Alfheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bu oyunun başlığının açılmamış olması ilginç. Open-source, steam greenlight'da, 2010-2011-2012 Roguelike of the Year ödülleri almış. Meşhur baba ASCII rogue-like'lardan ayıran, aynı şekilde derinlik ve gayet iyi grafiklere sahip olması. Bu türü sevenler mutlaka denesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 kickstarterı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sendeki highscoreu yazda bi hedef olsun ilk başlangıç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Level 11 berserker yapabildim en fazla. Daha birkaç saat oldu başlayalı, mekanikleri falan öğrenmeye çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu türü severiz de 2-3 hakkın olan oyunları tekrar tekrar baştan oynayacak vaktimiz yok artık lisedeki gibi malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 O zaman oyunun zorluk seviyesini yükseltebilirsin, sizin lisede ingilizce öğretmediler galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bakalım nasılmış. Adom'un kickstarter'ını kaçırdığım için hala kafamı duvarlara vuruyorum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Alfheim said: O zaman oyunun zorluk seviyesini yükseltebilirsin, sizin lisede ingilizce öğretmediler galiba :) sakin ol şampiyon, oyun zorluk seviyesini düşürebilirsin demek istedin herhalde? ama o durumda da açmak istediğim classlar açılmıyor, asıl amacım alchemist dışı mage açmaktı ama o açılmayınca arcaneblade ile başladım da 4-5 lvlda iki kere falan ölünce yeniden başlayasım gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 düz zorlukda extra canla başlanıyor belli levellarda can ekleniyor bu sayıya. bulwark açtım ilk onun gibisi gelmedi daha :( summoner hele ne çile, archmage lv4 olamdan bi 10 kere reroll layınca bıraktım, cursed skiller berserkerın dandiği gibi duruyor, açıklamalar pek belirsiz. varmı oyna denilen zevkli class? ps: te kbaşarılı archmage'im file corrupt oldu load edip spell atıyorum oyun kitleniyor fatal eyyorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Halfling rogue fena değil. Stunlock falan - Dün bir de old forest'a gittiğimde, yeni bir class unlock oldu. Tam adını hatırlayamıyorum da druid kafasında bişeylerdi. mage subclassı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Extra can? http://www.templeofcats.com/wp-content/uploads/2011/02/no-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 wilder summoner cıktı bana ormanda? mage subclassı archmage ve necro var bitek sanırım. ps: gerge o default zorlukta. roguelike difficulty ye alıp single life oynayailiyosun. nitekim ben ilkini nasılsa ölcem diye hızlıca açtım sonra bu ne Yeaaaa diye isyan ederken farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Evet, sen söyleyince hatırladım ben de. Onu unlock edip ölüp çıkmıştım oyundan. Tahmini söyledim mage subclass falan diye :) - Şimdi elf archer denemeyi düşünüyorum. Dün incelemiştim biraz, mekanikleri hoşuma gitmişti. Quiver'dan arrow reload etmek falan da turn geçiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bir de transmogrification chest zımbırtısını açın, ilk 1-2 questten sonra açılıyor. Loot olayını baya çözüyor. Unlock ettikten sonra yeni açtığınız karakterler onla başlayabiliyor. - Bir de ilerde fortress açılıyormuş. 10 euro falan donate edip, birkaç item'lık account bazında storage yapılabiliyormuş. Bi ölmesem görücem de hepsini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Indiriyorum simdi. ADOM da ciksa bir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Oha! OHA!!!! 195 mb roguelike mi olur lan! Utanin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Yine öldüm level 11 archerla. Mezar vardı açayım dedim rare level 24 vampire çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ben açılmasını bekleyemedim mod yükleyip necro açtım kolayda oynuyorum. kolay da baya kolay gerçekten yeniden başlayıp normal mi gitsem diye düşündürttü o derece buarada ben de vampirlere çok kurban gittim ya sanki böyle hep öldürebilecekmişim gibi duruyor neden bilmiyorum sonra birden ölüyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 level 15 archmageiminde occultist tarafından öldürülmesiyle oyunu sildim merak ettiğim karakter kalmadı çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?35,5887199,5887199#msg-5887199 Bunu oynayin. Roguelike'in zirvesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 grafiksizlik de bir yere kadar arkadaş. bence sene 2013de minimum olması gereken şey bu oyun grafik açısından hehe. sırf seneye saygıdan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar