Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Olay şu.

Bazı Galatasaraylı arkadaşlar var, hani aynı takımı mı tutuyoruz bilmiyorum. Balta ve Sabri yedek dursun abi yeaaa, iyidir diyor. Değil abi. Lig sonuncusuna karşı bile iyi değil bu adamlar. Eboue'nin dayısı ölmedikçe ya da bacağı kırılmadıkça ilk 11 çıksın. Riera cezalı olsa bile gerekirse kadrodan sol bek yarat Balta'yı oynatma. Amrabat falan oynasın lan
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Bu arada yeri gelmişken söyliyim, Mersin kadar özenti bir şehir görmedim lan hayatmda.

Bildiğin Antalya'ya gelip gizli gizli foto çekip uygulamaya çalışmışlar Mersin'e yetolar yetosu Mersin.

ne kadar bos bi yorum lan su. sanki anasini satim yunan sehri. turkiye'nin en buyuk limanina sahip mersin. foto cekip calmaya calismislar dedigin sehir en uzun sahil seridine sahip. dunyanin tek mezarligi var butun dinler beraber filan. sayacak cok sey var da neyse sizin gibi adamlara saymaya degmez.

yeni olan seyler degil bunlar.

yasiniz kac olm sizin sacma sapan yorumlar
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Aziz'in köpekleri iş başında

mersinle oynuyorsunuz azizin köpekleri,realle oynuyorsunuz azizin köpekleri :D

arkadaş realle oynamıyorsunuz mersin idmanyurdu yav ,şunu diyin kapatalım konuyu,3,5 atıoz fb geçecek bizi diye anlayalım yani ne bu tavırlar,fatih terim bile belli ediyor bariz,stres olmayın relax
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

küheylan said:

Bu arada yeri gelmişken söyliyim, Mersin kadar özenti bir şehir görmedim lan hayatmda.

Bildiğin Antalya'ya gelip gizli gizli foto çekip uygulamaya çalışmışlar Mersin'e yetolar yetosu Mersin.

ne kadar bos bi yorum lan su. sanki anasini satim yunan sehri. turkiye'nin en buyuk limanina sahip mersin. foto cekip calmaya calismislar dedigin sehir en uzun sahil seridine sahip. dunyanin tek mezarligi var butun dinler beraber filan. sayacak cok sey var da neyse sizin gibi adamlara saymaya degmez.

Ticari olarak bile değil artık. En büyük liman İzmir limanı bu arada.

Tantuni iyi. Nedense benim de en sevmediğim şehir Mersin'dir ya.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

valequenta said:

küheylan said:

Ticari olarak bile değil artık. En büyük liman İzmir limanı bu arada.

Tantuni iyi. Nedense benim de en sevmediğim şehir Mersin'dir ya.

degil. arastir biraz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...