Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En uzun kelimeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiğiniz en fazla harften oluşan kelimeleri yazın bakalım.. Neler öğrenecez. Ben bir kaç tane yazayım şimdiden;

[li]Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg => Amerika'da bir göl ismi[/li]

[li]Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch => Britanya'nın kuzeyinde bulunan Anglesey Adası'nın güney bölgesinde bulunan bir yer adı. (Britanya'daki en uzun yer ismi)[/li]

[li]Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis => İngilizce bir kelime olup Türkçe'de "yapay" anlamına gelmekte. İngilizlerde bu kelime yerine "factitious" kelimesini kullanıyorlar.[/li]

[li]Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanathu => Yeni Zellanda'da bir tepenin adı.[/li]

[li]METHIONYLGLUTAMINYLARGINYLTYROSYLGLUTAMYLSERYLLEUCYLPHENYLALANYLALANYLGV
ALYLPROLYLPHENYLALANYLVALYLTHREONYLLEUCYLGLYCYLASPARTYLPROLYLGLYCYLISOLE
UCYLGLUTAMYLGLUTAMINYLSERYLLEUCYLLYSYLISOLEUCYLASPARTYLTHREONYLLEUCYLI-
SOLEUCYLGLUTAMYLALANYLGLYCYLALANYLASPARTYLALANYLLEUCYLGLUTAMYLLEUCYL-
GLYCYLISOLEUCYLPROLYLPHENYLALANYLSERYLASPARTYLPROLYLLEUCYLALANYLASPART-
YLGLYCYL
PROLYLTHREONYLISOLEUCYLGLUTAMINYLASPARAGINYLALANYLTHREONYLLEUCYLARGINYLALAN-
YLPHENYLALANYLALANYLALANYLGLYCYLVALYTHREONYLPROLYLALANYLGLUTAMINYLCYSTEIN-
YLPHENYLALANYLGLUTAMYLMETHIONYLLEUCYLALANYLLEUCYLISOLEUCYLARGINYLGLUTAMIN-
YLLYSYLHISTIDYLPROLYTHREONYLISOLEUCYLPROLYLISOLEUCYLGLYCYLLEUCYLLEUCYL-
METHIONYLTYROSYLALANYLASPARAGINYLLEUCYLVALYLPHENYLALANYLASPARAGINYLLY-
SYLGLYCYLISOLEUCYLASPARTYLGLUTAMYLPHENYLALANYLTYROSYLALANYGLUTAMINY-
LCYSTEINYLGLUTAMYLLYSYLVALYLGLYCYLVALYLASPARTYLSERYLVALYLLEUCYLVALYLA-
LANYLASPARTYLVALYLPROLYLVALYLGLUTAMINYLGLUTAMYLSERYLALANYLPROLYLPHENY-
LALANYLARGINYLGLUTAMINYLALANYLALANYLLEUCYLARGINYLHISTIDYLASPARAGINYLVA-
LYLALANYLPROLYLISOLEUCYLPHENYLALANYLISOLEUCYLCYSTEINYLPROLYLPROLYLASPA-
RTYLALANYLASPARTYLASPARTYLASPARTYLLEUCYLLEUCYLARGINYLGLUTAMINYLISOLEU-
CYLALANYLSERYLTYROSYLGLYCYLARGINYLGLYCYLTYROSYLTHREONYLTYROSYLLEUCYL-
LEUCYLSERYLARGINYLALANYLGLYCYLVALYLTHREONYLGLYCYLALANYLGLUTAMYLASPAR-
AGINYLARGINYLALANYLALANYLLEUCYLPROLYLLEUCYLASPARAGINYLHISTIDYLLEUCYLVA-
LYLALANYLLYSYLLEUCYLLYSYLGLUTAMYLTYROSYLASPARAGINYLALANYLALANYLPROLY-
LPROLYLLEUCYLGLUTAMINYLGLYCYLPHENYLALANYLGLYCYLISOLEUCYLSERYLALANYLPRO-
LYLASPARTYLGLUTAMINYLVALYLLYSYLALANYLALANYLISOEUCYLASPARTYLALANYLGLY-
CYLALANYLALANYLGLYCYLALANYLISOLEUCYLSERYLGLYCYLSERYLALNYLLISOLEUCYLVA-
LYLLYSYLISOLEUCYLISOLEUCYLGLUTAMYLGLUTAMINYLHISTIDYLASPARAGINYLISOLEUC-
YLGLUTAMYLPROLYLGLUTAMYLLYSYLMETHIONYLLEUCYLALANYLALANYLLEUCYLLYSYLV-
ALYLPHENYLALANYLVALYLGLUTAMINYLPROLYLMETHIONYLLYSYLALANYLALANYLTHREONYLARGINYLSERINE => (Büyük harflerle yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın -copied & pasted-) Tryptophan Synthetase denilen kimyasal bir proteinin orjinal adı.[/li]

Acaba neden böyle isimler takıyolar, kaç kişi bunları biliyor?
Sizlerde bildiklerinizi yazın bakalım.. Daha neler görcez

edit: En son yazdığım isim satırı baya genişletiyordu. Onu birkaç satıra dağıttım

[Bu mesaj 26ee140 tarafından 23 Kasım 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bide
tam hatırlamıom
Türkiyede,Diyarbakırda acaip uzun bi ailenin soyadı var
Diyargezenlertarlabiçenleroğullarının... bişidi galiba tam hatırlamıom.[signature][hline]Synthetic
Mesaj tarihi:
said:
Synthetic, 23 Kasım 2004 19:01 tarihinde demiş ki:
Bide
tam hatırlamıom
Türkiyede,Diyarbakırda acaip uzun bi ailenin soyadı var
Diyargezenlertarlabiçenleroğullarının... bişidi galiba tam hatırlamıom.

Uzun kavak altında yatar uyur oğulları

Ayrık yazdım anlayın diye[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
o proteinin adını sıkmışlar gibi geldi bana. Öyle isim mi olur? Ya da kim koyar oyle ismi?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
Aıulkajslkdahw0epaşdlğpe,adliakfşlajgaduaspoglakjdhapaııdşliskfgajdhfşlkshfpsoıfkaoşlkdşajsfşaıhydğpoaırşalsjdahfarifaşkdladhflkhgkshgsldojsipdhjdlkjdslbsıgpoajkşej,phsdhğopdshgdfjhisrğskghpodjhspdhdghdgıjsgklsfjhksgdjskiljhgodfgopsdjhğpopdıshjgpıjsopğkpügrhfjodıfjhşhjf pipohj şsljg opsj hopjgsfd iosogdıhikjfgihpsjhip => Lafcada Aklinindan sorun mu var
demek :)[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Mesaj tarihi:
millet bildiklerini yazsın diye topic açtık, 2-3 tane ya var ya yok adam gibi mesaj.. işiniz gücünüz dalga. ayrıca üstümde yazısı olan arkadaş; imzandaki url'lerden birine tıkladım, sayfa açılmadı.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
Valla türkçede bi ara şey vardı
Siz bizim Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız ?
Falan[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mesaj tarihi:
dsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsa ====> hadi lem in kısa yazılışı[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 25 Kasım 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
dsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsa ====> hadi lem in kısa yazılışı

O gülmek değilmiydi yau :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Mail Adresim

Ben kimmiyim Ahanda Gör

Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
gülmek asdas[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 25 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
kumarreksituteskenteleentuvaisehkollaismaisekkuudellisenneskenteluttelemattomammuuksissansakkaankopahan -fince

ne demek bende bilmiyorum :)

sana tercüme ediyim bak :
abi baya bi salladım demek :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Mail Adresim

Ben kimmiyim Ahanda Gör

Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
  • Yeni Oluştur...