pontipati Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 of ya bi ara çok koyuyodu bu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 evet yav çok kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 keşke evde unutsam.. işyerinde unuttum.. yarın sabah ne yapacağımı bilmiyorum, evde tek kulaklığı çalışmayan bir tane vardı ona yamanırım, hatta öyle iki tane bulsam yavşama aparatıyla stereo ses de alailbirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 BabacumMostors said: yavşama aparatı http://images.marketplaceadvisor.channeladvisor.com/hi/68/68411/AA1910.1.jpg şunu mu kastettin? pantolonu sıyırıp çömeldim altıma sıçmayım diye, cevabı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 evet aynen o, sizdeki adı neydi ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 AHAHAHDLAKDFGH YAVŞAMA APARATI!!! ikilik jak derdik lisede. çift giriş diye arkadaşlarım da oldu. dp yani. artık görüşmüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yavsama aparati ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bariz yanci aparati o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yalnız itiraf ediyorum okul zamanı sadece bu aparat ve kulaklıkla takıldığım olmuştu asfgf. discmanlerin henüz pahalı walkmanlerin ise modasının geçtiği o sancılı dönemlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 babacumla imam inanılmaz iyi herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yavşama aparatı ne abi AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 2000-2001-2002 son ve en iyi walkmanimi 1998 de almıştım ses kaydı fln da alıyordu müthiş bir aletti.. bozuk olmasa bugün bile kullanırım, karışık kaset yapmak için verdiğin emek ve sonucu duyunca verdiği haz.. kasedi en iyi nasıl doldururruz, hangi şarkıalr olmalı, liste uzun gelince hangisini çıkarmalı, eksik kalırsa ne yapmalı abv teknoloji ne yaptın kasetlerimize :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Kalemle kaset sarmış efendi ırk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 birde track track parça çalan walkmanler vardı sony'nin. böyle ileri sardırıp diğer şarkının başı gelmiş mi diye kontrol etmiyordun. direk sonraki parça diyordun kendisi sarıp başından çalıyordu. aha işte o teknolojinin yanında kök hücreymiş, tanrı parçacığıymış pattes salatası hepsi. hala almıyor aklım adamlar nasıl yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 en son modellerde kablo mablo derdi yok ya çok rahat, direk gözlük gibi tak kafana çık şeklinde. http://brain.pan.e-merchant.com/2/1/20895512/l_20895512.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ekmek said: Kalemle kaset sarmış efendi ırk. bundan serbest cagrisim saat tornavidasi ile comodorun teypine girisler geldi aklima ne diye yapiyoduk onu hala en ufak bir fikrim yok lan cok sacma. niye o vidayla vici vici dondurunce calisiyodu lan oyun? bu kadar sacma bisey olabilir mi neydi olm o bizi mi kandiriyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 şu kaset olayına o kadar dolmuşum ki gitim kendi kendime salonda "kaset neden sevgidir neden özveridir" onu anlattım çok duygulandım lan ben :/ sevdiğin kıza; 1- mektup yazmak 2- karışı kkaset hazırlamak gibisi var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 mp3 oynatıcılardan bildiğin tiksiniyorum aslında, işin bütün dugusunu öldürüyor, safi tüketici haline getiriyor insanı akşiam akişam evde meczupo gibi kendi kendime konuşarak dolandım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Aah ah walkman dönemi... Babam İstanbul'da çalışırken "Aiwa" marka bir walkman getirmişti bana Doğubank (böyle miydi lan oranın adı sdf) tan alıp, o zaman bizim İzmirin bebeleri bilmediği için markayı az dalga geçmemişlerdi benimle :P (Sony Bass - Mega Bass - Groove dönemleri) ETA: Bundan önce de olabilir ya, ilkokulda filandım galiba Aiwa geldiğinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/799066_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 walkmani sony, kulaklığı aiwa alırdık. basslar daha iyi diye. ankara'da maltepe pazarından başka da alternatif yok gibiydi, girince çıkamazdık. yok groove'lusu çıkmış, ona para yetirebilir miyiz derken bass groovelusu çıkardı. kasetçilerden de iyi birine denk geldin mi eşşek gibi arşiv yapardın, 10 tane kaset alıp beğenmediklerimizi geri verirdik falan, şimdinin promo olayını adamlar taa o zamandan görmüşler. güzel günlerdi vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 allahini seven bana anlatsin niye su ortadaki delige tornavida sokuyoduk http://webpersonal.uma.es/de/fjgc/C2N-II/Pictures/756px-Datassette_1531.jpg yok mu moyendis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi kafa ayarı işte, oyunun sisteme yükleneceği yeri ayarlamak için. manyetik bant veriyi okumadan geçerse zıııırt diye çok geriye yada çok ielriye sarmamak için benim commodoreum hiç olmadı lan :/ ama biliyorunm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hepinizden nefret ediyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar