Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 aslında fizbanın dedikleri cok basit birseyi ortaya koyuyor...Türkiye'de adam gibi suçlulara cezalar verilse yaptirimlar uygulansa,stadlarda olay çıkaranlar bir daha stadlara giremese bunlar olmayacak.Sonuçta olayi yapan kişinin sabıkasi olduğu belli hiçkimse durduk yere kimseyi bıçaklamaz demekki adam belli dosyasi war psikopatin teki.Sen bu adama önceden cezasini verseydin stada sokmasaydin böyle birşey olmazdi.Suçlari yapanlar belli,gruplarin elebaşlari belli çok da zor değil aslında bunları önlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu arada vefat eden çocuk 16 değil 14 yaşındaymış :( tekrar lanet olsun ne diyim inşallah ömür boyu hapis verirler,çürüyüp gider orda şerefsiz herif 14 yaşında çocuk..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bjk'a 3 maç saha kapatma cezası verilmiş[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 çocuğu bıçaklayan serefsiz herifte uyuşturucu bağımlısıymış,ayrıca darp,gasp gibi suçları varmış[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: [Bu mesaj uncla tarafından 22 Kasım 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 tarihimizin en ilginç sezonu oluyor valla. inönüde maç yapmadan kapicaz sezonu bu gidişle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Nukem bu zihniyet yüzünden zaten iş bu noktaya geldi. her maç kavga çıkar tribünde aman >BJkyi bağlamaz 3-5 kendini bilmez kavga etti. İşine gelmeyince adamlar yönetime yüklenir biri çıkar aman BJKyi bağlamaz 3-5 adam der Ve hala kör halkımın aklı başına gelmez... NOT:BJK dediğim yerlere ister GS ister FB ister Trabzon koyun amaç BJKye laf sölemek değildir. Konuda o olduğu için öle kullanılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 katilin 3tane sabıkası varmış eskiden..Beşiktaş yönetiminin yaptığı şu aa çocuklar bravo maç izlemek dışında her şey yapmak için geliosunuz size bedava biletler koçlarım benim..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Kimse yanlışını deny etmiyor (yeminle hatırlayamadım türkçesini) zaten. Sadece bu her klübün yaptığı bir hata, böyle çirkin bir olayı "Açık bulduk lan oh, hadi saldıralım" diye kullanmayın.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sonuçta bizimkiler saha dışı olaylara karışıyolar..orda inönüde kapalının ortasında buluna bebe grubu gibi oraya buraya saldırıp milleti bıçaklamıolar.Bu olay tamamen bjk yönetimin suçudur,resmen çanak tutuo herifler .Sanki holiganizimden yanalar.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. [Bu mesaj -Kobe- tarafından 23 Kasım 2004 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Aziz yıldırımın adamlarının kolilerle gelip , numaralı tribünden maçtan 2 saat önce kafama attığı karolarıda unutmıyacağım. Kendi kalecisini dövdürmek için adam tutanlarıda. Elbet GSdede vardır birşeyler ben yaşamadım o bakımdan bilip söleyemiyorum ama Fatih Altaylı bu konuda bir sürü yazı yazdı sanırsam. ama şu olayları klup bazında bakmayın , Evet bu olayda BJK yönetimi suçludur ama eninde sonunda bu gidişle olucaktı. Tombala BJKyi ve 16 yaşındaki taraftarını buldu. Esrar içmekle şarap içip maça gelmekle övünen bir taraftar grubuna sahip olması BJKnin bir adım öne çıkmasını sağlamıştır. Çözüm mü ? Yönetimler bu grupları neden besliyor , besleyip yarar sağlıyorlar kendilerine yeri geldiğinde maşalık yaptırıyolar. O zaman öle bir ceza sistemi gelmeliki bu adamların yararı o kadar az olmalıki zararları yanında klup yönetimleri hadi lan ordan demek zorunda kalsın. Bunada BJK başlamak gerekiyor ne yazık ki... Ben olsam açıkcası tüm sezon stadı kapatırdım. Bu GSlide olsaydı aynısını savunurdum. Ortada kararan bir yaşam var bu stad içinde bir UEFA maçında falan olsaydı o zaman ne cezalar gelebilecekse aynı şekilde ceza vermeli federasyon. Yoksa biz Türküz 3 gün sonra unuturuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Açıkcası demek istediğim o adamlar stada girmesinden çok yönetimler bu adamları desteklediklerinde başlarına ne geleceğini bilsin. Bugün yönetimler bu adamları desteklemiyor diyecek kimsenin yürekden bunu sölediğine inanmıyorum. Yönetimler bu adamları desteklemenin yararından çok zararını görmedikçe bu iş düzelmez. Bunun dışında medyada serdar bilgili önlerine geçmek için tribünü böldüğünde ayağa kalkıp stadı maf ettin orası BJKnin kalbi demeyi bilen medya , şimdi nerde o Kalp Artık Bir Mezar Bu olaylara taraftar gözü ile bakmayın lütfen biz siz onlar olayından kurtulun , çünkü herkesin başındaki bir dert bu sırf BJKnin değil. Dediğim gibi arada klup ismi kullanıyorsam sadece şuanlık bu bjknin başına geldiği içindir. neyse iyi niyetli olup anlayana Saz , yok ben insandan önce taraftarım diyene davul zurna az.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 olaya bir taraftar gözüyle bakiyorsun. Görmek istemediğin yer siyah,görmek istediğin yer beyaz olmuş.Evet bu olay sokaktada ,sinamada. kafede olabilirdi ama olayin olduğu yer İNÖNÜ STADİ.Bu stat beşiktaşin sorumluluğuna verilmiş. Yok biz sorumlu değiliz diyorsa o kartali söksün ordan.Bu olay sükrü saraçoğlunda olsaydi sorumlu Fenerbahçe ve yönetim olurdu.'Futbol holiganliktir,adam biçaklamakatir' diyenlere açiktan destek verenler şimdi hiç kendilerini gizlemesinler.Bu Fener içinde böle bjk içinde gs içinde.Bu olaya yapan kadar bu olayin olmasina ortam hazirliyanlarinda eline bu küçük çocuğun kani bulaşmiştir.Allah ailesine sabir versin ,suçlularinda Allah belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Beşiktaşa 3 maç seyircisiz oynama cezası.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 çünkü bizim taraftarımız holigan değil. Holigan olsalarda bizim yönetimimiz onları beslemez.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Beslememesı dogal sadece sıgortalı yapıyor..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ruby dragon bilmeden, sadece bok atmak için konuşmayalım lütfen..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bazıları aşırı derecede saçmalamış, bu olayın sırf bize mal olması kadar saçma bir olay olamaz. Neden hep inönü deniyor, inönüde böyle büyük bir olay kaç defa işlendi? 1-2 sene önce fb kendi evinde oynayamaz olmuştu aldığı cezalardan.Bu sene biz durmadan ceza alıyoruz (para cezası) ilk defa saha kapatma aldık, tribün terörü heryerde herzaman var (bknz 2. lig veya amatör liglerde bile haberlerde gösterilen görüntüler), geçen sene göztepe karşıyaka maçında (yoksa bu yazmıydı) ölen birileri daha vardı ama önlem alınma gereği duyulmadı nedense.Neyazıkki bizde harekete geçilmek için üzücü bir olayın olması şart, bu bizim stadımızda olmuş fakat bunu hepimize mal etmeniz çok mantıksız. Eğer taraftar olarak düşünüyorsanız olayı hürriyetin haberine göre adam galatasaraylı , ne yani gs liler anarşist gelip stadlarda terör mü estiriyor? Biraz daha mantıklı yorumlar yapsak herkes için daha yapıcı olur zannedersem. Gerizekalı demirörenin gitmesini diğer taraftarlardan çok ben isterim ama böyle bir olayın hepimize mal olmasınada seyirci kalmam olanaksız.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: fizban, 23 Kasım 2004 19:46 tarihinde demiş ki: peki neden böyle olaylar saracoğlunda ali samiyende olmaz da genelde inönüde olur bunu düşündün mü ? saracoğlu stadı dahilinde son görünen olay pet şişesi olayıydı. Olmaz dediğin stadda kafama yemek üzere olduğum fayans parçaları yüzünden ölüyodum ? Yanımdaki arkadaşın omzuna saplandı bir tanesi saplanıp kaldı kemikte 2 arka sıramdaki kızların kafaları yarıldı ? Bitmedi bunu yapanlar kale arkasında değil maçtan 3 saat önce numaralı tribüne ellerinde KOLİLERle gelen 10 kişi falandı. Dışarda görsen aha bunlardan uzak dur diyeceğin adamlar NUmaraları tribündeydiler. Polisin gözü önünde KOLİLER dolusu fayans getirdiler. Kimse ak kaşık değil, Dediğim gibi Başka bir stadda olmamasının bu olayın tek nedeni şans birazda Saolsun Artık BJKnin ayuka çıkmış kapalı tribün sorununa çözüm bulamayan yönetimin hatasıdır. Dela ben klup olarak bakmıyorum olaya , Başka bir stadda olsa ne olurdu bilmiyorum , ben kendimi biliyorum aynı tepkiyi verirdim. Karşıyaka olayına gelince orda kluplerin sağladığı bir rant yüzünden değil , stadda değil dışarda kavgada çıkan olaylarda birisi öldü. Orda rant yok bunun nedeni basiretli yönetimler değil para yok kluplerde :=) İzmirli olarak evet ordaki problem kan davası gibi bişi , Karşıyaka atkısı ile es kaza göztepeye giderseniz hayatınız tehlikeye girer mesela... Neyse konu o değil. Bana göre bu işin önüne inanılmaz cezalarla geçilir. Şimdi ceza vermezlerse gelecekde ceza veremezler o nedenle 3 maç benim gözümde hiçbirşeydir... Ayrıca BJK yönetiminin daha önce soyunma odası koridorunda rakip futbolcuyu dövmeye kalkmış bir adamı stada security diye koymasıda bu işte taraftar grupları karşısında ne kadar aciz olduklarını göstermektedir. Edit: Konunun içinde bjk geçmesi diğer kluplerin suçsuz olduğunu düşündüğümü göstermiyor. Kesinlikle hepsinin acil önlem alması gerekmektedir. Bana gelip sen GSlisin böhüüü tabe böle yazıcaksın demeyin. [signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... [Bu mesaj Szasstam tarafından 24 Kasım 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 fayans olayını okurken kanım çekildi sanki..eğer gerçekten bu kdarına bile izin veriliyorsa ( açık seçik koliler) kimbilir daha neler neler olabilir..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sefa yoldaşları ve diğer gfbliler nasıl oluyor da avrupadaki her deplasmana gidiyor ben de bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: -Kobe-, 23 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki: çünkü bizim taraftarımız holigan değil. Holigan olsalarda bizim yönetimimiz onları beslemez. beslemedigi için ruştuyu dovdurdu dimi?[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: cemad, 24 Kasım 2004 17:33 tarihinde demiş ki: sefa yoldaşları ve diğer gfbliler nasıl oluyor da avrupadaki her deplasmana gidiyor ben de bunu merak ediyorum. parayı verip gidiyorlar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: erMANIA, 25 Kasım 2004 15:50 tarihinde demiş ki: said: -Kobe-, 23 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki: çünkü bizim taraftarımız holigan değil. Holigan olsalarda bizim yönetimimiz onları beslemez. beslemedigi için ruştuyu dovdurdu dimi? KANIIIT BE KANIT! rüştüyü yönetim dövdürdüyse bi kanıt gösterin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ehe işte bu hale kanıt be kanıt biz ak kaşığız diyenler yüzünden geldik. Her olaya o bizi bağlamaz 3-4 kendini bilmez diyenler yüzünden. Tebrikler Holy İnsandan önce taraftar olduğun için...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ak kaşığız diye birşey söylemedim. sadece kanıt görmeden böyle birşeye inanmam. Yönetimler grupları destekliyor derseniz tamam. Çünkü kendimde bedava biletle maça girdim bi çok kez. Benim sorunum rüştü'yü dövdürttüler lafıyla. Bu tamamen yalandır hiç kimsede aksi kanıt gösteremez.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar