SOREN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Dolma kalemin ucu altın olunca mürekkebi daha mı iyi akıtıyor nedir? Böyle bir şey duydum. Doğru mudur bu? Yani sırf hava, dantellik falan değil de, işlevselliğe yönelikmiş bu özellik. Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 dur deniyorum hava dantellikle ne alakası var abi kaç gramlık şey zaten kaç ayar olacak ki ^^ doğrudur tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Havadır o hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Altın olunca miras bırakılabilen eskiyip değerlenebilen bir dolma kalem oluyor. Altın tepkimeye girmediği için değişmeden kalıyor, diğer metaller zamanla form/yapı v.b. değiştiriyor. Altın ilk aldığın günkü gibi kalıyor iyi kullanılrsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ya benim konuştuğum kırtasiyeci de senin dediğine benzer bir şeyler söyledi. benim istediğim modelleri gösterdikten sonra çıkarıp bir altın uçlu, kartuşsuz kalem gösterdi böyle hevesle. anlattı şöyle hoş kalem böyle hoş kalem, ileride değeri artar, dedi. Ben de "bu herif bana esnaf ayağı yapıp elindeki kalmış malı itelemeye çalışıyor herhalde" dedim içimden. O adamcağız beş seneye kalmaz tonton emektar tesbihçi amcalardan birine dönüşür yavaş yavaş. Meğersem ne içten ne samimi bir satıcıymış. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar