Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70-75K ya araç

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

sikirok artık eskimeye yuz tuttu, kasa da degisecek 2014'te, gecikmeden elden cikarmak gerekebilir.

ustune biraz atarak, yeni bir arac alsam mi acaba diye dusunuyorum.

birkac yone gidebilirim,

arkadan itis / cabrio / 4 ceker+asiri besleme / jip

70-80k kmden yuksek olmayacak,
kasasi yakinda degisecek olmayacak,
160+ hp,
5 seneden eski olmayacak

var mi denk dusurebileceginiz bir alternatif :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

Gel anlaşalım :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-2012-mini-cooper-s-countryman-all4-chili-paket-120429440/detay/

Vodan şunu açıklayabilir misin? "MINI'nin özelliği, tüm araçlar birbirinden farklıdır ve sadece 2.000.000'da 1 kez aynı kombinasyonda araç üretilmektedir. Bu yüzden diğer araçlarla kıyaslamamanızı önemle rica ederim."
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Sequo said:

Esh said:

evo x =P

sakın

ben düşünüyodum, neden sakınalım merak ettim =(

Bende vardı 95 e aldım 1 ay sonra 72 ye sattım o derece bunalttı beni. Çok yakar, yaktığı kadar gitmez nereye el atsan sorun çıkar. 3000 Km de bir baskı balata yer. Manueli vardı bende.

Aliminyum blok olduğu için modifiyeye elverişsiz vs vs vs

Buda resmi hayatıma yapicam uludağa çıkacam diye giren ama 1 ay sonra kime gidiyosa gitsin gözüm görmesin diye sattığım bir araç.
Sosyal ağlarda paylaş

lancer evo alıp çok yakar demek nedir abi ya

ben de fatih marka kamyon aldım dizel megane'ın 10 katı yakıyor ama e-5te en sağ şeritten kurtulamıyorum yeminle

şaka maka ralli aracının seni kesmemesi doğal, piste araç modifiye edene göre değil zira. ama evo serisine laf atanı otomobil tanrıları çarpar, yapma lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:

Vodan said:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-2012-mini-cooper-s-countryman-all4-chili-paket-120429440/detay/

Vodan şunu açıklayabilir misin? "MINI'nin özelliği, tüm araçlar birbirinden farklıdır ve sadece 2.000.000'da 1 kez aynı kombinasyonda araç üretilmektedir. Bu yüzden diğer araçlarla kıyaslamamanızı önemle rica ederim."

Marketing abi nesini açıkliyim :))

Seninkinde ekran yok, şu araba daha ucuz diyen malakları savuşturmak için yazdım :)

Bu arada gerçekten benimkinin farkı iç mekandaki tam Piyano Black kaplamaları. Çoğu araçta kapılarda ve konsolda aynı zamanda bu kaplamalar olmuyor. İç mekan ambiyansını çok değiştiriyor olmayanların yanında.

Öte yandan Şirket Fluence'ımda da var :P Değerli bişey değil ama MINI'de pahalı işte hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

vodan sen daha yeni almamış mıydın miniyi? neden satıyosun özel değilse? eşime düşünüyoduk ciddi ciddi.

edit: oraya yazmışın zaten, okumamışım :)

Şirket aracına geçince gereksiz hale geldi. Aslında çok seviyorum ciddi ciddi ama 4 yıl daha kredisini ödemek istemediğim için satmak daha mantıklı hale geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

lancer evo alıp çok yakar demek nedir abi ya

ben de fatih marka kamyon aldım dizel megane'ın 10 katı yakıyor ama e-5te en sağ şeritten kurtulamıyorum yeminle

şaka maka ralli aracının seni kesmemesi doğal, piste araç modifiye edene göre değil zira. ama evo serisine laf atanı otomobil tanrıları çarpar, yapma lütfen.

Evo x in dandikliği dünyaca tescillenmiş kim çarpacak. Fanatik evocu adam evo 9 dan sonrasını tanımam diyor zaten.

EVO 9 ile EVO X lerin fiyatı niye aynı sence hiç düşündün mü:D EVO X tam bir hüsran ha bu arada da rallinin r sini yapamaz.

KM de 1 tl yakiyor ve gitmiyor! F458 de km de 1 tl yakiyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

prozzak said:

Vodan said:

Marketing abi nesini açıkliyim :))

Seninkinde ekran yok, şu araba daha ucuz diyen malakları savuşturmak için yazdım :)

Bu arada gerçekten benimkinin farkı iç mekandaki tam Piyano Black kaplamaları. Çoğu araçta kapılarda ve konsolda aynı zamanda bu kaplamalar olmuyor. İç mekan ambiyansını çok değiştiriyor olmayanların yanında.

Öte yandan Şirket Fluence'ımda da var :P Değerli bişey değil ama MINI'de pahalı işte hehe.

Iyice simardin sen ben gittim gideli. Neyse geldigimde havaalanindan alip soforlugumu yap bari. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...