benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 En Son Kosova bağımsızlığını ilan etti ancak ne yaptık ilk tanıyan ülkeler arasında biz vardık , Peki kendi ülkemize baktığımız zaman bağımsızlık isteyen tek bir halk var ve yıllardır bunu yapmak istiyorlar , biz öyle birşey olmaz felan diyoruz ancak diğer devletler neden bağımsız olmalarına destek vermesin ? Sırbistanın yerine niye kendimizi koymuyoruz ? Sırp halkı videoda nasıl kızgın ve üzgün Empati yapmak gerek arkadaşlar , ABD olsun diğer devletler bir ülkenin bağımsızlığını desteklemek için can atıyorlar , olmaz felan diyoruz ancak son bağımsız olan ülkeler nasıl oldu , nasıl insanlar göz yumdu ? olmaz diyoruz ancak birgün bakmışız bizde Sırbistan gibi boynumuzu eğip izin veririz
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 orada zulm ve katliam gorenler bağımsızlık için mücadle etti, burada devletin kaymagını yiyenler..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 nordlydian said: orada zulm ve katliam gorenler bağımsızlık için mücadle etti, burada devletin kaymagını yiyenler..kafalara gel
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 nordlydian said: orada zulm ve katliam gorenler bağımsızlık için mücadle etti, burada devletin kaymagını yiyenler.. Sırplara sorsak senin gibi derler , kaymağımızı yediler diye konuşurlar ancak tek pencereden bakınca öyle gözüküyor ileriyi görmek gerekir , at gözlüklerini çıkartıp bakmak lazım
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 elinize vicdanınıza koyup söyleyin söyleyeceklerinizi..
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Artariel said: >burda zulüm görmediler Bence bizden iyi yaşıyorlar ancak Dağlarda kendi özgürlüklerini isteyen insanlar ölüyor ve onlara göre zulüm değilde nedir ?
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 burda bagimsizlik isteyen yok ki. eyalet olalim, beles alt yapi kullanmaya devam edelim ama kendi kendimize de devletcilik oynayalim istiyolar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kürt bebekler evlerinde sabah uyurken kurşunlanmadı şerefsiz teröristler tarafından. BÖZÖ ÖZÖYÖT ÖTTÖLÖR uzun zamandır en aptalca argümanlardan biri
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bagimsizlik olsa ahirlari, magaralari ufoyla isitamazlar en basidinden. uyusturucu ticareti de riske girer. baska bi tarafa da kayarsa ticaret al basina belayi. hayvanlarla bas basa kalirlar sogukta.
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kundakta bebek öldürüp bağımsızlık isteyenlerle, kundakta ki bebeği öldürülenlerin bağımsızlık istemlerini aynı kefeye koymak istiyorsunuz asıl at gözlükleriyle bakanlar sizlersiniz bence. şu anda çok açık söylüyorum Türkiye Cumhuriyeti devletinde bir Kürt vatandaşı, bir Türk vatandaşından daha fazla hak ve özgürlüklere sahip. bana sorarsanız eyalet sistemi falan gelecekse gelsin ama herkes kendi toprağına gitmek şartıyla.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sanki öyle bir anlatıyorlar ki işte beyinsiz liboşlar televizyonlarda, ki akpliler de söylüyor artık onlara da ihtiyaçları kalmadığı için onlar da sümüklü mendil gibi kenara atılacak, sanırsın ki kürtler ne bakkaldan ekmek alabiliyor ne doktor olabiliyor ne üniversiteye girebiliyor.
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Arkadaşlar illa öldürülmelerimi gerekir ? Bizi cahil bıraktırlar, yatırım yapmıyorlar, iş bulamıyoruz, kendi dilimizi konuşamıyoruz, devlet bize neden bakmıyor ? diyen insan sizce baskı ve eziyet gördüm demez mi? bence şartları iyi bak kendi penceremden güzel gözüküyor , ancak onlara göre mitinglerde job,biber gazı kullanılması bile baskı,şiddet sayılıyor
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 oraya giden mühendisleri öğretmenleri doktorları öldürdükleri için olabilir mi acaba bunlar, ayrıca elektriklerinin sularının parasını bizzat ben cebimden veriyorum her ay, biri karşıma geçip söylesin devlet bize bakmıyo diye suratına sıçayım.
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi bayrağını taşıyan ve Cumhuriyet Bayramını kutlayanlar coplanıp, biber gazına maruz kalıyor...
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sparkcaster said: biri karşıma geçip söylesin devlet bize bakmıyo diye suratına sıçayım. hemen öyle kakan geliyo mu istediğinde bana olmuyo hiç
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Zaten terör örgütü bilerek yardım gelmesini engelliyor, hepimiz biliyoruz bunu , amacları halkı yanına alarak bağımsızlığı ilan etmek , zaten özgürlük denmesinden tiksinmedik mi ? özgürlük lafını duydugumda iğreniyorum artık ancak geleceği görmeliyiz ilerde ne tür tehlikeler ile karşılacağız bilinmez ,faşistlik deniyor Türklüğü savununca ancak terör örgütünü asıl ölümüne faşistlik yapıyor. ırkçılığı damardan işleyip olaya yüzeysel bakan insanları milliyetçi yapar. Türk-Kürt ayrımını keskinleştirir. amaç iç savaş çıkartmak
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Baydı şu kundaktaki bebek muhabbeti Duyan de sanacak Beyaz Türkler'in gözüne Kürt bebekleri düşünmekten uyku girmiyor. Madem kundakta bebek öldüre öldüre bi hal oldu bu adamlar, neden bebeklerini öldürdükleri yüzbinlerce insanı meydanlarda topluyorlar? Devletin işleyip PKK'ya attığı birsürü suç var. Devletin kurumlarının hiçbir kademesinde rant sağlayanı olmadan bir savaşın 30 yıl devam edebileceğine mi inanıyorsunuz anlamıyorum. Bağımsızlık olayına bişey demiyorum, çok bağımsızlık isteselerdi 1924 anayasası bizim için yeterli demezlerdi herhalde. Gerçi Kürtler'den önce Türkler'in ülkenin doğusundan kurtulmak için can atması gerekiyor ama şekilci Türk insanı harita fetişisti olduğu için o şeklin sabit kalması adına hayat standartlarının düşmesine razı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 gerçi doğru ya başbağlar katliamı falan da hep ergenekonun işi
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ee PKK'ya karşı olan nefretinin tamamı Başbağlar katliamı üzerine mi kurulu?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 öldürdükleri 35-40 bin insanın hepsi üzerine kurulu
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Nigger_of_the_sand said: Baydı şu kundaktaki bebek muhabbeti Duyan de sanacak Beyaz Türkler'in gözüne Kürt bebekleri düşünmekten uyku girmiyor. Madem kundakta bebek öldüre öldüre bi hal oldu bu adamlar, neden bebeklerini öldürdükleri yüzbinlerce insanı meydanlarda topluyorlar? Devletin işleyip PKK'ya attığı birsürü suç var. Devletin kurumlarının hiçbir kademesinde rant sağlayanı olmadan bir savaşın 30 yıl devam edebileceğine mi inanıyorsunuz anlamıyorum. Bağımsızlık olayına bişey demiyorum, çok bağımsızlık isteselerdi 1924 anayasası bizim için yeterli demezlerdi herhalde. Gerçi Kürtler'den önce Türkler'in ülkenin doğusundan kurtulmak için can atması gerekiyor ama şekilci Türk insanı harita fetişisti olduğu için o şeklin sabit kalması adına hayat standartlarının düşmesine razı. petrol var aga, o haritanın en boktan yerinde petrol var.
Öne çıkan mesajlar