DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Roccat Kone var bende degistirdim eskisi duruyor. Bi bak mause'a fiyatta anlasiriz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 baba logitech alma berbat g9 var bende tam bi rezalet a4tech x7 al çok iyi bu fiyata 2000 dpi zor bulrusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Silphatos said: o fiyata ondan iyi mouse bulamazsın, tecrübe olarak da 10 yıldan fazladır aynı şekil mouse kullanıyorum mx500, 510, 518 ve en son da 2-3 aydır g400. üzmez tek sıkıntı her gece csgoda küfür ve report yiyosun hakor hakor diye baya yanlış tespitler var. evet 4chan de hatalı çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Razer virali olmus o bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 koneye boktan demiş ya ne saçma. kime göre boktan acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 4chan yapmıyorki bunları esrealityi testlerini derlemişler, şu an 2 tane kusursuz mouse var en üstteki g400 ve deathadder onun dışındakileri sallamıyorum zaten yanlışlık olabilir alt tierlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 al neden dandik oldukları burada god tier dışındakilerin http://esreality.com/index.php?a=post&id=2024663 ROCCAT Kone+ (Avago ADNS-9500). Positive acceleration ? bu sorunları çoğu çoğumuzun farketmeyeceği önemsiz şeyler özellikle çok ince aim gerektiren bi fps oynamıyorsa ama flawless ürün varken niye kırığını alacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kone xtd de avago 9800 varmış sensor. ha farklı mı bilmem. ama mesela "easy aim" diye birşey eklemişler sanırım sniping için. easy aim tuşlayınca dpi atıyorum 400 e fln düşüo, daha kolay nokta hedef alınıo fln. ben kullanmıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abi bence şu 3 mouse herşey için yeterli: Logitech G400 Zowie AM Razer Deathadder Bunlar her el tipi için bir çözüm sonunuyor. Aynı zamanda en iyi 3 mouse olarakta kabul ediliyor. Bunların dışında mouse aramayın. Gidin elinize uyanı alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 o resimde baya yanlıs var ciddi anlamda. orda kötülediği bir çok fareyi turnuvalarda pro oyuncuların kullandıgını gördüm maç streamlerinde. razer virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 O adamlar A4Tech daha fazla para verse onu kullanırlar. Takılmayın "Ooo dendi steelseries kullanıyor. Demek ki en iyi olmalı omfg" olaylarına. edit: Bir de geçenlerde bayağı araştırmıştım. Cidden o liste overlock + benchmark + gaming sitelerinin bildiğin özeti şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sponsorunun verdiğini kullanıyo pro, iyi olduğu için değil yoksa çoğuna deseler kendi fareni kullan sallama bizi diye gider ms wmo 1.1 kullanır 15 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ölümgılıcı söylemiş zaten neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 LathspeLL said: Abi bence şu 3 mouse herşey için yeterli: Logitech G400 Zowie AM Razer Deathadder Bunlar her el tipi için bir çözüm sonunuyor. Aynı zamanda en iyi 3 mouse olarakta kabul ediliyor. Bunların dışında mouse aramayın. Gidin elinize uyanı alın. bunları açık olarak deneyebileceğimiz yer olsa negzel olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar