StJoe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Lancelot Hibernia ya Çıkartma yapmış bulunmaktayız guildimizi de kurduk vatana millete hayırlı olsun ismimiz [ROFL].. ps. Emre ve Sarı, Emircan a ben yardımcı oluyorum.. Merlin/alb i de bırakmak deil bu sadece bizimle oynamaya başladı siz 2 niz gibi lvl 50 ye kadar char pl yaptırıp 15 günde silen başka kimse yok merak etmeyin :)[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr5 sorc (Kay albion) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hadi hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 o bizim fikrimiz tercihimiz ve bu kimseyi ilgilendirmez.[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 15 gunden daha az surede 50 yapıb silende vaa... :)[signature][hline]Su çok güzel...Gelsene.... [Bu mesaj Satoshie tarafından 12 Kasım 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Satoshie, 12 Kasım 2004 16:34 tarihinde demiş ki: 15 gunden daha az surede 50 yapıb silende vaa... :) bu dediğim arkadaşlar 1 gün 10 saat gibi play timelarla 50 yapan arkadaşlar.. ayrıca adam başı 5-6 tane 50 silmiş adamlar.. ama gürdüğün üzere konu bu değil![signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 44 2L0 Enchanter (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ooo hayırlı olsun diyoruz[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) Lancelotun Cici Kızı For Hibernia İçim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hayırlı uğurlu ve hayırlara vesile olsun...[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vinds Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: StJoe, 12 Kasım 2004 16:58 tarihinde demiş ki: said: Satoshie, 12 Kasım 2004 16:34 tarihinde demiş ki: 15 gunden daha az surede 50 yapıb silende vaa... :) bu dediğim arkadaşlar 1 gün 10 saat gibi play timelarla 50 yapan arkadaşlar.. ayrıca adam başı 5-6 tane 50 silmiş adamlar.. ama gürdüğün üzere konu bu değil! Rekor rr4 wizz, rr4 minstrel rr3 arms rr2 necro ve biton item silip mid e geçip 3 günde 50 warri yapip onu silip tekrar alb e dönüp sorc açan insan, isim vermiyim o kendini bilir :o Ha ayrica gild hayirli olsun. [signature][hline]Vindsjel Teh BG Spearo Rainhart Light Ment Deathstalk Shade Wannabe Vindsjel Skald [Bu mesaj Vinds tarafından 12 Kasım 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 50 ye kadar power yaptirdik..kime ? nezaman :) ps:miras degil alinteri[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 12 Kasım 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: lvl 50 ye kadar char pl yaptırıp biz hicbizaman char pl yaptirmadik , o zaman hangi chari pl yaptirdigimizi soyle[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? [Bu mesaj Nyrio tarafından 12 Kasım 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 . [Bu mesaj Nyrio tarafından 12 Kasım 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bana 24 ten 35e i 36ya kadarmi ne ne power yapildi bi charda yalan olmasin.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 komik[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: daverc, 12 Kasım 2004 19:10 tarihinde demiş ki: bana 24 ten 35e i 36ya kadarmi ne ne power yapildi bi charda yalan olmasin. Merlin mid de su an silmis oldugunuz Bonussimo ve Barracuda isimli charlar...[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 44 2L0 Enchanter (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 neolmus o charlara ? baskasimi powerladi? yoksa muhabbetmi karisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 o charlari 1 lvl bile baskasi power madi[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StiF Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Beyler ben bu I'm Acextar!Who is you lafına bittim.My Name is Chucky Nice to meet you!Yane:)[signature][hline].Only God Will Judge Me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: StiF, 14 Kasım 2004 12:28 tarihinde demiş ki: Beyler ben bu I'm Acextar!Who is you lafına bittim.My Name is Chucky Nice to meet you!Yane:) Ne alakasi var topicle bu dediginin?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Soru: rr 5 infil rr 4 paly 50 mincer 44 therg silip mide gecen orda rr 3 sm yapip silen hibe gecen lvl 50 bard yapan sonra sıkılıp charını goa dan geri isteyip tekrar mide gecen insan kimdir ? Cevap: ev arkadasim mina allah akıl fikir versin cicuma adam char kasmayı seviyo :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 berk sartre yi sattımı moss?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: -Aragorn-, 16 Kasım 2004 22:11 tarihinde demiş ki: berk sartre yi sattımı moss? Yep mid'e geldi hunter savage zerker healer aldi[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 oda güzel ... kafaniz güzel sizin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dartangan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Lan bence bu kadar çok char silmek pek akıllıca değil ama yinede bizim arkadaslar silio onların eğlencesi haline geldi zaten bu olay.Bazılarına da exp kasmak eğlenceli gelio rvr sevmiolar. Gence haklısın bunların kafaları gusel 2 tane char kastım ölüm geldi. Bu arada yeni guildin hayırlı olsun insallah ordada rr8 enchanterın olur :)[signature][hline]Dartangan [50 Reaver] Tolga [50 Necromancer] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirChadwick Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ROFL hayırlı olsun, hernekadarda 6 ay kadar aranızda olamasamda artık yzın gorusuruz St. :) Bu arada Sari ve Daverc, Ulen dedemmi 1 gunde 50 yapti midde? hatta cok iyi hatırlıyorum, karakterleri sildiniz ertesi gun aksam lvl 47 idin. Normal bi sekilde kas bakiyim okadar kısa surede... Powerlanmadık demeyin. :) Neyse hadin byez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Kimsin anlamadim ama kisinin kendi karakterini powerlamasiyla powerlanmasi arasindaki farki idrak edememisin.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar