Alfheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bu oyunun başlığının açılmamış olması ilginç. Open-source, steam greenlight'da, 2010-2011-2012 Roguelike of the Year ödülleri almış. Meşhur baba ASCII rogue-like'lardan ayıran, aynı şekilde derinlik ve gayet iyi grafiklere sahip olması. Bu türü sevenler mutlaka denesin :)
LethE Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sendeki highscoreu yazda bi hedef olsun ilk başlangıç için
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Level 11 berserker yapabildim en fazla. Daha birkaç saat oldu başlayalı, mekanikleri falan öğrenmeye çalışıyorum :)
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu türü severiz de 2-3 hakkın olan oyunları tekrar tekrar baştan oynayacak vaktimiz yok artık lisedeki gibi malesef
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 O zaman oyunun zorluk seviyesini yükseltebilirsin, sizin lisede ingilizce öğretmediler galiba :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bakalım nasılmış. Adom'un kickstarter'ını kaçırdığım için hala kafamı duvarlara vuruyorum ben ama.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Alfheim said: O zaman oyunun zorluk seviyesini yükseltebilirsin, sizin lisede ingilizce öğretmediler galiba :) sakin ol şampiyon, oyun zorluk seviyesini düşürebilirsin demek istedin herhalde? ama o durumda da açmak istediğim classlar açılmıyor, asıl amacım alchemist dışı mage açmaktı ama o açılmayınca arcaneblade ile başladım da 4-5 lvlda iki kere falan ölünce yeniden başlayasım gelmedi
LethE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 düz zorlukda extra canla başlanıyor belli levellarda can ekleniyor bu sayıya. bulwark açtım ilk onun gibisi gelmedi daha :( summoner hele ne çile, archmage lv4 olamdan bi 10 kere reroll layınca bıraktım, cursed skiller berserkerın dandiği gibi duruyor, açıklamalar pek belirsiz. varmı oyna denilen zevkli class? ps: te kbaşarılı archmage'im file corrupt oldu load edip spell atıyorum oyun kitleniyor fatal eyyorluyor.
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Halfling rogue fena değil. Stunlock falan - Dün bir de old forest'a gittiğimde, yeni bir class unlock oldu. Tam adını hatırlayamıyorum da druid kafasında bişeylerdi. mage subclassı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Extra can? http://www.templeofcats.com/wp-content/uploads/2011/02/no-cat.jpg
LethE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 wilder summoner cıktı bana ormanda? mage subclassı archmage ve necro var bitek sanırım. ps: gerge o default zorlukta. roguelike difficulty ye alıp single life oynayailiyosun. nitekim ben ilkini nasılsa ölcem diye hızlıca açtım sonra bu ne Yeaaaa diye isyan ederken farkettim
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Evet, sen söyleyince hatırladım ben de. Onu unlock edip ölüp çıkmıştım oyundan. Tahmini söyledim mage subclass falan diye :) - Şimdi elf archer denemeyi düşünüyorum. Dün incelemiştim biraz, mekanikleri hoşuma gitmişti. Quiver'dan arrow reload etmek falan da turn geçiriyor
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bir de transmogrification chest zımbırtısını açın, ilk 1-2 questten sonra açılıyor. Loot olayını baya çözüyor. Unlock ettikten sonra yeni açtığınız karakterler onla başlayabiliyor. - Bir de ilerde fortress açılıyormuş. 10 euro falan donate edip, birkaç item'lık account bazında storage yapılabiliyormuş. Bi ölmesem görücem de hepsini sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Indiriyorum simdi. ADOM da ciksa bir...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Oha! OHA!!!! 195 mb roguelike mi olur lan! Utanin!
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Yine öldüm level 11 archerla. Mezar vardı açayım dedim rare level 24 vampire çıktı sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ben açılmasını bekleyemedim mod yükleyip necro açtım kolayda oynuyorum. kolay da baya kolay gerçekten yeniden başlayıp normal mi gitsem diye düşündürttü o derece buarada ben de vampirlere çok kurban gittim ya sanki böyle hep öldürebilecekmişim gibi duruyor neden bilmiyorum sonra birden ölüyorum falan
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 level 15 archmageiminde occultist tarafından öldürülmesiyle oyunu sildim merak ettiğim karakter kalmadı çünkü sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?35,5887199,5887199#msg-5887199 Bunu oynayin. Roguelike'in zirvesi bence.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 grafiksizlik de bir yere kadar arkadaş. bence sene 2013de minimum olması gereken şey bu oyun grafik açısından hehe. sırf seneye saygıdan yani
Öne çıkan mesajlar