Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Oyuncu Mouse-Mouse Pad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

o fiyata ondan iyi mouse bulamazsın, tecrübe olarak da 10 yıldan fazladır aynı şekil mouse kullanıyorum mx500, 510, 518 ve en son da 2-3 aydır g400. üzmez

tek sıkıntı her gece csgoda küfür ve report yiyosun hakor hakor diye

baya yanlış tespitler var.

evet 4chan de hatalı çıkabiliyor.
Mesaj tarihi:
4chan yapmıyorki bunları esrealityi testlerini derlemişler, şu an 2 tane kusursuz mouse var en üstteki g400 ve deathadder onun dışındakileri sallamıyorum zaten yanlışlık olabilir alt tierlarda
Mesaj tarihi:
al neden dandik oldukları burada god tier dışındakilerin

http://esreality.com/index.php?a=post&id=2024663

ROCCAT Kone+ (Avago ADNS-9500). Positive acceleration ?

bu sorunları çoğu çoğumuzun farketmeyeceği önemsiz şeyler özellikle çok ince aim gerektiren bi fps oynamıyorsa ama flawless ürün varken niye kırığını alacan
Mesaj tarihi:
kone xtd de avago 9800 varmış sensor. ha farklı mı bilmem. ama mesela "easy aim" diye birşey eklemişler sanırım sniping için. easy aim tuşlayınca dpi atıyorum 400 e fln düşüo, daha kolay nokta hedef alınıo fln. ben kullanmıyorum gerçi.
Mesaj tarihi:
Abi bence şu 3 mouse herşey için yeterli:

Logitech G400
Zowie AM
Razer Deathadder

Bunlar her el tipi için bir çözüm sonunuyor. Aynı zamanda en iyi 3 mouse olarakta kabul ediliyor. Bunların dışında mouse aramayın. Gidin elinize uyanı alın.
Mesaj tarihi:
O adamlar A4Tech daha fazla para verse onu kullanırlar.

Takılmayın "Ooo dendi steelseries kullanıyor. Demek ki en iyi olmalı omfg" olaylarına.

edit: Bir de geçenlerde bayağı araştırmıştım. Cidden o liste overlock + benchmark + gaming sitelerinin bildiğin özeti şeklinde.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Abi bence şu 3 mouse herşey için yeterli:

Logitech G400
Zowie AM
Razer Deathadder

Bunlar her el tipi için bir çözüm sonunuyor. Aynı zamanda en iyi 3 mouse olarakta kabul ediliyor. Bunların dışında mouse aramayın. Gidin elinize uyanı alın.

bunları açık olarak deneyebileceğimiz yer olsa negzel olur aslında
  • Yeni Oluştur...