Harvey Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Üsttede reklamı var neden konusu olmasın diyerekten açıyorum :) Hayatım boyunca Facebook oyunlarından nefret ettim ama bu oyun gayet iyi gözüküyor diğer klasik fb oyunları gibi energy olayları falan yok. Bikaç resim koyuyorum. Ek olarak türkçe dil seçeniğide var. http://www.facebook.com/WarOfMercenariesCommunity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 deneyelim bakalım oynadım 2 dk sildim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 moderasyon yeşil temada niye çıkıyor bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 pati şimdide war of mercenaries imi destekliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar