Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni oyuncu için bilgiler

Lectre

Öne çıkan mesajlar

anti-bubble T3 covertops bir fitleme şekli.

Covertops için bunu takıyorsun.

Anti-Bubble için bunu takıyorsun.

Material Effeciency : "Malzemeden daha az ne kadar kullanırım" olayı oluyor yukarda açıkladık bir mesajda. Bunun Optimal ME si arkadaşların verdiği bir link de yazıyordu otomatik hesaplama.

Production Effeciency : "Daha hızlı nasıl üretebilir" olayıdır. Diğerlerinden daha ucuz ve daha çok üretirsen pazarda sen söz sahibi olursun ancak orca high sec de 10m ISK kar ile satıldığı için boşa orda üretme 0.0 da üretebilirsen madenci bölgelerinde iyi olur ancak çok fazla madenci yoksa satış adedin 5-6 taneyi geçmez.

* ME ve PE araştırmaları 1 kez yapılır daha sonra o BPO ile ürettiğin tüm gemiler için geçerli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Booster Wiki

yukarıdaki linkte gördüğün gibi booster dediğin POS da üretiliyor ama 0.4 ve altındaki sec systemlerde kullanılan arraylerde üretim yapılıyor.

BPC leri ise 0.0 daki ajanlardan elde ediliyor yani biraz standing lazım daha yüksek düzeydeki booster hapların BPC leri için(lvl 4 düzeyindeki 0.0 pirate ajanlardan gas cloud harvesting görevleri alabilmek için.)
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Ben low secteyim zaten, implant nasıl üretebilirim? En azından bir link verirseniz bakayım..

Neyse forumda var galiba bilgi..

implant üretimi yok, sadece factionlardan lp karşılığı alabiliosun yamulmuyorsam.

booster başka bişey, implant slotuna takabildiğin tüketilen şeyler.
potion gibi düşün.

ama çok heyecanlı yani illegal hem, hem kazancı iyi olabilir. Gidip markete koymak yerine belirli alliancelara falan çalışabilirsin bencee
Sosyal ağlarda paylaş

t2 uretimi icin pos servislerini kullanmak biraz zorunlu gibi. T2 uretimin ilk basamagi bpo copy cikarmak icin hsec de istasyon slotu bulman nerdeyse imkansiz, ayrica uretimin geri kalani icin de hizlandirici etkisi var.
T2 uretimi kazanc hizi (isk/hour) acisindan pek iyi sayilmaz ama genelinde normal t1 uretimine gore kar orani oldukca yuksektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma takılan bir şey var ama biraz spesifik.. Bouncer I bpc den invent yoluyla bouncer II bpc yaptım. Fakat hem invent olsun hem üretim olsun bir tane drone un maliyeti en az 2-2.5 m oluyor.. Ama null sec te ortalama 1.6-1.7 den gidiyor. Acaba o üreticiler bpo dan mı yapıyor, nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...