chrome Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 işletme sahibi arkadaşlar. yukarıdaki linkte de gördüğünüz üzere artık firmalar risk analizi yaptırma zorunluluğu içerisinde. bu yıl sonuna kadar yapılabilir acelesi yok fakat erken yaptıranlar daha uygun fiyatlarla yaptırabilecek. sona doğru sıkışıklık olacak vs. ben yaklaşık 1 aydır çeşitli firmalara risk analizi yaptım. karmaşık durumlarda eurocode a başvuracak kadar geniş bir altyapım da var. izmir ili için hizmet veriyorum. paticik üyelerine %15 indirim de yapacağım :) ayrıca sorularınız olursa da özel mesajla sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Fırsatçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 maksat hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 link patlamış kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Apartmanlar da temmuza kadar yaptirmak zorunda... 1 gunde teslim 350tl+kdv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Link yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yukarıdaki linki parayla satıyo işte lan. ne safsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben daha ucuza yaparım. çalışan linkte buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 linksiz bir yaşam düşünülemez Nerde la ling ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 5 dakikada teslim ediyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 alın len size link link demişsiniz kalmışsınız. Konu ile ilişkili bir link öyle yalap şap standart formdan 5 dakikada yapmıyorum ben. yerinde inceleyip gerçek risklere uygun analiz metodu ile analiz ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 İtina ile diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 her türlü riski görmek mümkün değil teorik olarak tabi. aslında yazılımcılar bu işe el atsalar, genetik algoritma metodu ile her olasılığı inceleyecek ve kombine edecek bir yazılım yapabilirler o zaman %99 riskler yakalanır. ama fuzuli şu an için böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Devlet gene bulmuş milleti soyucak başka bir kapı daha, valla helal olsun. Nerden buluyorlar böyle şeyleri tebrik etmek lazım bulanı. Not: risk alanizi kötüdür demiyorum, şimdiye kadar olmayan birşey ve türk insanının poposunda alışmadık don durmazmış, ilk sene kimse yaptırmıycak geçiştirecek çoğu iş yeri apartman. Devlet de buna güveniyor herhalde. Cukkalıycak paraları cebe, oh mis. Sonra ayda bilmem kaç bin liralık pasta börek çay partileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi avrupa birliği uyum kritlerleri çerçevesinde zorunlu olan şeyler bunlar. onyıllardır uygulamamız gereken, geç kaldığımız, insan sağlığı açısından, mekanın bekası açısından çok gerekli bir şey. inan çok pahalı, öyle yapanı zengin, yaptıranı fakir eden bir şey de değil. bu açından bakmamak lazım olaya gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben yapilip yapilmamasi icin demedim zaten, cogu kisinin ilk sene yaptirmayacagina guveniyor devlet kesin ordan gelecek paralari cukkaliycak, onu dedim. ucu cok acik zaten yok sunlarin su tarihe kadar yaptirmasi gerek ama sunlarin su tarihe kadar zamani var diye. boyle diyerek de milletin kafasini karistiriyorlar. belli bir standardi olur birseyin ya herkes yapar ya kimse yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 belirtilen tarihe kadar süresi var işte yapın diyor,yaptırmazsanız cezası var lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 dostum bilmiyor musun turkiye'deki isletmecilerin kafa yapisini. son gune kadar bekliycek herkes, son gunde de bi sekilde yapamayanlardan cukkaliycaklar cezalari. sunu getiren zihniyetin mantigi sence is guvenligi, riski mi sahiden yoksa oradan da gelecek kaynak mi, ama gercek niyetini soruyorum sana? sonucta bu dunyada her turlu mekanizmanin ve organizmanin guce ihtiyaci vardir ve kurumlarla devletler icin de guc paradir. neyse konudan cok sapti olay daha fazla uzatmanin manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bakanlık açıkladı zaten 2. ek gelir olacak bu cezalar diye. neyin tartışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ankara için YETKİLİ olan birileri var mı bu konuda? Özellikle YETKİLİ olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar