loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Booster derken implantlar falan mı ? Onları çok merak ediyorum, onlar nasıl üretiliyor? BP e raslamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 anti-bubble T3 covertops bir fitleme şekli. Covertops için bunu takıyorsun. Anti-Bubble için bunu takıyorsun. Material Effeciency : "Malzemeden daha az ne kadar kullanırım" olayı oluyor yukarda açıkladık bir mesajda. Bunun Optimal ME si arkadaşların verdiği bir link de yazıyordu otomatik hesaplama. Production Effeciency : "Daha hızlı nasıl üretebilir" olayıdır. Diğerlerinden daha ucuz ve daha çok üretirsen pazarda sen söz sahibi olursun ancak orca high sec de 10m ISK kar ile satıldığı için boşa orda üretme 0.0 da üretebilirsen madenci bölgelerinde iyi olur ancak çok fazla madenci yoksa satış adedin 5-6 taneyi geçmez. * ME ve PE araştırmaları 1 kez yapılır daha sonra o BPO ile ürettiğin tüm gemiler için geçerli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 highsecte üretemezsin booster yanlış hatırlamıyorsam. implant değil de drug olarak geçiyor. Drop, Mindflood, Crasg, Blue Pill şeklinde. Synthetic , Standard, Improved, strong diye çeşitleri var her boosterin bi de. synthetic hariç digerleri legal degil highsecte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 haa highsec spesifik bişimi demiştin orayı kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ben low secteyim zaten, implant nasıl üretebilirim? En azından bir link verirseniz bakayım.. Neyse forumda var galiba bilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Booster Wiki yukarıdaki linkte gördüğün gibi booster dediğin POS da üretiliyor ama 0.4 ve altındaki sec systemlerde kullanılan arraylerde üretim yapılıyor. BPC leri ise 0.0 daki ajanlardan elde ediliyor yani biraz standing lazım daha yüksek düzeydeki booster hapların BPC leri için(lvl 4 düzeyindeki 0.0 pirate ajanlardan gas cloud harvesting görevleri alabilmek için.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 loop said: Ben low secteyim zaten, implant nasıl üretebilirim? En azından bir link verirseniz bakayım.. Neyse forumda var galiba bilgi.. implant üretimi yok, sadece factionlardan lp karşılığı alabiliosun yamulmuyorsam. booster başka bişey, implant slotuna takabildiğin tüketilen şeyler. potion gibi düşün. ama çok heyecanlı yani illegal hem, hem kazancı iyi olabilir. Gidip markete koymak yerine belirli alliancelara falan çalışabilirsin bencee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Booster lar Low Sec de contract ile satılıyor. Ama asıl temin yerin Eve forumda sell item kısmında oluyor. Ordan satılıyor genelde bu tür booster lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Peki bir uzmanlık sorusu daha, bazı ekipmanların T1 BP leri var.. Söz gelimi Bouncer II drone , omnidirectional tracking link II bp leri yok, t1 bp ile mi yapılıyor bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 keyword veriorm invention. zaten t2 bpo bulman baya zor-pahalı vs. t2 itemlar için, onların t1 olanlarından invention yolu ile t2 üretmen lazım. Bunu highsecte yapabilirsin. t1 bp + bazı elementler işte ihtimal arttırıcılar zart zurt = t2 bpc şans bazlı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 T1 BPO >>COPYING>>> T1 BPC + datacore + lvl 4-5 Skill + biraz şans >>INVENTION>> T2 BPC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mass production ile ilgili bir şey soruyordum, hallettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 t2 uretimi icin pos servislerini kullanmak biraz zorunlu gibi. T2 uretimin ilk basamagi bpo copy cikarmak icin hsec de istasyon slotu bulman nerdeyse imkansiz, ayrica uretimin geri kalani icin de hizlandirici etkisi var. T2 uretimi kazanc hizi (isk/hour) acisindan pek iyi sayilmaz ama genelinde normal t1 uretimine gore kar orani oldukca yuksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Arkadaşlar küçük bir sorum olacak. High sec. de ben birine saldırsam ama adam bana hiç karşılık vermese benim corp üyelerinin o kişiye engagement hakkı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 saldırıdan kastın ne? sen haklıysan olabilir, ama haksızsan olmaz. adamın lootunu aldın, adam sana dalaştı o zaman gene saldıramayabilirler ( eski sistem böleydi yenisini bilmiorm ) adam senin lootu aldı, her türlü dalarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 olay şöyle. adam bana nötr ve kimseye zararsız mining yapıyor. ben ona saldırınca concord beni patlatacak. ben patladıktan sonra( adamın bana bir kere bile vurmadığını düşünün) benim corpumdan diğer kişiler concord müdehale etmeksizin gidip o adamı patlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 nope adam sana vurmuş olsada yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 teşekkürler. o zaman spesifik birini patlatmak için o corpa savaş açmak gerekiyor. peki npc corpuna savaş açabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 açamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 gatelerde concordu remote replerle tanklayan ve küçük gemilerini patlatan adamlar görüyorum bazen. bu npcler bildiğimiz concord mu yoksa milita polisleri falan mı? concord ölümsüz diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Remote Rep yapanlar da son sistemde aggro alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Aklıma takılan bir şey var ama biraz spesifik.. Bouncer I bpc den invent yoluyla bouncer II bpc yaptım. Fakat hem invent olsun hem üretim olsun bir tane drone un maliyeti en az 2-2.5 m oluyor.. Ama null sec te ortalama 1.6-1.7 den gidiyor. Acaba o üreticiler bpo dan mı yapıyor, nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 invention yaparken adam copy sayısını en yüksek olaraktan basip tutturuyor diyelim 1 bpo bouncer II den copy 50 tane cıktı ona göre araştırma ve şanslı olcak o zaman maliyet düştğünden fiyatta düşüyor.. bu adamların skilleri fln max sırf bu işle uğraşiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sadman said: gatelerde concordu remote replerle tanklayan ve küçük gemilerini patlatan adamlar görüyorum bazen. bu npcler bildiğimiz concord mu yoksa milita polisleri falan mı? concord ölümsüz diye biliyorum ben. concord değil faction polistir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 t2 Bpo var ama bu tür üretimlerde inventiondaki run sayısı yüksek olursa t2 bpc maliyeti düşüyor haliyle 500k drone başına fiyat düşmüş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar