Trias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 "e fena da değil efektler stv ye göre" derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Cuce said: ahahaha cok epikmiş. abi bu en desen, cumaya gittiydik orası ole kalmıs derler. hayır konuda bi garip tabi, yaradanın kull'a babası uzerınden pazarlık yapması nedir böle ben mi yanlış anladım yoksa inanmazsan babanı cehenneme mi atcaz diyo dizi sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi bu arada fena değil lan ilk sahneler ben bi oyundan felan arakladılar sandım adamlar bildiğin kendileri epey bi cgi yapmıslar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 charlie reis de oynamış dizide http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2011/07/charlie-day-greenman.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 HAHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben full bölümü buldum internette izledim abi. öyle bir sahne yok resmen. devam ediyor efektler durmuyor.. bence viral olsun diye böyle bir video saldılar nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ABİ İLAHİ SES POLAT ALEMDAR VOİCE AHAHAHAHAHAHSEFFDDFJIGHK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okibye said: ben full bölümü buldum internette izledim abi. öyle bir sahne yok resmen. devam ediyor efektler durmuyor.. bence viral olsun diye böyle bir video saldılar nete senin izlediğin tekrarı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okibye said: ben full bölümü buldum internette izledim abi. öyle bir sahne yok resmen. devam ediyor efektler durmuyor.. bence viral olsun diye böyle bir video saldılar nete abi izlediysen bi söylesene babası napıyo çocuğu zorla ateist mi yapıyo, ateizmi yayma kürsüsü başkanı mı niye çocuğun inancı babayı bağlıyo ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hacıt babası işte çocukken öğretmiyor. kendisi çok dindar falan adam ama oğlu istekliyken çocukken falan götürmüyo namaza camiye. ama mesele o değil. adam azap çekiyor çünkü kapanmamış meseleleri varmış. istanbul depreminde çocuklar göçük altında kalıyor. kızı mı kurtarak oğlanı mı üstünde beton blok var diyolar. bu da oğlanı seçiyo. ama 2 dakka sonra kız yumruğunu sıkıyor yerde yatarkene yani hayatta. ama kötü yola falan düşüyo vesaire :D işte oğlu da paragöz falan oluyo. adam ölceini öğreniyo. bi melek gibi bişi anlatıyo kapanmayan meselelerini kapat diyor falan. adam işte full her şeyi satıp oğlana veriyo benim her şeyim oğlum diyo. ama tam vericekken oğlan babamı atarız bi köşeye huzur evine falan diye karısıyla konuşuyor. adam bunu duyunca keşke kızımı kurtaraydım falan diyor. sonra işte oğlu kaza geçirip kötürüm oluyor falan filan çok karışık ve gerekless bi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahaha o nasıl bir hikaye lan mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sanki david lynch anasnisatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hikayeyi okuyunca beynime kramp girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ADSGADFADFGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ObuzHapsever said: ASŞLDCİŞLŞĞ1ASFSDF13E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi asdawfzscfdxgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahaha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Yabancilarin eline duserse saglam malzeme. Is cikar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 of ingilizce çevirisini yapıp 4 chana atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar