Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Maj'Eyal (Rogue-like)

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunun başlığının açılmamış olması ilginç.

Open-source, steam greenlight'da, 2010-2011-2012 Roguelike of the Year ödülleri almış.

Meşhur baba ASCII rogue-like'lardan ayıran, aynı şekilde derinlik ve gayet iyi grafiklere sahip olması.

Bu türü sevenler mutlaka denesin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Alfheim said:

O zaman oyunun zorluk seviyesini yükseltebilirsin, sizin lisede ingilizce öğretmediler galiba :)

sakin ol şampiyon, oyun zorluk seviyesini düşürebilirsin demek istedin herhalde?

ama o durumda da açmak istediğim classlar açılmıyor, asıl amacım alchemist dışı mage açmaktı ama o açılmayınca arcaneblade ile başladım da 4-5 lvlda iki kere falan ölünce yeniden başlayasım gelmedi
Sosyal ağlarda paylaş

düz zorlukda extra canla başlanıyor belli levellarda can ekleniyor bu sayıya.
bulwark açtım ilk onun gibisi gelmedi daha :( summoner hele ne çile, archmage lv4 olamdan bi 10 kere reroll layınca bıraktım, cursed skiller berserkerın dandiği gibi duruyor, açıklamalar pek belirsiz.

varmı oyna denilen zevkli class?
ps: te kbaşarılı archmage'im file corrupt oldu load edip spell atıyorum oyun kitleniyor fatal eyyorluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

wilder summoner cıktı bana ormanda? mage subclassı archmage ve necro var bitek sanırım.
ps: gerge o default zorlukta. roguelike difficulty ye alıp single life oynayailiyosun. nitekim ben ilkini nasılsa ölcem diye hızlıca açtım sonra bu ne Yeaaaa diye isyan ederken farkettim
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, sen söyleyince hatırladım ben de. Onu unlock edip ölüp çıkmıştım oyundan. Tahmini söyledim mage subclass falan diye :)

- Şimdi elf archer denemeyi düşünüyorum. Dün incelemiştim biraz, mekanikleri hoşuma gitmişti. Quiver'dan arrow reload etmek falan da turn geçiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de transmogrification chest zımbırtısını açın, ilk 1-2 questten sonra açılıyor. Loot olayını baya çözüyor. Unlock ettikten sonra yeni açtığınız karakterler onla başlayabiliyor.

- Bir de ilerde fortress açılıyormuş. 10 euro falan donate edip, birkaç item'lık account bazında storage yapılabiliyormuş. Bi ölmesem görücem de hepsini sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben açılmasını bekleyemedim mod yükleyip necro açtım kolayda oynuyorum. kolay da baya kolay gerçekten yeniden başlayıp normal mi gitsem diye düşündürttü o derece

buarada ben de vampirlere çok kurban gittim ya sanki böyle hep öldürebilecekmişim gibi duruyor neden bilmiyorum sonra birden ölüyorum falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...