Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netlimiter'la ilgili bir sorun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

blackrose önermişti, yüklemiştim ancak birazdan anlatacağım sorunu yaşadığımdan ötürü system restore'la geri almıştım yüklemeyi. gelin görün ki e-mule upload'ı eve online keyfimin içine limon sıktığından bir şans daha vereyim dedim. ancak netlimiter inadım inat diyor.. :hmm:

bu program açıkken yahut kapalıyken (yükledikten sonra) herhangi bir programı, pencereyi kapadığımda bir uyarı penceresi çıkarıyor karşıma, bunda şunun gibi birşeyler yazıyor:

hede.exe - application error
the instruction at "rakamlarsayılarvarburada" referenced memory at "generakamsayı". the memory could not be "read". click on OK to terminate the program.
-tek seçenek OK

yani esasen bir zararını görmüş değilim ama bu nedendir, nasıl engellenir bilen varsa lütfen paylaşsın. mümbit bir hastalık çıkaracakmış bilgisayarda gibi huylandırdı beni. program iyi iş görüyor ama batırmasın makineyi, yol yakınken system restore edip yeniden başka birşey ararım ona göre..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yani netlimiter'ı açtıktan sonra? netlimiter açık, wm player ya da explorer açıp kapıyorum, bu dediğim oluyor. kapalıyken de aynı. bişi yapıyor sisteme ama ne yapıyor anlamadım..

e-mule'dan gayet memnunum doğrusu, mldonkey'i sharky de tavsiye etmişti, baktım forumda ilgili başlıklara da yok linux içinmiş ya windows için olanının şusunu busunu gui'sini indirmek gerekiyormuş filan hiç uğraşamam. o kadar eziyet çekmek istesem dos kullanırdım.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Sosyal ağlarda paylaş

neyse tekrar incelerim de benim dediğim sorunun e-mule ile alakası yok, bu yukarıda yazdığım olay nereden kaynaklanıyor onu bulmam gerek..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Sosyal ağlarda paylaş

eagle kardeş, netlimiter'ı yükledikten sonra oluyor bu olay. system restore'la geri alıyorum installation öncesine, çıt yok. bu bir halt ediyor ama ne ediyor onu anlamış değilim.. başka program varsa aynı işi gören onu söyleyin bari..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Sosyal ağlarda paylaş

reinstall denedim olmadı, programın da ayarı yok ki mübarek, minimalist takılıyor kendisi..

en son sürüm bu işte, başka sürümle geçecek birşey olacağını sanmıyorum doğrusu.. aynı işi gören başka program var mı bildiğiniz acaba?[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
sorunun cevabını bilmiorum ama çok sevindim yeni konu açılmamasına, o kadar çok sevindim ki seni kutlayasım geldi fizban.belirtmeden geçemicem kusura bakmayın.tebrik ediorum vallahi :) helal olsun fizban.

Arcane, Arama Sever[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 25 Kasım 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
hiç sevmem yeni topic açmayı, buradan soruyorum. şimdi netlimiter kurdum, netimi limitliyo gayet güzel memnunum da...

netlimiter ın bana sunduğu download hızı yanlış :) yani data / zaman yaptım 8 çıkıyo, bittornadoya bakıyorum 8 diyo, ama tutturmuş netlimiter 2 diyo. nası düzeltilir ?

bir de networkteki komşu makinenin hızını limitlemek için oraya mı netlimter kurmak lazım yoksa büyü yapar mı bu netlimiter burdan oraya ?

aynı sey bendede var.bakıyorum bi dosya indirirken mesela torrent diyelim yazıyo 25kb/s diye netlimitera bakıyorum 12-13 flashgette flnda oluyo aynı olay sinirimi bozuyo benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede var benzer bi sorun, download programlariyla nlimiter in yazdigi rakamlar pek uyusmuyor bazen.

Cevabi bilemiyorum ama ben netlimiter a guveniyorum hiz konusunda, dl programlari ortalama hizi veriyor. Nlimiter ise baglantidaki dalgalanmalar dahil herseyi saniyelik yaziyor. Zaten grafiklere bakinca ortalama alindiginda dl programiyla asagi yukari ayni sonuclar aliyorum ben...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...