DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 mokoko ; ben tv de tekrarını izlemesem imkanı yok göremezdim baya hızlıydı şut çünkü. bence olur böyle şeyler deyip geçebiliriz. tek sıkıntı, böyle pozisyonlar hatta daha daha zor fark edilecek pozisyonlar gs ye olduğunda hemen fenerasyon diye ağlayanların burda "ohooo futbolda olur böyle şeyler ezik misiniz" edebiyatı yapmaları.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: mokoko ; ben tv de tekrarını izlemesem imkanı yok göremezdim baya hızlıydı şut çünkü. bence olur böyle şeyler deyip geçebiliriz. tek sıkıntı, böyle pozisyonlar hatta daha daha zor fark edilecek pozisyonlar gs ye olduğunda hemen fenerasyon diye ağlayanların burda "ohooo futbolda olur böyle şeyler ezik misiniz" edebiyatı yapmaları. ben tvden izledim götümü yırttım gol gol diye cthulhu bizzat şahit :D abi sadece birazcık mantık birazcık geometri mi dersin fizik mi dersin işte onun bilgisi direğin içine çarpan top nasıl yere sekip çapraz açıyla dışarı çıkabilir? bir gram beyni olan insan o topun iç falso alıp yere vurduğu takdirde ancak dışarı çıkabileceğini bilmesi gerekir. aynı gol birebir almanya- ingiltere maçında olmuştu. orda da aynı şeye vurgu yapılmıştı o açıyla top dışarı çıkıyorsa zaten içeri vurmuştur diye.
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 @dragon_slayer bence bu soyledigini kanıtlayamazsın.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Lan kale çizgisinden sonra kale içine doğru olan zemini niye eğimli yapmıyorlar geriye doğru? Oraya düşen top kale içine seker, böylece sıkıntı olmaz?
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Liebe seni geometriden geciren hocayı sihehehehe.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 SeaGle said: Lan kale çizgisinden sonra kale içine doğru olan zemini niye eğimli yapmıyorlar geriye doğru? Oraya düşen top kale içine seker, böylece sıkıntı olmaz? oyuncular için zararlı olabilir. kale içine giren falan oluyo bazen. ayağı altta falan kalırsa kayarken o eğimle sakatlanabilir.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Abi çok fazla eğim değil ya, 2-3 derecelik bi eğim bile yeter yani şöyle sekmeleri engellemeye.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ha bu arada golü vermeyen yardımcı hakem 23 şubat'tan beri maç alamıyormuş.
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 kalenin icini 6 metre kazsinlar, giren top cikmaz.
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 gol yiyen kaleciyi de direk çukura atsın hakem
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 kötü oynadı. çıkarken gereksizce ıslıklandı. kendi sinirlenip su şişesine tekme attı. sahaya falan girdi şişe. dahada çok ıslıklandı. bide çıkarken tribüne küfür etmiş sanırım, kamera çekmiş.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 caner bence kadroda olması gereken bir adam. ama götünü kaldırmican işte böyle. yoksa konsantre oynadığı zaman fark yaratıyo. sene başında mesela çok iyi oynuyodu ama klasik olarak sürdüremedi aynı performansı.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Caner sakat adam. Bkz. A.Madrid-Gs Maçı. Her an her saçma hareketi yapabilir.
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bu arada Castrol zımbırtısı şuta kaç km dedi ?
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 mümkün degil lan çok daha hızlıdır o.. Kafadan 135 falan görür sdf
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 biri Sow'un secde resmini bulsun kalite version ricam.. bu son maçtan .. baya netti bu sefer sdfs
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 besiktas'a yazık lan. hafta bitti aslında su anda, ama adamlar yarın mac yapacak. kimse sonucunu merak etmiyor sdfgh.
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 orasıda karışık uefa için saldırıyo aşagı ekip.. yazık beşiktaş nelerle ugrasıyo sdfsd
Öne çıkan mesajlar