Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi ahc nin yazısı çok güzel bu konuda c/p edemiorm buraya bunlar direk tansiyon almaya yönelik hükümet puppetları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 orhan baba listede imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ya komedi filmi gibi... Abdurrahman Dilipak içi kinle, nefretle dolu bir şeriatçı. Zamanında Taksim'de sözüm ona Bosna Mitingi'nde konuşup galeyana getirdiği halk kitleleri gözümün önünden gitmiyor. Diğer isimler... Vay arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Baskın Oran... Şu memleketin <> aydın profilini en iyi yansıtan adamların başında geliyor. Zamanında Aydınlık dergisinde yazıyordu. 3 hafta tartıştık bu adamla. İlk yazımı yayınladı köşesinde ancak daha sonraki 2 yazımı maçası yemediği için yayınlatmamıştı. Ben de rahmetli Feyza Perinçek'e gidip durumu anlatmıştım. O da Baskın Oran'la okur sayfasından tartışmaya devam etmemi sağlamıştı. Zaten daha sonra da dergiden ayrılmıştı. Oral Çalışlar... Baskın Oran benzeri bir karakter. Parayı ideolojik değerlerin üzerinde tutan bir adam. Kadir İnanır... Birkaç ay önceye kadar hükümetin yaptıklarına sağlam giydiren delikanlı bildiğimiz sanatçı abimiz. Ancak o da anlaşılan bu hükümete yalakalık yaparak parasına para katabileceğinin farkına varmış ki son dönemde tükürdüğünü yalıyordu. Lale Mansur... Kadın iki lafı bir araya getiremez. Ama tam da bu nedenle sanırım kendisine <> etiketini yapıştırmış birileri. İlgili-ilgisiz tv programlarında çıkıp konuşmaya çalışır. Hiçbir konu hakkında fikri olduğuna inanmıyorum. Yılmaz Erdoğan... Ülkemizdeki <> tayfasının abisiyle beraber önde gelen ismi. Son çevirdiği filmde dahi cumhuriyet dönemini eleştirip saydırmıştı. Sonradan öğrendik ki bu film için Ziraat Bankası sebil olmuş,akmış MÜKREMİN ÇITIR'ın cebine. Hülya Koçyiğit,Orhan Gencebay,Fehmi Koru, Ahmet Taşgetiren.... daha çok var da yazıp sıkmayayım sizi. Bu nedir arkadaş?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 dün ilber ortaylı ayar üstüne ayar dağıttı bu listeye, ülkenin genel saçmalığını güzel yansıtan bir liste (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 akil adam : verilen kararları inceleyip, ya şurası yanlış bu kısmı topluma sorun yaratır, bu karar olmamış diye gerekirse istenilen şeyleri veto edebilecek özetle "tarafsız" olması gereken tiplerken, ak parti propagandası yapıp insanlara yapılan işi çok şirinmiş gibi göstermek için seçilmişler listesi olmuş bu isimlerden 1 tanesi bile akil adam sıfatına uygun değil ki, olsa olsa propagandacı olurlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 akil adamlar ne oluyor yahu vakıf olamadım malesef mevzuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 umarım bütün bu olan biten(pek ummuyorum ama)akepe ye oy veren insanların kafalarına "dank" edip "neden oy veriyoruz lan bu adamlara" demelerini sağlar... umarım kendimiz pişirip,kendimiz yemiyoruzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 AKP'nin oyu bir sonraki seçimlerde %65 çıkmazsa bende bişey bilmiyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 KuddusiMavra said: umarım bütün bu olan biten(pek ummuyorum ama)akepe ye oy veren insanların kafalarına "dank" edip "neden oy veriyoruz lan bu adamlara" demelerini sağlar... umarım kendimiz pişirip,kendimiz yemiyoruzdur... yoo öyle bişey olmayacak. şunu bir anlamamız gerekiyor, bu akp'ye oy veren toplumun büyük bir kesimi yıllardır yoklarmış gibi davrananan hükümetler yüzünden ilk defa kendileri ile ilgilenilince bi buldumcuk oldular, eh akp'de kendilerini dinlemeye hevesli bu insanlara sırf kendilerini övecek şekilde tabiri caizse "halk dilinde" anlattılar herşeyi, sonuç : "adamlar yiyor ama çalışıyor." oldu. sonrası zaten çığ gibi yürüdü gitti ve artık alışkanlık raddesinde çoğu insan için. akp halen insanları dinliyormuş rp'si yapmaya devam ediyor, mazlum edebiyatını oynuyor ve seviye 7 yaşında çocuk modunda dialoglarla insanları aldatmaya devam ediyor, bunu yaparken de peşinden aynı şeyler olmasın diye yapılan konuşmaları örtbas ediyor, yürüyüşleri yasaklatıyor, gösterileri terörist eylem gibi lanse ettiriyor medyaya falan. mide bulandırıcı bir şekilde yapılan taktikler tam da türk milletini çözdüklerini gösteriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 KuddusiMavra said: umarım kendimiz pişirip,kendimiz yemiyoruzdur... bir çok baharatın meyvenin sebzenin varlığını bile inkar ederek insanların pişirdiğiniz yemekleri sevmelerini beklemeniz çok anlamsız. türkiye'de sol her zaman kendi pişirip kendi yedi ve hep öyle olacak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 evet...sağ zaten her zaman Türkiye'de farklı görüşlerin, farklı kültürlerin ve hatta farklı dinlerin-mezheplerin olduğunu kabul etti, onlara saygı duydu, sorunları ile ilgilendi, çözdü. ayrıca yazdıklarımın solcu ya da sağcı olmamla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. geçmiş yazılarımdan yola çıkarak böyle bir yorum yaptığını düşünüyorum. tamamen ideolojik düşüncemden bağımsız olarak yazdım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sezen aksu'ya teklif gitmiş de o istememiş. tek yapabildiği şarkı söylemek olan birinin akil adam olması. ironik ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 SeaGle said: Bu arada Oral Çalışırlar nasıl bir isimdir arkadaş. Bu bildiğimiz Oral hoca mı? Hani Deniz Gezmiş'in yakın arkadaşı, beraber eylemlere katıldığı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 KuddusiMavra said: evet...sağ zaten her zaman Türkiye'de farklı görüşlerin, farklı kültürlerin ve hatta farklı dinlerin-mezheplerin olduğunu kabul etti, onlara saygı duydu, sorunları ile ilgilendi, çözdü. ayrıca yazdıklarımın solcu ya da sağcı olmamla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. geçmiş yazılarımdan yola çıkarak böyle bir yorum yaptığını düşünüyorum. tamamen ideolojik düşüncemden bağımsız olarak yazdım bunları. işçi partisi'ni ulusal kanal'ı desteklediğini ifade ediyorsun sürekli sonuçta. o cümleni okuyunca da özellike ulusal kanal'daki ortam akıma geldi. aynı düşünceyi paylaşan insanların aynı düşünceleri tekrar edip birbirlerini onaylayıp tatmin olması durumu. muhalefet ortamı olmadığı yönünde eleştiride bulunurken(ki haklı bir eleştiri) yayınlarında kendine muhalif hiç bir sese yer vermemek ve sürekli fikir bazlı mastürbasyon yapmak da ne kadar tutarlı tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Esh said: Akila damlar simdi Esh said: Akil adamlar simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 babam üzerinden gideyim 70 lerde ecevite oy vermiş 80 lerde anap a sonra son 10 yıldır akp ye veriyor.Büyük şehir yasası ile ilçemizde bulunan 11 belde belediyesinden sanırım 10 u kapanıcak buralarda çalışanlar ne olucak belli değil.Buraları büyükşehir yasası ile akp kapattı diyorum.Olmaz diyor chpliler yapmıştır diyor, düşünce bu adamlardaki sağ kanattan yeni bir sey gelmedikçe akp nin oyu 60 da olur 70 de olur.Hiç bir sey olmasa oy verenler vermemeye başlar ama yinede başka oy vericekleri bir yer yok eski anap-dyp lilerin ve hatta mhplilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 senin babanda sağlam barzoymuş yanlız sdfds. şaka bir yana gerçekten de bu şekilde akp oy verenlerinin 80%-90%'ı atom bombası atsa akp, chp yapmıştır, mhp yapmıştır, amerika yapmıştır, israil atmıştır, pkk yapmıştır falan der. suyumuza bişey falan mı katıyorlar anlamıyorum ki. ciddi sosyolojik bir sorundur aslında bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 zaten adamların bu kadar yuksek oy almasının bence sebebi 1 bu sekilde hiç bir sekilde sola oy vermeyecekler ve bir şekilde iktidara yanaşayım kesem doldurayımcıların yüksek olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 emanet said: büyük üstat ya o, türkiye çok dönek gördü ama onun gibisini görmedi. bir insan nasıl 180 derece döner, nasıl tükürdüğünü yalar, nasıl zerre kadar utanmaz. resmen ders olarak okutulur şu adamın kemiksizliği. http://media.dunyabulteni.net/news/43184.jpg http://www.i.seffafgazete.com/site/1/uploads/sized/2013/03 /6cbf11e1d3257e87831affb4b5a00307-500x9000.jpg Suriye'de çatışmalar başladığında "kürdistan kuruluyor oleey" diye Radikal'de halay çekiyolardı. Şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Vidar said: KuddusiMavra said: evet...sağ zaten her zaman Türkiye'de farklı görüşlerin, farklı kültürlerin ve hatta farklı dinlerin-mezheplerin olduğunu kabul etti, onlara saygı duydu, sorunları ile ilgilendi, çözdü. ayrıca yazdıklarımın solcu ya da sağcı olmamla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. geçmiş yazılarımdan yola çıkarak böyle bir yorum yaptığını düşünüyorum. tamamen ideolojik düşüncemden bağımsız olarak yazdım bunları. işçi partisi'ni ulusal kanal'ı desteklediğini ifade ediyorsun sürekli sonuçta. o cümleni okuyunca da özellike ulusal kanal'daki ortam akıma geldi. aynı düşünceyi paylaşan insanların aynı düşünceleri tekrar edip birbirlerini onaylayıp tatmin olması durumu. muhalefet ortamı olmadığı yönünde eleştiride bulunurken(ki haklı bir eleştiri) yayınlarında kendine muhalif hiç bir sese yer vermemek ve sürekli fikir bazlı mastürbasyon yapmak da ne kadar tutarlı tartışılır. ulusal kanalda elbette ki ortak payda Atatürk'te birleşmek...ancak politik hayatın sağından, solundan, ortasından kişiler yer alıyor. SABAHATTİN ÖNKİBAR...Ülkücü,halen de Ülkücü olduğunu bağıra bağıra söylüyor.Üstelik sadece Ulusal Kanal'da değil,Aydınlık Gazetesi'nde de yazıyor. HULKİ CEVİZOĞLU...Ortayolcu...Programlarını takip edersen kanalda adam kendini yırtıyor karşı düşünceden insanları da çıkartmak için.Nitekim bu hafta "Atatürk yargılansın"diyen ve "Mustafa Kemal yıkılsın" diyen 2 tane tipi tip vardı programda. Bilmen gereken nokta şu.Karşı görüşten insanlar Ulusal Kanal'a kendileri çıkmıyorlar rezil olmamak için. Nitekim yukarıda bahsettiğim 2 tip öyle rezillikler sergilediler ki,yutuptan bulabilirsin. NİHAT GENÇ...Solcu-dindar.Anlatmama gerek yok. ÜMİT ZİLELİ...Kemalist. HAKAN BAYRAKÇI...Sosyal Demokrat. Bu liste böyle uzar. Yani işin özeti aslında kanal mevcut şartlarda gayet geniş bir düşünce platformu sunuyor. Bu nedenle şu an da tartışmasız tek ve biricik muhalif kanal. Ve bence her geçen gün daha da iyiye gidiyorlar habercilik konusunda. Bu aldıkları reklamlara ve izlenme oranlarına da fazlasıyla yansımız durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi ulusal kanalı lütfen savunmayın muhalif ses olarak. akp ne kadar kötü ise aynı gücü ulusal kanal ve orada çalışanlara verseniz tutumları aynı faşizanlıktan farklı olmaz. yakın bir dostum çalışıyor kanalda ve kendi içlerinde neler olduğunu 1.elden görüyoruz yani. ciddi mide bulandırıcı cıkar ilişkilerine sahip bir kanal kendisi de sözde muhalefet ayağına işçi partisi stayla sömürü modunda takılıyorlar. bir de kusura bakmasınlar ama "at gözlüğü" ile dolaşıyorlar, akp'nin gencleri yok! gelecek bizim, gencler bizimle diyip kendi kendilerine kafa sallamalar, onaylamalar, birbirlerini gaza getirmeler falan. ama bu konuşmaların olduğu toplantılarda açık ara en genç falan olduk hep ki ben 30 yaşındayım. gelenlerin neredeyse tamamı emekli enişteler, teyzeler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 paylaşır mısın lütfen,ne diyorlar kanal içindeki olan bitenle ilgili olarak? çıkar ilişkilerinden kastettikleri neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bence biraz referandumdaki gibi olmuş. 4-5 yalakanın ya da manasız adamın yanına 1 tane hmm bunu koydukları iyi olmuş, onların görüşünden değil diyebileceğin adam var her grupta. ama yine de baya baya şov bunlar. tahminen zaten ne yapacakları ile ilgili talimatlar verilecektir yalaka olanlara. adamların danışman ordusu vardır bu konularda zaten politikaları belirleyen. sanmıyorum ki hülya koçyiğite gidip abla ne yapalım diye sorsunlar. o bu işin şov kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar