Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 27. Hafta | Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor | 31.03.2013 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko ; ben tv de tekrarını izlemesem imkanı yok göremezdim baya hızlıydı şut çünkü. bence olur böyle şeyler deyip geçebiliriz.

tek sıkıntı, böyle pozisyonlar hatta daha daha zor fark edilecek pozisyonlar gs ye olduğunda hemen fenerasyon diye ağlayanların burda "ohooo futbolda olur böyle şeyler ezik misiniz" edebiyatı yapmaları.
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

mokoko ; ben tv de tekrarını izlemesem imkanı yok göremezdim baya hızlıydı şut çünkü. bence olur böyle şeyler deyip geçebiliriz.

tek sıkıntı, böyle pozisyonlar hatta daha daha zor fark edilecek pozisyonlar gs ye olduğunda hemen fenerasyon diye ağlayanların burda "ohooo futbolda olur böyle şeyler ezik misiniz" edebiyatı yapmaları.

ben tvden izledim götümü yırttım gol gol diye cthulhu bizzat şahit :D

abi sadece birazcık mantık birazcık geometri mi dersin fizik mi dersin işte onun bilgisi

direğin içine çarpan top nasıl yere sekip çapraz açıyla dışarı çıkabilir? bir gram beyni olan insan o topun iç falso alıp yere vurduğu takdirde ancak dışarı çıkabileceğini bilmesi gerekir. aynı gol birebir almanya- ingiltere maçında olmuştu. orda da aynı şeye vurgu yapılmıştı o açıyla top dışarı çıkıyorsa zaten içeri vurmuştur diye.
Mesaj tarihi:
Lan kale çizgisinden sonra kale içine doğru olan zemini niye eğimli yapmıyorlar geriye doğru? Oraya düşen top kale içine seker, böylece sıkıntı olmaz?
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Lan kale çizgisinden sonra kale içine doğru olan zemini niye eğimli yapmıyorlar geriye doğru? Oraya düşen top kale içine seker, böylece sıkıntı olmaz?

oyuncular için zararlı olabilir. kale içine giren falan oluyo bazen. ayağı altta falan kalırsa kayarken o eğimle sakatlanabilir.
Mesaj tarihi:
kötü oynadı. çıkarken gereksizce ıslıklandı. kendi sinirlenip su şişesine tekme attı. sahaya falan girdi şişe. dahada çok ıslıklandı. bide çıkarken tribüne küfür etmiş sanırım, kamera çekmiş.
Mesaj tarihi:
caner bence kadroda olması gereken bir adam. ama götünü kaldırmican işte böyle. yoksa konsantre oynadığı zaman fark yaratıyo. sene başında mesela çok iyi oynuyodu ama klasik olarak sürdüremedi aynı performansı.
  • Yeni Oluştur...