tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 vay anasını hala zerg op demiyen gitsin queen larvası yalasın arkadaş http://www.twitch.tv/gomtv_en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 modası geçmiş taktiği 2 dakika gecikmeli yapıcak adam değil mvp hem de firstpickken match fixed call the cops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 herif ameliyatlı yeni çıkmış ameliyattan maç oynatıyor pis korelilerköle gibi scarletin penisi daha uzunmuş mvpden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Son zamanlarda yaptigim en iyi sey su expansion a para vermemek oldu , kendimi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 valla ben 60 tl ye aldım key sadece campaign oynadım 60 liraya değer dedim onlinede de p isen çok iyi p değilsen eh idare eder terranda mayın ve reaperin tech labsız olması çok iyi olmuş ama o yeni helion falan uzun iş pek kullanamadım zergtede o yeni lurker falan pek sevmedim viper iyi gibi ama onun dışında mothership core sade 60 lira eder gibi ama campaign mükemmel 2 kere bitirdim haftaya brutalde bitircem achievement kasıp elediler tıroyuda oh raatım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 cidden bir toss prosuyla konuşup colossusun gücünü öğrenmek istiyorum çünkü çok fazla pro colossusta ısrarcı pvtde ama ben ne zaman bassam benim colossuslar şu maçtaki gibi vikinglere çerez oluyorlar... ht gibi hayvani bi ünite varken 2 pop tons of damage vurabilen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 travesti değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 GSL izlemesi paralı değilmiydi yaw ? bedava falanmı yaptılar, yoksa başka bişeymi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sleeep said: cidden bir toss prosuyla konuşup colossusun gücünü öğrenmek istiyorum çünkü çok fazla pro colossusta ısrarcı pvtde ama ben ne zaman bassam benim colossuslar şu maçtaki gibi vikinglere çerez oluyorlar... ht gibi hayvani bi ünite varken 2 pop tons of damage vurabilen...Timinglere karşı güçsüz oluyor direkt HT'ye gitmek. Özellikle şimdi hızlı medivac ve mayınlar da varken ama rakip belli bir Viking sayısına ulaşınca Collosuslar anlamsız kalıyor. Creator'ın GSL'de yaptığı şey bence popüler olacak PvT'de. Thermal Lance upgradeini yapmadan sadece 1 tane Collosus yapıyor. Hem timinglere karşı daha iyi savunabiliyor, hem HT'ye daha hızlı geçebiliyor, hem de rakip Collossus'u gördüğü için Medivac yerine bir sürü gereksiz Viking yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 vs mayın bi fikrim yok şu an test edemedim de, medivacin hızlı veya yavaş olması np, feedback var zaten mediye özel, wolde tutuluyordu gayet bilemedim denemek lazım da wolde de gayet ısrarla colos oynuyorlardı... o 1 colos into exp/gate/ht arada yapılan birşeydi zaten çok yeni değil neyse bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 O seviyedeki Terranların timingleri çok daha güçlü demek ki. Direkt HT'ye gidilen PvT çok nadir oluyor. Edit: Bir de mayınlar nedeniyle mutlaka observer ya da oracle çıkmak gerekiyor. Yoksa oyun başında ana base'ine 2 tane mayın indirip miningini durdurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 vid yok mu bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 monoscope said: travesti değil o tıro bildiğin http://www.globalpost.com/dispatches/globalpost-blogs/the-grid/starcraft-2-sasha-scarlett-hostyn-transgender-gamer-champion kadın turnuvalarına girip ezmiş sonra erkeklerlede 1-2 maç kazanmış ezdiler mvpyi yendikten sonra tabi adam ameliyatlı " She made her first steps in the competitive scene by participating in an online female-only tournament, the NESL Iron Lady, becoming champion of those cups twice in a row in autumn of 2011" http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Scarlett Undisclosed said: GSL izlemesi paralı değilmiydi yaw ? bedava falanmı yaptılar, yoksa başka bişeymi var sc2 sc1 gibi tutmadı tvde yayınlıyamıyorlar o yüzden paso foreigner alıyorlar adamların para kurtarmıyor rahat bare beleş yapalım dediler zannedersem yanlış olmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 GSL her zaman bedavaydı. WCS anlaşması sayesinde HD kalite de bedava oldu, tek fark o. OGN yayınlıyor SC2 maçlarını TV'de. TV'de yayınlamanın streamin paralı olup olmamasıyla ilgisi yok zaten, BW maçları da bedava izlenebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 teşekkürler bilmiyordum eskiden tvde yoktu da bi ara blizzard kıllık yaptıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sanki bana tv niz kore kanalını cekioda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 buldum vodları http://www.gomtv.net/2013gstls1/vod/72096 izlemek için üyelik almak gerekiyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ne atarlı bir çocuk bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Rukin said: buldum vodları http://www.gomtv.net/2013gstls1/vod/72096 izlemek için üyelik almak gerekiyo olabilirİlk videolar ücretsiz, gerisi için abonelik sezon başı 20 dolardan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 evet onu acı bi şekilde farkettim demin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar