelirsek yalan söylüyosun ve bunu hiç utanmadan yapıyosun 30 yaş üstü bi insan için çok büyük bi problem bu. Daha 2 gün önce Real Madrid maçı izledim fox sports'tan. Galatasaray'a Fatih Terim'e gösterilen saygıyı iltifatları yazsam buraya sığmaz. http://www.youtube.com/watch?v=MVxYBzdh4Sw Bak burda o dünyanın dalga geçtiği Terim'e İtalya'da nasıl davranıldığı anlatılıyor. Cahillikte sınır tanımaman neyse de düpedüz yalan söylüyorsun ona üzülüyorum.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 applev0dka said: ondan önceki sezon da gs full seyircisiz oynuyordu abi, derbilerde falan kapalıydı hep.. takım kötü gidince taraftar sapıtıyor nesini anlamıosunz ki su denklemin Lan töbee, Galatasaray küme düşmemeye oynadı lan o statta, kaç maç ceza aldık sezonun sonunda? Arena'ya geçildiğinden beri ciddi iyileşme var GS taraftar profilinde, BJK yeni stadını yapabilirse orda da olucak aynı şeyler. Mesela Samiyen'e gitmezdim ben ,Arena'ya gidiyorum. Siz yeni stada gidince senin gibiler azalır sizin stadta da.
Öne çıkan mesajlar