Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noyzura said: sakallar iyimiş ya bide balta çok killer birşey. benimde vardı öyle bir mini baltam. tarlabaşını başmıştım onla. http://newnation.sg/wp-content/uploads/axe-man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ya balta demişken aklıma geldi noyan çok saçma gibi gözükçek soru ama hiç karşıyaka çarşıda 3-4 kişi olarak balta ve katanalarla tinercilere girişip denize döktünüz mü? 8-10 sene önce falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 axedice said: Noyzura said: balta çok killer birşey. benimde vardı öyle bir mini baltam. tarlabaşını başmıştım onla. Tarlabaşını neden baltayla basıyorsun birader? Eşkıya mısın sen? arkadaşımı kazıklamışlar ki parasınıda ben vermiştim dolayısıyla ben kazıklanmış oluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Jaegerjaquez said: ya balta demişken aklıma geldi noyan çok saçma gibi gözükçek soru ama hiç karşıyaka çarşıda 3-4 kişi olarak balta ve katanalarla tinercilere girişip denize döktünüz mü? 8-10 sene önce falan ben değilim derim hatırlamıyorum sonra jeton düşüp aha bizdik ya falan diyebilirim de.. yok ya tinercileri tameliyebiliyorum girişmem heralde. değilimdir ben =) (i hope) asfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noyzura said: bu da en son soul and blade diye giden çalışmamdan Iyi fakat sag ayaginiz ileride Kagekiri ye hazirlanir sekilde dursa idiniz cok daha inandirici olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Haklısın Ninja duruşları üzerine düzgün çalışmadım daha güzel olabilirdi. Teşekkür ederim yapıcı eleştirin için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 güzel cidden, çok emek var belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Teşekkürler Archangel =) Teşekkürler Ninja detaylar daha da güzel kılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 şu Background u salla göğüsteki kırmızı zımbırtıyı da. saçları bi şekilde ayarlarsan (alttan Marilyn Monroe etek style vsvs) epic olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bicepslerim 40cm olsun yapıcam böyle şeyler (2cm kaldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bu esnada bu resim bilgisayarımda kayıtlı gözüme takılmıştı hoşuma gidip kaydetmiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 izlemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Noyzura said: bicepslerim 40cm olsun yapıcam böyle şeyler (2cm kaldı) protein tozu zırt pırt hiç aldınmı alıomusun ? sırf meraktan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Hayır almıyorum ama deli gibi sağlıklı ve protein ağırlıklı yiyerek hızla hacim aldım. fakat önce vejeteryan sonra vegan olma niyetindeyim o vakit veganlar için olan protein tozlarını kullanmaya başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 oha dövmede sanat icra etmiş ressmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Dövme zaten bir sanattır diyecek noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar