barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Başlık garip oldu nasıl yazsam bilemedim. aratamıyorum düzgün şekilde bu yüzden sanırım. yapmak istediğim şu. sayımız 24 diyelim. bu 2 tane 12 dan oluşabilir. aynı zamanda 3 tane 8 dan da oluşabilir. 1 tane 12 ve 2 tane 6 dan oluşabilir bulmak istediğim formul şunu yapmalı. sayıyı alacak, başka bir yerden de kaç parçadan oluştuğunu alacak 3 gibi mesela. sonra bana olasılıkları gösterecek. aslında direk en optimak olasılığı gösterse daha efsane olur da onu ben ayarlıcam işten işe değişir optimallik. var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 macro kabul edilmio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 olur farketmez. ben yapacağım. bir tane yaptım dün ama o direk en optimal seçeneği yapıyor. en az parçaya bölüyor filan. burada kaç parya bölmesini benim belirlemem lazım. eksik olan bu. addon olmaz büyük ihtimalle. yüklemeyi engellemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bu arada bu rakamlar benim tablomun içinde olmalı. mesela 24 ise oluşacak rakamlar tablodan çıkmalı. 6-8-12 gibi. gidip de 12 tane 2 koyamamalı. bu baya kritik yapmak istediğim şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 İlla sayının bölenleri mi olacak bu parçalar? Mesela 24 örneği için 2 sayı olsun dediğinde 11 ve 13 gibi sonuçlar çıkabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 çıkabilir. bölenleri değil. bu yüzden tablodan bakması lazım. öbür türlü imkansız olur, şu haliyle bile zor. not: genelde 11-13 gibi rakamlar yok,bölünebilen sayılar ama sonuçta genel bir formul yaratmak istiyorum. ayrıca tablodan cekmesi gerektiginden bu pek degisiklik yaratmayacaktır. bu cok kastırmaz ise daha sonradan eger tam sayı tabloda yok ise üstüne yuvarla vs leri de ekleyecegim de simdilik bu olsun bi. zor gibi ama belki super excel bilen vardır filan. tesekkürler simdiden kafa patlatanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar