26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bildiğiniz en fazla harften oluşan kelimeleri yazın bakalım.. Neler öğrenecez. Ben bir kaç tane yazayım şimdiden; [li]Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg => Amerika'da bir göl ismi[/li] [li]Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch => Britanya'nın kuzeyinde bulunan Anglesey Adası'nın güney bölgesinde bulunan bir yer adı. (Britanya'daki en uzun yer ismi)[/li] [li]Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis => İngilizce bir kelime olup Türkçe'de "yapay" anlamına gelmekte. İngilizlerde bu kelime yerine "factitious" kelimesini kullanıyorlar.[/li] [li]Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanathu => Yeni Zellanda'da bir tepenin adı.[/li] [li]METHIONYLGLUTAMINYLARGINYLTYROSYLGLUTAMYLSERYLLEUCYLPHENYLALANYLALANYLGV ALYLPROLYLPHENYLALANYLVALYLTHREONYLLEUCYLGLYCYLASPARTYLPROLYLGLYCYLISOLE UCYLGLUTAMYLGLUTAMINYLSERYLLEUCYLLYSYLISOLEUCYLASPARTYLTHREONYLLEUCYLI- SOLEUCYLGLUTAMYLALANYLGLYCYLALANYLASPARTYLALANYLLEUCYLGLUTAMYLLEUCYL- GLYCYLISOLEUCYLPROLYLPHENYLALANYLSERYLASPARTYLPROLYLLEUCYLALANYLASPART- YLGLYCYL PROLYLTHREONYLISOLEUCYLGLUTAMINYLASPARAGINYLALANYLTHREONYLLEUCYLARGINYLALAN- YLPHENYLALANYLALANYLALANYLGLYCYLVALYTHREONYLPROLYLALANYLGLUTAMINYLCYSTEIN- YLPHENYLALANYLGLUTAMYLMETHIONYLLEUCYLALANYLLEUCYLISOLEUCYLARGINYLGLUTAMIN- YLLYSYLHISTIDYLPROLYTHREONYLISOLEUCYLPROLYLISOLEUCYLGLYCYLLEUCYLLEUCYL- METHIONYLTYROSYLALANYLASPARAGINYLLEUCYLVALYLPHENYLALANYLASPARAGINYLLY- SYLGLYCYLISOLEUCYLASPARTYLGLUTAMYLPHENYLALANYLTYROSYLALANYGLUTAMINY- LCYSTEINYLGLUTAMYLLYSYLVALYLGLYCYLVALYLASPARTYLSERYLVALYLLEUCYLVALYLA- LANYLASPARTYLVALYLPROLYLVALYLGLUTAMINYLGLUTAMYLSERYLALANYLPROLYLPHENY- LALANYLARGINYLGLUTAMINYLALANYLALANYLLEUCYLARGINYLHISTIDYLASPARAGINYLVA- LYLALANYLPROLYLISOLEUCYLPHENYLALANYLISOLEUCYLCYSTEINYLPROLYLPROLYLASPA- RTYLALANYLASPARTYLASPARTYLASPARTYLLEUCYLLEUCYLARGINYLGLUTAMINYLISOLEU- CYLALANYLSERYLTYROSYLGLYCYLARGINYLGLYCYLTYROSYLTHREONYLTYROSYLLEUCYL- LEUCYLSERYLARGINYLALANYLGLYCYLVALYLTHREONYLGLYCYLALANYLGLUTAMYLASPAR- AGINYLARGINYLALANYLALANYLLEUCYLPROLYLLEUCYLASPARAGINYLHISTIDYLLEUCYLVA- LYLALANYLLYSYLLEUCYLLYSYLGLUTAMYLTYROSYLASPARAGINYLALANYLALANYLPROLY- LPROLYLLEUCYLGLUTAMINYLGLYCYLPHENYLALANYLGLYCYLISOLEUCYLSERYLALANYLPRO- LYLASPARTYLGLUTAMINYLVALYLLYSYLALANYLALANYLISOEUCYLASPARTYLALANYLGLY- CYLALANYLALANYLGLYCYLALANYLISOLEUCYLSERYLGLYCYLSERYLALNYLLISOLEUCYLVA- LYLLYSYLISOLEUCYLISOLEUCYLGLUTAMYLGLUTAMINYLHISTIDYLASPARAGINYLISOLEUC- YLGLUTAMYLPROLYLGLUTAMYLLYSYLMETHIONYLLEUCYLALANYLALANYLLEUCYLLYSYLV- ALYLPHENYLALANYLVALYLGLUTAMINYLPROLYLMETHIONYLLYSYLALANYLALANYLTHREONYLARGINYLSERINE => (Büyük harflerle yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın -copied & pasted-) Tryptophan Synthetase denilen kimyasal bir proteinin orjinal adı.[/li] Acaba neden böyle isimler takıyolar, kaç kişi bunları biliyor? Sizlerde bildiklerinizi yazın bakalım.. Daha neler görcez edit: En son yazdığım isim satırı baya genişletiyordu. Onu birkaç satıra dağıttım [Bu mesaj 26ee140 tarafından 23 Kasım 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Thirungananasampanthamoorty en uzun soyadı[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 o projeye ismini verenler acaba ezbere biliyorlar mı çok merak ediyorum.[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bide tam hatırlamıom Türkiyede,Diyarbakırda acaip uzun bi ailenin soyadı var Diyargezenlertarlabiçenleroğullarının... bişidi galiba tam hatırlamıom.[signature][hline]Synthetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 lol, gnome'muş onlar synthetic.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Synthetic, 23 Kasım 2004 19:01 tarihinde demiş ki: Bide tam hatırlamıom Türkiyede,Diyarbakırda acaip uzun bi ailenin soyadı var Diyargezenlertarlabiçenleroğullarının... bişidi galiba tam hatırlamıom. Uzun kavak altında yatar uyur oğulları Ayrık yazdım anlayın diye[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 o proteinin adını sıkmışlar gibi geldi bana. Öyle isim mi olur? Ya da kim koyar oyle ismi?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 en sonuncusu ohaaaaaaaaalık yani..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 o proteinin ismini niye öyle koymuşlar sorunları mı var adamların yuh :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 normal bişi kimyada biz nelerle uğraşmıştık ismi bi satır tutuyodu sadece ki düşünün lise öğrencisinin uğraşacağı kimya ile (hadi IB HL kimya ama olsun) en üst düzey kimyanın farkını sizce PVC denen kimyasal maddenin adı niye PVC diye kısaltıldı :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Aıulkajslkdahw0epaşdlğpe,adliakfşlajgaduaspoglakjdhapaııdşliskfgajdhfşlkshfpsoıfkaoşlkdşajsfşaıhydğpoaırşalsjdahfarifaşkdladhflkhgkshgsldojsipdhjdlkjdslbsıgpoajkşej,phsdhğopdshgdfjhisrğskghpodjhspdhdghdgıjsgklsfjhksgdjskiljhgodfgopsdjhğpopdıshjgpıjsopğkpügrhfjodıfjhşhjf pipohj şsljg opsj hopjgsfd iosogdıhikjfgihpsjhip => Lafcada Aklinindan sorun mu var demek :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 millet bildiklerini yazsın diye topic açtık, 2-3 tane ya var ya yok adam gibi mesaj.. işiniz gücünüz dalga. ayrıca üstümde yazısı olan arkadaş; imzandaki url'lerden birine tıkladım, sayfa açılmadı.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Valla türkçede bi ara şey vardı Siz bizim Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız ? Falan[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kamaşullah.. *!ortadan kaybolur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bunlarınhepsignomeadamlarondanböyleuzunuzunisimlerbuluyorlarvebizanlayamıyoruz. yanisorunbuadamlarda. bunlarbideböylebıdıbıdıkonuştuklarıiçinzorlanmıyorlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 silthanasın dediği gibi külliyen yalan hepsi bunların ingiltere de gölmüş oldu güzelim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 dsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsa ====> hadi lem in kısa yazılışı[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Ferrero, 25 Kasım 2004 17:44 tarihinde demiş ki: dsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsa ====> hadi lem in kısa yazılışı O gülmek değilmiydi yau :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gülmek asdas[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Allah akıl fıkır versın :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kumarreksituteskenteleentuvaisehkollaismaisekkuudellisenneskenteluttelemattomammuuksissansakkaankopahan -fince ne demek bende bilmiyorum :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: -Mix-, 25 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: kumarreksituteskenteleentuvaisehkollaismaisekkuudellisenneskenteluttelemattomammuuksissansakkaankopahan -fince ne demek bende bilmiyorum :) sana tercüme ediyim bak : abi baya bi salladım demek :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende senin bana söyledigin şeyi tercüme edeyim: "cok ukalayım. herseyi biliyorum. süper laf soktum." [signature][hline]Hoşuna mı gitti? [Bu mesaj -Mix- tarafından 25 Kasım 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 :D haklısıngalibahiçboşlukbırakmadanyazıncagayetgüzelolmakta...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: -Mix-, 25 Kasım 2004 20:03 tarihinde demiş ki: bende senin bana söyledigin şeyi tercüme edeyim: "cok ukalayım. herseyi biliyorum. süper laf soktum." fena can yaktı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar