Trias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 "e fena da değil efektler stv ye göre" derken...
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Cuce said: ahahaha cok epikmiş. abi bu en desen, cumaya gittiydik orası ole kalmıs derler. hayır konuda bi garip tabi, yaradanın kull'a babası uzerınden pazarlık yapması nedir böle ben mi yanlış anladım yoksa inanmazsan babanı cehenneme mi atcaz diyo dizi sdfsfsd
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi bu arada fena değil lan ilk sahneler ben bi oyundan felan arakladılar sandım adamlar bildiğin kendileri epey bi cgi yapmıslar lan
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 charlie reis de oynamış dizide http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2011/07/charlie-day-greenman.gif
okibye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben full bölümü buldum internette izledim abi. öyle bir sahne yok resmen. devam ediyor efektler durmuyor.. bence viral olsun diye böyle bir video saldılar nete
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ABİ İLAHİ SES POLAT ALEMDAR VOİCE AHAHAHAHAHAHSEFFDDFJIGHK
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okibye said: ben full bölümü buldum internette izledim abi. öyle bir sahne yok resmen. devam ediyor efektler durmuyor.. bence viral olsun diye böyle bir video saldılar nete senin izlediğin tekrarı olmasın?
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okibye said: ben full bölümü buldum internette izledim abi. öyle bir sahne yok resmen. devam ediyor efektler durmuyor.. bence viral olsun diye böyle bir video saldılar nete abi izlediysen bi söylesene babası napıyo çocuğu zorla ateist mi yapıyo, ateizmi yayma kürsüsü başkanı mı niye çocuğun inancı babayı bağlıyo ya hahah
okibye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hacıt babası işte çocukken öğretmiyor. kendisi çok dindar falan adam ama oğlu istekliyken çocukken falan götürmüyo namaza camiye. ama mesele o değil. adam azap çekiyor çünkü kapanmamış meseleleri varmış. istanbul depreminde çocuklar göçük altında kalıyor. kızı mı kurtarak oğlanı mı üstünde beton blok var diyolar. bu da oğlanı seçiyo. ama 2 dakka sonra kız yumruğunu sıkıyor yerde yatarkene yani hayatta. ama kötü yola falan düşüyo vesaire :D işte oğlu da paragöz falan oluyo. adam ölceini öğreniyo. bi melek gibi bişi anlatıyo kapanmayan meselelerini kapat diyor falan. adam işte full her şeyi satıp oğlana veriyo benim her şeyim oğlum diyo. ama tam vericekken oğlan babamı atarız bi köşeye huzur evine falan diye karısıyla konuşuyor. adam bunu duyunca keşke kızımı kurtaraydım falan diyor. sonra işte oğlu kaza geçirip kötürüm oluyor falan filan çok karışık ve gerekless bi hikaye
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahaha o nasıl bir hikaye lan mindfuck
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ObuzHapsever said: ASŞLDCİŞLŞĞ1ASFSDF13E
hunty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Yabancilarin eline duserse saglam malzeme. Is cikar baya.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 of ingilizce çevirisini yapıp 4 chana atmak lazım
Öne çıkan mesajlar