Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adolph Hitler

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

said:
Fiercewind, 26 Mart 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
belli işte...Hitler...Tarihin en büyük soykırımını gerçekleştiren,ölüp ölmediği meçhul olan,sabun sanayii ne katkıda bulunmış *iğrenir* yegane insan

Paylaşalım bildiklerimizi :)

off off adam çıkıp tarih yazıyo ama paraya yenik düşüyo.Yahudi tekelindeki amerikan filimlerinden gördüklerinizle böyle ortalara çıkmayın tepem atıyo ww2 da o sözde tarihin en büyük soykırımında ölen yahudi sayısı 100-150 bin arasında bu rakkam müttefiklerin bilerek ve isteyerek berlini bombalayıp bir gecede öldürdükleri sivil sayısının sadece yarısı ki bu SADECE BİR GECEDE,onuda geçtim amerika savaşı kazandığı halde deney yapmak için bunun 6 katı insanı japonyada öldürdü niye kimse çıkıp bir laf söylemiyo nedenini söyliyim kimse amerikalılar canidir diye hollywood da film çekmiyoda ondan[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

eric cartman ın onun taklidini yapınca gülmekten sabun olduğum kişi.[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 26 Mart 2003 21:50 tarihinde demiş ki:
said:
Fiercewind, 26 Mart 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
belli işte...Hitler...Tarihin en büyük soykırımını gerçekleştiren,ölüp ölmediği meçhul olan,sabun sanayii ne katkıda bulunmış *iğrenir* yegane insan

Paylaşalım bildiklerimizi :)

off off adam çıkıp tarih yazıyo ama paraya yenik düşüyo.Yahudi tekelindeki amerikan filimlerinden gördüklerinizle böyle ortalara çıkmayın tepem atıyo ww2 da o sözde tarihin en büyük soykırımında ölen yahudi sayısı 100-150 bin arasında bu rakkam müttefiklerin bilerek ve isteyerek berlini bombalayıp bir gecede öldürdükleri sivil sayısının sadece yarısı ki bu SADECE BİR GECEDE,onuda geçtim amerika savaşı kazandığı halde deney yapmak için bunun 6 katı insanı japonyada öldürdü niye kimse çıkıp bir laf söylemiyo nedenini söyliyim kimse amerikalılar canidir diye hollywood da film çekmiyoda ondan[hline]MAN WHO WALKS ALONE

e ne demişim?
Paylaşalım bildiklerimizi tepen atmasın thor cum :)
tarihin en tartışma yaratan insanlarından biri kendisi ve Amerika ya neden kimsenin laf söylemediğinin belkide bir nedeni ise hiç kimse "bu işi ben yaptım hula" diye çıkmamıştır.
Hitler de ise bir lider niteliği gözleniyordu.Tartışmasız adam cani idi :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Hata 1: hitler paraya falan yenik dusmuyor, hirsina yenik dusuyor. Nasyonal sosyalizmde uretim cok hizlidir ve maliyet cok dusuktur,(o hammade stogu ve yukselen degerleriyle,para sikintisi cekmesi mumkun degil)ayrica sosyalizmle de bir alakasi yoktur.Hitler eger her cephede ayni anda savasmasaydi simdi belki de alman imparatorlugunda yasiyor olacaktik.

*benim bahsettiğim yahudilerin parayı bastırıp hitler karşıtı film yaptırtmaları burda bir hata yok

Hata 2: Olen yahudi sayisi 150k dan cok daha fazladir ve bu bir soykirimdir. Soykirimla savasta olen sivillerin farkini anlamamiz gerektigini dusunuyorum.Kitle imha silahlari daha kullanilmaya baslamamisken (atom bomb), hicbir bomba soykirim etkisi yaratabilecek gucte degildi.Berlinde olen siviller sacmaligi da ayri bir durumdur.Savas sadece askerler arasinda degil, stratejik bolgeler arasindadir da.Berlinde sanayii bolgelerine bomba attilar,oyle sacma sapan yerlere carpet bombing yapmadilar

*bir taraf kasten sivilleri hedef alırken o savaş gereği ise hitlerin yaptığıda ari ırka ulaşmak için gerekliydi o zaman oda en az müttefiklerin yaptığı kadar meşru bir hareketti.Hitlerin savaş başlarken bütün pilotlarına meskun mahallerden uzak durmaları konusunda kesin emri var oysa müttefikler berlin stratejik olarak değil yüzlerlece borbardıman uçağıyla bilerek bombaladılar.

Bu nasıl iki yüzlü bir zihniyettir ki bir tarafta birini soykırımla suçlarken diğer tarafta özellikle sivil hedeflere saldıran,birkaç gün içinde teslim olması kesinleşmiş bir ülkeye iki atom bombası atıp yüzbinlerce kişiyi öldüren milyonlarcasını sakat bırakan yeni doğan nesillerin sakat ve kanserli doğmasına yol açan adamlara onlar savaşın gereği olarak yaptılar der.

Tarih boyunca yahudileri kimse sevmemiştir çünkü yahudiler her kim onlara yardım ettiyse arkalarından hançerlemiştir.Hitler kavgam da sayfalarca alman toplumunun çöküşünde yahudilerin rolünü anlatır.Doğrudur yanlıştır tartışılır ama burda hiç değilse insan öldürürken almanların inandıkları milyonlarcasının bu uğurda öldükleri bir neden vardır.[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

kavgamı mükemmel yapan subjektif olmasıdır.hitler gibi bir adamın ne düşündüğünü tam olarak olmasada bir noktaya kadar anlamak için birebirdir.Dünya üzerinde iki adam bütün avrupa ve kuzey afrikayı almayı başarabilmiştir biri napolyon biri hitlerdir sırf bu yüzden bile büyük bir adamdır[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu meseleyi bu kadar popüler hale getiren ne???
ikinci dünya savaşı-hitler
başka hiç mi bir şey kalmadı tarihte tartışılacak?
ha hitler paraya yenildi demek çok büyük ayıptır çünkü faşizm tamamen kapitalizm destekli bir yönetim şeklidir, ki hitlerin başa geçtiği seçimlerde partisinin karşısındaki parti komünist partidir, ve burjuva kesimi ana komünistler gelirse ne olur halimiz mantığıyla hitlere oy verdiği ve desteklediği için hitler başa geçmiştir.
ve ne olursa olsun hitlere sempati duyanı saygıyla karşılarım ama insanlık ayıbı olduğunu da eklerim.[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Sosyal ağlarda paylaş

of of of
sen kafanda her şeyi açıklamışsın zaten
karşı düşünceleri asla kabul etmediğin gibi, düşüncelerinden faydalanmasına da izin vermiyorsun insanların?
bu noktada seninle tartışmanın bir anlamı olmadığına inanıyorsam, sanırım suç benim değil.[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Sosyal ağlarda paylaş

burda bir polemik yok
ben üstü kapalı yazmışım Silthanas da yanlış anladı açtım sorun kalmadı.
sen eğer o yazıyı okumuş olsaydın benim hitlerin savaş sırasında parasız kalmasından bahsetmediğimi anlardın okumadığın için bilmiyodun bilmediğin için sende yanlış anladın.
sonuç itibariyle eksik bilgiyle yanlış sonuca vardın[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

evet bence de sorun yok,
benim senin o yazını atlamam çok büyük bir hata olmakla beraber
anladığım kadarıyla sen de reddetmiyorsun hitlerin ilk başta kapitalistler tarafından desteklendiğini
ha yapılan hitler karşıtı filmler vs. ayrı bir tartışma konusu ve zaten ben de hitlere karşı çıkarken bunu müttefikleri desteklemek için yapmıyorum
şöyle açıklayayım:
benim için insan öldürmek suçtur (bazı istisnai durumlar hariç)
sayısı da önemli değildir
hitler 150 bin kişiyi öldürdü müttefikler 1 milyon vs.
bu bahane değil bence
al birini, vur ötekine.[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin

[Bu mesaj general83 tarafından 27 Mart 2003 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hitlerin bir cok cüşüncesi dorudur tabı hatalarıda doludur.

biraz acıkalma yapim

avusturyalı olması alman olmadıgı anlamına gelmiyor kendisi almandır.
almanyayı anavatanı olarak gördügü avusturyayıda yahudilerin elinde oldugunu gördügü için avusturyaya odaklanmıştır.
kendisi esmer degil sarışındır yani cocukken saçları sarı idi yaşı ilerleyince kahverengi-siyahlaştı gözleri ise yeşil
benimde saçım kızıl dı şu an koyulaştı mesela

nationalizm i güzel bir şekilde dile getirmiştir.

ayriyetten orada öldürülen siyonist-yahudilere hiç acımıyorum.cok ta iyi etti

bu gibi konularda hiçbşey bilmeden "ahh yazık yahudiye tüh tüh" demeyin bence

hataları : üstün ırıkın almanlar oldugu savunmuştur zencilerin roma kökenlerini melezlikle suçlamıştır.
yahudiligin temellerini dogru bilmedigi için -genel- bir soykırım yapmıştır.

dinlerin en kutsalı olmasına karşın -yahudi- kalkı karafından defalarca degiştirilen bir din haline sadece yahudi cıkarlarına dönen ,parasal bir kitap haline getirilmiştir.(tevratı okuyun bence akla mantıga sıgmayan bir ton şey eklenmiş kitaba)

kavgam kitabı okunmalı ama benimsenmemelidir.
insan zekası doruyu ve yanlışı oradan ayırıcaktır zaten[hline]M.K
Sosyal ağlarda paylaş

Almanyanın durdurulmaya zaten ihtiyacı olmyacaktı çünkü Avrupa içinde ona karşı duracak kimse olmayacaktı.Aynı Drgons Of A Summer Flamedeki gibi.Dünyanın kurtarılması ve uzun süreli bi siyasi birliğin olması için herkes Takhisis Şövalyelerinin bayrağı altında toplandı.Benim söylemek istediğim uzun süreli bi barış ortamı olacaktı[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...