Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adolph Hitler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pembe bir yalan söylediklerin.. Eğer Almanya, özellikle vurguluyorum "NAZİ" almanyası avrupada üstünlük sağlasaydı dünyada üstünlük sağlamış olacaktı.. Tüm dünyanın nazi ve hitler bayrağı altına girdiğini düşünmek bile ürpertici.. Böyle birşey olsa en basitindne Türkiye'nin işgali kesindi. Tüm avrupa ırkçı Almanlar tarafından birleştirilecek, muhtemelen müslümanlar ve doğulular katledilecekti.. Hitler, doğuda yaşayan insanlara tiksintiyle bakardı. (Kavgam) Ve doğuyu, (özellikle kasdettiği Rusya burada tabii) Almanyanın yaşam alanı olarak görüyordu.
Mesaj tarihi:
Ama ne derseniz deyin adam kendi ırkını düşünen bunun için herşeyi yapan bi liderdi.Yanlış anlamayın ben Nazi taraftarı değilim ama adamın liderliğine saygım var her ne kadar Atatürk gibi olamasa bile[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
yaptiginiz butun yorumlar edindiginiz bilgi, edindiginiz bilgi ise size verilen kadar.

bunu unutmayin.

eger hitler kazansaydi bugun hitler dunyayi "yahudi kolecilerinden" kurtaran insan olacakti belki de.

ikinci bir not:yahudilerin simdiye dek oldurdugu musluman sayisi da ugradiklari soykirimla boy olcusebilir oldugu soyleniyor. ( bkz.israil-filistin olaylari)[hline]kingsofchaos

Mesaj tarihi:
Wanderer'ın orada kasdettiği, Hitler savşaı kazansaydı biz yahudileri "Yahudi Köleciler" olarak tanıyacak, Hitler'i de dünyayı onlardan kurtaran adam olarak bilecektik.
Mesaj tarihi:
kavgam ı okuyamıosun ki, en azından bendeki okunmuyo
ben yazın dedemin öğrencilik yıllarından kalma (50 yıllık nerdeyse galiba) kavgam ı okuyayım dedim bi başka türkçe kullanmış sanki, hiç birşey anlamamıştım[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 27 Mart 2003 21:39 tarihinde demiş ki:
22 milyon biraz abarti sanki,220 bin yapalim onu.ben de bilmiyorum sayilarini ama 22 milyon cok fazla.o kadar rus yasamiyo dunya uzerinde.

sonucta olen rus olsun,yahudi olsun,alman olsun,turk olsun..
ne olursa olsun,olen insandir.Bir kisiyi olduren butun insanligi oldurur,bir kisiyi kurtaran butun insanligi kurtarir...

Sanırım son lafta bu tartışmayı bir sonuca bağlar
Ayrıca bir insanı inandığı şeyin yanlış olduğunu düşünmen sana onu öldürme hakkı vermez...
Mesaj tarihi:
güzel bir noktaya parmak basarak bizi öztürkçemizi yeniden kullanmaya meyletmeye muvaffak(!) olan fizban arkadaşımızı kutlar... böhöööö

aslinda basiyo benim turkce tuslar ama inanin ki yukardaki yaziyi yazana kadar esek sudan geldi(!?).
boyle alismisiz, durtme fizben kardes :)[hline]kingsofchaos

Mesaj tarihi:
eh stalin geri çekilip mekanize-piyade karışımı ordusunu panzerlerin önüne atmasaydı da geri çekilmelerine izin verseydi o kadar rus ölmezdi[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
Mesaj tarihi:
yok hocam sibiryadan gelen destekle karşı saldırıya geçtiler zaten, hem ordunu adamın önüne 1 kerede atarak mı yavaşlatırsın yoksa geri çekile çekile kontrol altında tutarak mı .. bi de karşısında savaşacak ordu bulamayan ve fethetmeye gelmiş adamın tuzağa düşmeden hemen önce tavan yapmış ve senin daha çok işine yarayacak olan bir egosu olur ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar sonuçta ölen insan sayısının daha az ya da daha çok olması bu hareketi masum kılmaz ki???
bence ne olursa olsun kan ve nefret üzerine kurulan bir imparatorluğun barış getirmesi mümkün değildir[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Mesaj tarihi:
Silthanas Sen Siyonist in ne anlama geldigini mason birliginin ne oldugunu biliyormusun

eger bildigin halde savunuyorsan pes dorusu

ben bu gün bir müslüman olarak Taliban veya usame KARŞITIYIM

eger bi yahudi olsaydım da mutlak Siyonist karşıtı olurdum

asıl ırkçı kimmiş pehhh[hline]M.K
Mesaj tarihi:
bende burda insanların öldürülmesi taraftarı degilim
kafatasçı da degilim.

eger adamın düşünceleri benim yaşamımı kötü etkiliyorsa bende karşı cıkarım.[hline]M.K
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bıyığına hastayım o adamın (of dd soud trakı calmaya başladı)birde nutuklarına herif kendinden gecyor bagra bagra sesi inceliyor sonra daha cok bagırıyor herifler nasıl kopmadan dinliyor hayret tabi işin ucunda hacı şakirle akraba olmak var[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olm hansingen falanmısın herifinki daha farklı adam acayip gaza gelmiş durumda bir izle görürsün kücükken yahudiler dövmüş bunu herale :)buda ulan hepinize göstericim demiş sonrada göstemiş tabi[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
[b]Mighty_THoR, 27 March 2003 00:50 tarihinde demiş ki:

off off adam çıkıp tarih yazıyo ama paraya yenik düşüyo.Yahudi tekelindeki amerikan filimlerinden gördüklerinizle böyle ortalara çıkmayın tepem atıyo ww2 da o sözde tarihin en büyük soykırımında ölen yahudi sayısı 100-150 bin arasında bu rakkam müttefiklerin bilerek ve isteyerek berlini bombalayıp bir gecede öldürdükleri sivil sayısının sadece yarısı ki bu SADECE BİR GECEDE,onuda geçtim amerika savaşı kazandığı halde deney yapmak için bunun 6 katı insanı japonyada öldürdü niye kimse çıkıp bir laf söylemiyo nedenini söyliyim kimse amerikalılar canidir diye hollywood da film çekmiyoda ondan[hline]MAN WHO WALKS ALONE

Vay be bilmiyordum gerçekten[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
Mesaj tarihi:
The World At War belgeselini mutlaka izleyin hele 1. bölümünü kacirmayin. Hitlerin nasil basa geldgini ve 2. dünya savasinin sürecini detayiyla irdlelemis.[hline]
Mesaj tarihi:
Hitlerin yahudilere yaptığı katliam başarılı olmuş olsa şu an dünyanın durumu nasıl olurdu hiç düşündünüz mü?
Elbet birileri eninde sonunda nasıl bugünkü Amerikayı durduracaksa o zamanda Almanyayı durduracaktı ama yahudilerin olmadığı bir dünya nasıl olurdu acaba? Yahudilere veya herhangi başka bir ırka karşı olduğum yok ama şu an dünyayı en çok karıştıran ırklardan biri yahudilerdir ve Hitler Almanyası belkide ileriyi görüp! buna bir son vermek istemiş olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

• Yeni Oluştur...