Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Apache, 15 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun başta,kız oturup sorunlarını konuşmak istiyor demekki.çağdaş bir insan olarak gidip oturup konuşur istemiyorsa bir taraf ilişkinizide orada noktalarsınız.eski erkek arkadaşına dönüyorsa kızda biraz kaypaklık var demekki.kendine hakim ol kız konuşurken ve istemiyorsa peki de bırak.hayat uzun. Apache hocam kız zaten bitirmiş dahaneyi noktalayacaksın yeniden başlasan bile adam olmaz olamaz hem o prensine düşkün kız hemde bu ilişki. Kızda kaypaklık değil geri kafalılık, kararsızlık var/mış karasızlığı yerini soulbringer'sizliğe bırakmış ve bu kız seçimini yapmış eski prensine dönmüş. Kız istemiyorsa bırak demişsin kız zaten istemiyor ki bu şekil bi msj atmış (msj atmış la havlee) Ne üzerine gidiceksin iki kelime anlatma çabasında olacaksın, ne beddua ediceksin, ne de kin duyucaksın eyvallah diyip geçiceksin kendi kavuğuna çekileceksin. Bırak yapan yaptığıyla kalsın.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 maviye +1000[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Aslında kızın kafasıda karışık olabilir...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Açıkçası gerçekten sizlere herkes sahip olamaz ve ben gerçekten iyi ve anlayışlı dostlara sahibim iyiki varsınız...Asıl korkum şudur ben bu konuyu kız kardeşimle konuştum o şöyle dedi.. Kızlar iki türlü sanar erkekler ama ben sadece şunu söyleyeceğim dedi;Bir gidersen kız içini döker rahatlar kendini rahatlatır ve hiçbirşey olmamış gibi rahat rahat geçer hayatı ki bunu çoğu yapar. İkincisi ise o an orda senin davranışlarına göre fikride değişebilir ama kardeşim bence sen yinede git ve doğru davran dedi...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bak bence kız ztn suçluluk hissediodur...Ne bilem içini döker ama çokda rahatlamaz bence.Ama bencede git ne dicek gör.NE biliim ya oda inan üzgündür sonuçta sana değer vermiş ki seninle sözlenmiş onunda kendine göre nedenleri var onun açısındanda bakmak lazım ama sen doğru olanı yap ve git...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 peki yaşananları unutabilir mi insan? ben eski erkek arkadaşıma aşık olduğumu anladım filan? bence olmaz RÜZGAR ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILMIŞTIR Bİ KERE[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 15 Kasım 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 O söz öle diil :) Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır bir kere :) Yaşananlar unutulamaz tabii ama kız şkilemdede kalmış olabilir kendinizi bide onun yerine koyun ... Ama tabii bende pati kardeşimizin yanındayım ve başta çok sinirlendim ama şimdi daha sakin düşğnebiliorum...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 iyi valla ikilemde kalmış... Ozaman duva edelim iyiki üçlemde dörtlemde kalmamış. ayrıca o söz öle...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 unutmaz ama gömebilir... eğer bunu yapması için yeterince iyiyse nedenleri. Eğer rüzgarın dalını kırdığı ağaç, kurumamış ve ölmemiş ise o dalın yerine yenisi çıkarabilir. Eskisi ile birebir olmasa bile, ağaç sırtını o dala döner ve rüzgarı affeder. Ama eğer ağaç nereye bakarsa baksın, kırılmış ve yeniden büyütülmüş dallar görüyorsa ozaman ne anıları unutabilir, nede gömebilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 İi ya seni mi kırıcaz öle olsun...Şöyle düşün çok sewdiğin biri var aniden sesini duyuyorsun eski anıların canlanıor ve ona tekrar aşık oluyorsun.Bunun iki anlamı vardır 1.'si şimdiki pati arkadaşımızı hiç sevmemiş kullanmış.2.'si ise aslında bu kardeşimizide sevmiş ama anıları bi anda canlanmış ve iki arada bi derede kalmış...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Zaman alışmayı öğretir unutmayı asla! (ayy bugün klasik bilindik sözler yazma günü oldu bunun başıda varda başı şimdi uymuo bu kısmıyla idare edin :) )[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 walla sevgili pati dostları benim düşüncem şudur; BENİ SEVMEYENİ BEN HİÇ SEVMEM BENİ İSTEMEYENİ BEN HİÇ İSTEMEM[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Doğrudur, eski anılara ve geçmişe duyulan özlemin, bazı eski alışkanlıkların benliğinizi ele geçirmesi kolaydır. Nitekim benim fikrim bu kız arkadaşımızın eski erkek arkadaşıyla yeniden başlasa bile ilişkisi kısa sürecektir hemde çok kısa, ve sonra ardı arkası kesilmeyen pişmanlıklar...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 konu sevmek sevmemek değil. belki gidersen herşey yarın çok daha güzel olur, peki ya ertesi gün? peki ya ondan sonra?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Herkes mutlaka birşeyleri denemek zorunda... Sanırım son karar Soul'a kalmış, neyin ne getireceğini önceden tahmin etmek zor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Kasım 2004 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: paspatur, 15 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki: walla sevgili pati dostları benim düşüncem şudur; BENİ SEVMEYENİ BEN HİÇ SEVMEM BENİ İSTEMEYENİ BEN HİÇ İSTEMEM biz niye aynı kafayız hocam senle ya ? gel msn e relax olalım voltran'ı oluşturalım seninle. [email protected][signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 İşte hayatın en kötü şeyi bu denemeden öğrenilmio hiçbişe...Pişman olsak bile önce deniyoruz ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bakın değerli pati dostları; Hayatı sonsuz sayfaya sahip bir kitap gibi düşünün. Aynı sayfadaki aynı yazı üzerinde düzeltmeler yapıp,silip tipexleyip allayıp pullayıp kullanmaya çalışmakta hiçbir mana yoktur.Sayfana bişi mi döküldü yada yanlış mı yazdın,sayfayı yırtıp atarsın.Diğer sayfaya geçersin.Günün birinde bi bakarsın tertemiz,hatasız,saf ve üzerinde zerre kadar oynanmamış binlerce sayfalık bi kitabın olmuş... sevgili mavi kardeşime ithafen yazılmıştır ;)[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 İyi güzel demişsin de hani bazı sayfalar vardı o kadar bastırarak vurgulayarak yazmışsındır ki o sayfayı sora koparıp atsan bile arkadaki sayfalara izi çıkmıştır kalemin. İzleri orada da görürsün. Hani kalemin soraki sayfalarda ne zaman o izlerin üstünden geçse tökezler, yazın bozulur, eski sayfa yüzünden hata yaparsın... İşte o yüzden ya bir sürü sayfa koparıp atmak gerekir kitaptan ki bu da çok büyük israf anlamına gelir, ya da bazen o izlere katlanıp o sayfalarda daha çirkin ve hatalı bir yazıya göz yummalısındır... (Gece gece şair mi oldum ne...)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Rewendor yazdığın boğazımı düğümledi, gözlerim sulandı canım acıdı...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Kasım 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 O halde gidip görmek en mantıklısı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Sorma son bikaç haftadır bende de var bişeyler. Çok hassaslaştım, duygusal açıdan bunalımda mıyım anlamadım. Düzelecek inşallah. Ama bi etkisi de böyle oldu zaten edebiyatım iyiydi, böyle ilham geliyo arada...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ne yalan söliim etkilendim çok güzel... Ama; sonsuz sayfan var... izi çıkmış bütün sayfaları yırtabilirsin. Yada en iyisi sen çok fazla bastırma olur mu?[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yazılan şeylerden dolayı valla duygulandım boğazımda bişe düğümlendi...Offf çok sıkkınım ya bıktım herbişeden...(konuyla alakasız oldu ama) Kardes sen git söle söyleyeceğini ya ... Sıkma canını hayat bu her bişe oluo işte :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Valeron tam benim önceki msglarda dediklerimi, demek istediklerimi belirtmiş. Sen bilirsin tabii ama ben valeron gibi düşünüyorum.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar