yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 loop said: Aklıma takılan bir şey var ama biraz spesifik.. Bouncer I bpc den invent yoluyla bouncer II bpc yaptım. Fakat hem invent olsun hem üretim olsun bir tane drone un maliyeti en az 2-2.5 m oluyor.. Ama null sec te ortalama 1.6-1.7 den gidiyor. Acaba o üreticiler bpo dan mı yapıyor, nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar ? Maliyet hesabin nasil olmus anlamadim ama o bouncer II uretiminden %80e yakin kar yapabiliosun highsec de. copy yaparken max run olacak sekilde ayarla ki invent yaptiginda 10 run olarak ciksin. Invent maliyetini de 10a bolunce birim basina cok kucuk bir maliyet cikar inventten. t2 bpc ciktikdan sonra ise onemli faktor PE(production efficiency) skilin. cogu t2 uretimi icin pe4 yeterli gibi gorunuyor ama yine de kontrol etmek lazim. Uretip bitirdikden sonra nerde sattiginda onemli kar yapmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 PE4 yeterli ama belli yerlerde PE5 bile fiyat açısından yetersiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bahsi gecen bouncer icin minik bir hesap; Bugunku fiyatlar itibariyle birim basina invention maliyeti(%45 basari sansi)=178657 isk uretim maliyeti=597006 isk jita sell order=1189969 (maliyetlere t1 bpo ve data interface dahil degildir) vergisiz kar=414305 buda yaklasik %53 kar orani demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 178657 isk invention maliyetini nasıl yaptın ? Ben şu malzemelerle yaptım inventionu ve jita fiyatları şöyle : Datacore-electronic engineering x3 : 480 k Datacore-mechanical engineering x3 : 315 k Incognito data interface : 2 m Incognito attaintment : 4.5 m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Arkadaşlar, Bir sorum olacak. Dün Fw 'den aldığım CNR ile jitaya girdiğim an galente militiasında olan bir düşman tarafından patlatıldım işin ilginç yanı aşağıdaki linkde de göreceğiniz gibi 5 tane warp core stabilizer modülü takmıştım. Bildiğim kadarı ile her modül + 1warp gücünü artırdığı için + 5 strength oluyor adamda en fazla true sansha scram modülü olsa + 3 strenght 'e sahip. Nasıl oluyorda benim warplamamı tek başına engelleyebiliyor? Bu konu ilgili açıklama yapabilirseniz çok memnun olurum. kill mail: http://so4d.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=18696616 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 2 tane vardır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Red Frog a verseydin ya taşıma için_? Neden kendin götürdün ki_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Valla bir daha nötr olan alt karakterimle taşıyacağım. Ağzımın payını aldım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 cloak mwd yapaydın bari en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Aynen keşke cloak filan koysaydım gemiye diye bende düşündüm ama gemi çok yavaş ve adamın beni decloak yapma ihtimali çok fazla. En güzeli nötr char ile taşımak bundan sonra. Birde bu red frog kimdir? onlara spesifik olarak taşıtmak için ne yapmam gerekiyor? her istasyondan alıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://red-frog.org/faq.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.pushx.net/ PUSH var redfrog alternative olarak bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 çok teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 @ loop Invention hesabina data interface koyulmaz cunku tek kullanimlik degil, inventionda data interface kullanilir ama bittikden sonra hangarina geri doner. Ayrica incognito attainment (decryptor) koymussun ki bu zorunlu degildir. Invention basari sansi asgari itemlar ve en az lvl3 gerekli skiller ile $45 civarinda. Yani nerdeyse 2 seferden 1i basarili bitrer. Ek item kullanmana gerek yok. Decryptor, bpc run oldukca az ve uretim maliyeti yuksek cikan t2 gemi falan uretirken kullanilir genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Valla konuluyor diye söylemişlerdi, bi ton aldım onlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Neyse bir işe girişmeden paticiğe sormanın gerekliliğini bir defa daha görmüş oldum. Bouncer II için gereken partlar gördüğüm kadarıyla gezegenlerde üretiliyor. Bir pilotumda skilleri kasıyorum şu an ama PI bayağı ayrıntılı bir işe benziyor gibi. Sizde burada null secte kendim PI işine girsem mi yoksa gereken parçaları jita dan mı getirsem, tavsiyeniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bir senedir girmiyordum açtım şimdi. ne train edeceğimi bile çıkartamadım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 @loop Nullsecde uretim icin saglam altyapi gerek cunku uretim hammaddelerini tedarik etmek basli basina bir is. Mining yapip mineralleri ciakrsan bu sefer de PI ve moon mining den gelecek hammaddeler gerek t2 uretimi icin. Null secde T1 ureteyim dersen onda mantikli olan teksey gemi uretimi ki gelistirilmis bluprintler olmadan yapmak kulliyen zarar. Nullsec de uretim icin ya ekip olarak ugrasmak gerek yada her turlu ise kosturabilecegin kendi hesaplarin olmali. Birde su durum var ki, uretip markete koydugunda en onemli rakibin baska uretimciler degil, highsecden yuklu miktarlarda jf ile tasinmis mallar. Olmaz demiyorum ama cok emek harcaman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Üretimci Charların TRADE skilleri fazla gelişmiş olmadığından JF pilotları genelde navigasyon ve trade e yüklendiklerinden senin bu mallara karşı markette pek bir şansın olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Aldım bende steam de düşmüş 4.98$ önümde uzun bir öğrenme süreci var gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Eve icin cok klise bir tanim olacak ama eve de ogrenme sureci kolay kolay bitmiyor. Ama oyunda guzel bi gruba dahil olur ve biraz uyanik biraz da sansli iseniz oynayabileceginiz en guzel online oyuna baslamis olursunuz. Hos, solo takilmayi sevenlerde varda tarz ve zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 streamden bende almayı dusunuyorumda bunu almamız yeterlimi expensionları filan varmı onlarıda almamız gerekiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yeterli expler beleş aylık ödeme var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Saolasın aldım bende bakalım kıvırabılecekmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aylık ödemeyi oyun içerisinde kazandığın parayla da yapabiliyorsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar