sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Akillerden birinin 2003de yazdığı küfür içeren köşe yazısı. http://sozcu.com.tr/2013/gundem/bu-mu-akil-insan.html Bir kısmını anlamadım, budaklı odun ve kola şişesi ne alaka mesela nooluyor? Bazı eforizmalar mı var yoksa hakikaten söylediğini mi kastediyor. Taşlı yüzük kısmı ne peki? "fisting" göndermesi mi var? nereden biliyo bu adam o kadar abuk fantaziyi peki? Nooluyo? Basmadı kafam çoğu yerine. Keşke paylaşmasa mıydım onu da bilmiyorum...
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Tipik hardcore dinci işte. Neyine şaşırdınız bu kadar.
mevlana Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://galeri.sozcu.com.tr/2013/foto/guzeller/internetin-en-guzel-kizlari.html?pid=6
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Sıkacaksın kafasına bak bir daha böle yazabiliyor mu ?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 küfrü geç adam zamanında uludere için said: Uludereye hemen her gün ve hemen her fırsatta ağıt yakanlar, PKKnın ekmeğine yağ sürmektedir… Açık ve net söylüyorum; Uludere için akıtılan gözyaşı, PKK için cansuyudur!.. Ben bunu bilir, bunu söylerim!.. demiş birisi. şimdi ne yüzle kürtlerin falan karşısına çıkartıyorlar.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yarısına geldim, çarpışan mızraklar teke tek programı değil miydi?
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 onu bunu bırakın da internetin en seksi kızları diye bi link var onu öneriyorum herkese.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 akil ne abi bugün 2 kere okudum ilk defa açıklayın plz
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kürtlere ayar çekmek için adam topladı tayyip. her bölgenin en özel kahvehanesinden 9 adam buldular yarın bugün tayyibin konakta yemek yiyecekler.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Black-ice said: onu bunu bırakın da internetin en seksi kızları diye bi link var onu öneriyorum herkese. sagolasın, laikler güzel arşiv yapıyor azizim (tu)
moncici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 " Depremde çektikleri “acı”ların üzerine, bir de “okula girememe” baskısıyla karşılaşan bir “depremzede öğrenci”nin zulmü protesto için açtığı “7.4 yetmedi mi?” pankartına takmış kafayı." ahahahah bu nasıl yalan
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Arap kulturunu neden benimsedi Turk halki ben bunu anlam veremiyorum. Gok tengri inancini birakip neden Araplarin cikmazlarla dolu dipsiz dogmatik ve insanliktan uzak anlayisini ve kulturunu benimsedi bunu hic anlamiyorum o kadar kitap okumama ragmen anlamiyorum. Gozleri kapali sekilde Dinleri ugrunda olmeyi de bir level haline getirmeleri bunu da abuse edip insan lari kullanan bir kulture inanmalari yani bunu anlamiyorum.
Öne çıkan mesajlar