Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görsel Çalışmalarım ( Noyan Sama)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bazı çalışmalarımı paticikte de paylaşayım dedim . Yaptığım olay konseptlerimi tasarlayıp bunu diğer sanatçılar ile ekip kurarak gerçekleştiyorum . paslaşma isteyen arkadaşlarla da konuşabiliriz birlikte ne yapabiliriz diye.

Bu Beyond Skin isimli son çalışmamdan bir kare. Bodypaint'i Luba Goldina vucuduma işledi.

Mesaj tarihi:
vaperon said:

İlginç olmuş.

Tuval olarak çalışmalarında hep kendi vücudunu mu kullanacaksın? Değişiklikler olacak mı?

Değişiklikler olmakda ama sadece fotoğraf değil biraz da video art projelerine girmeye niyetliyim.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Ne güzel ya.

Biz 3 kuruş kazanıcaz diye bilgisayar başında excel senin sap benim ömür çürütüyoruz adam kafasına göre yaşıyor.

Güzel olmuş.

teşekkür ederim umarım sende gönlünde güzel yankı bulan işler yaparsın ömür bu fazla çürütmeye gelmez.
Mesaj tarihi:
stimpak said:

adam gibi bişeye karar verebilsem çalcam kapısını luba'nın zaten

sen çal kapısını o senin ufkunun genişlemesine yardımcı olur rahat birşeyler belirir kafanda =)
Mesaj tarihi:
Moncici san Sama olabilmenin bir kurulu bir durumu yok. Sadece kisiler arasinda saygiya ulasildigi zaman Sama olarak San degisir gosterir. O sebeble sizlede daha tanis surerse Sama olmamaniz gibi bir neden bulunmamaktadir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
karaktersiz said:

baya iyi ya
cosplay müsabakalarina katilsana noyzura hersene sirf kiz diye birinci oluyor zottirik tipler

üşenmesem katılsam hepsinin hediyelerini toplarım gibi hissediyorum.
Mesaj tarihi:
tabikide hatta kızların konuşurken kıyafetimden belli olmasına gözleri takılır falan ben de o bakışı yakalarım bir tebessüm karşılıklı .. meme ucu falan hayatı güzel kılan ayrıntılar işte.
  • Yeni Oluştur...