Asriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kojiroh said: Gökhan napıyo bu akşam ya Gökhan'ın klasik çalımını yemedi adamlar hiç.İtalyan onlar boru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sow sakatlandı, christian gotunu kaldıramıyor. herkes goruyor aykut hoca goremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ben de görömüyorum zira ilk yarı uyuyodum nerdeyse bıraktım izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Asriel said: Kojiroh said: Gökhan napıyo bu akşam ya Gökhan'ın klasik çalımını yemedi adamlar hiç.İtalyan onlar boru mu su cok dogru bu arada, 2-3 denedi gokhan kırdılar agzını, daha da denemedi ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yaaa 10 kişi kalmış takımdan kendi sahanda baskı yiyorsun yaaa... Bu ne arkadaş. Sow'un yerine orta saha mı alsa bir tane daha pas yapabilitesini artıracak takımın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 caner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Zegna said: 70 te sokar c aneri simdi aykut kanseri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ADAMIN KURTARICISI CANER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 72de atıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 NE CANERİ YA Abi delirtir bu herif adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu zieglerin agzını burnunu dagıtıcaksın piçin .. geri gelmiyo bide. attıgı pasın krtigini yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 10 kisi kalmıs takımdan korkuyor adam ya, bu kadar acizlik olurmu arkadas. degisiklik yap, yorulmus adamlarını cıkar daha da cok baskıla. ulan salihi sok, kanat degistir bisi yap kanser aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bence iyi karar, gerçi bir Fenerbahçeli kadar hakim değilim takıma ama, forvetten çok orta sahayı geçebilir, pas yapabilir adam lazım şu anda bize. Avrupa maçlarında en Fenerliden daha fenerli oluyorum yahu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 fener o kadar etkisiz yerde pas yapıyo ki adamların savunma yapmasına gerek kalmıyo. Neyse topal çıktı , iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 AHAHAH CANER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 biri bana bu kornerleri açıklasın ya.. yeni çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Klose giriyo adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Zegna said: 10 kisi kalmıs takımdan korkuyor adam ya, bu kadar acizlik olurmu arkadas. degisiklik yap, yorulmus adamlarını cıkar daha da cok baskıla. ulan salihi sok, kanat degistir bisi yap kanser aykut Ben adamın ilk 11'i bile kendi kurduğundan şüpheliyim, sen yüksek futbol bilgisi gerektiren hamleler bekliyorsun, öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi adamlar kloseyi sokuyo oyuna 10 kisi kalmıs takım, bide aykuta bak AHAHAH lan aglarmısın gulermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aykut :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Dakika olmuş 70 küsür hala artistlik peşindeler. ABV... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 0-0 ya bu maç.Abi çok vasıfsız takımız ya hücumda.Orta sahanın ne kadar önemli olduğunu tekrar görüyoruz.Bir Emre olsa şu maçta çok farklı şeyler olurdu net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 şimdi adam dediki.. bu aykut hala korkuyo. ben bi kloseyi salıyım iyice korksun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 adam su zieglere 72 dakka dayanabiliyor. topalı cıkarıyor hayvan gibi dikine pas yapan salih yerine caneri sokuyor. ABI YILMAZ VURAL GEL SU TAKIMIN BASINA sen goruyorsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aykut az basiretli olsa, fener de az kabiliyetli olsa su macin hakki 4-0 ama gel gor ki gidisat 0-0 italya'da da 2-0 alir lazio, tur gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar