Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bazı çalışmalarımı paticikte de paylaşayım dedim . Yaptığım olay konseptlerimi tasarlayıp bunu diğer sanatçılar ile ekip kurarak gerçekleştiyorum . paslaşma isteyen arkadaşlarla da konuşabiliriz birlikte ne yapabiliriz diye. Bu Beyond Skin isimli son çalışmamdan bir kare. Bodypaint'i Luba Goldina vucuduma işledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 9/10 would bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Aynı seriden diğer çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 İlginç olmuş. Tuval olarak çalışmalarında hep kendi vücudunu mu kullanacaksın? Değişiklikler olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Çok başarılı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ne güzel ya. Biz 3 kuruş kazanıcaz diye bilgisayar başında excel senin sap benim ömür çürütüyoruz adam kafasına göre yaşıyor. Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 vaperon said: İlginç olmuş. Tuval olarak çalışmalarında hep kendi vücudunu mu kullanacaksın? Değişiklikler olacak mı? Değişiklikler olmakda ama sadece fotoğraf değil biraz da video art projelerine girmeye niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sipeyskeyk said: Ne güzel ya. Biz 3 kuruş kazanıcaz diye bilgisayar başında excel senin sap benim ömür çürütüyoruz adam kafasına göre yaşıyor. Güzel olmuş. teşekkür ederim umarım sende gönlünde güzel yankı bulan işler yaparsın ömür bu fazla çürütmeye gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 luba dünyanın en iyisi ya net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 adam gibi bişeye karar verebilsem çalcam kapısını luba'nın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 stimpak said: adam gibi bişeye karar verebilsem çalcam kapısını luba'nın zaten sen çal kapısını o senin ufkunun genişlemesine yardımcı olur rahat birşeyler belirir kafanda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sugoiii! Noyzura sama!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben de sama olmak istiyom onlara sama bana niye san nereye başvuruyoruz sama olmak için? EN ÇOK BANA SAMA DİYECEKSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Moncici san Sama olabilmenin bir kurulu bir durumu yok. Sadece kisiler arasinda saygiya ulasildigi zaman Sama olarak San degisir gosterir. O sebeble sizlede daha tanis surerse Sama olmamaniz gibi bir neden bulunmamaktadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu ovedronda transexüel vampir degilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bunlar da Tree King serisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 baya iyi ya cosplay müsabakalarina katilsana noyzura hersene sirf kiz diye birinci oluyor zottirik tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bayagi profesyonelce olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 luba adamın kadının ismi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 karaktersiz said: baya iyi ya cosplay müsabakalarina katilsana noyzura hersene sirf kiz diye birinci oluyor zottirik tipler üşenmesem katılsam hepsinin hediyelerini toplarım gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 BonePART said: luba adamın kadının ismi mi Luba ve ben bir backstage fotoğrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 meme uçların çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 tabikide hatta kızların konuşurken kıyafetimden belli olmasına gözleri takılır falan ben de o bakışı yakalarım bir tebessüm karşılıklı .. meme ucu falan hayatı güzel kılan ayrıntılar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 dokunabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar