benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Şöyle birşey gördüm beyler sizce mantıklı olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 tuvalette ingilizce daha mantıklı götünüze sokun kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 önce türkçe öğren de ingilizce kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ben bu yöntemle 5 dil öğrendim. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Fin said: tuvalette ingilizce daha mantıklı götünüze sokun kitabı. deneyen varsa paylaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hem uyurken Amerika ve İsrail Propagandası yapılabilinir, sonra neler olur kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 önce ayıkken dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bu sekilde evet var olan diliniz gelisiyor ama yogun bas agriniz olabilir ilk basta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bu arkadas da uykusunda ogrenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Video o kadar başarısız ki. hem hazır kalıp kullan, hem de ilk izleyişte bile farkedilen sayısız hata yap. Ayrıca klasik kullanılan fontta türkçe karakter olmayışından kaynaklı font değişimi olayları falan of of. şahsen bu tip hataları gördüğüm reklamın ciddiyetinden şüphe ederim. 3 adam bi araya gelmiş "hacı böle bişey yabak, kime yedirirsek" demiş, birisi videoyu yapmış, diğeri "oo güzel yapmışın hacı helal" demiş, öteki de telefonlara bakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 uyurken bilincalti nasil acik lan kim salliyor bunlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 uyanıkkne öğrenebildiysen öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Seti aldım bir arkadaşımdan duymuştum pek inanmamıştım fakat biraz araştırdıktan sonra etkilerinin fazla olduğunu söylüyorlardı. denemek istedim şu an 13. günümdeyim inanmadığıma pişman oldum çünkü beklentilerimin üzerinde verim almam beni çok şaşırttı uykudayken resmen bilgiler yükleniyor hissediyorum. 13. günümde kendi çabamla denediğim bir testte çok sevdiğim How I Met Your Mother dizisini artık anlayabiliyorum hızlı gelmiyor konuşmalar :) herkese tavsiye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 uyurken beynin %10 u dinleniyor sadece, gerisi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 uyumazken 100 de 100 u mu calisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 evet %10unu kullanıyoruz şeyi efsane tamamen, her bi yeri çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 beynin %10u calisiyo olsa, hayati fonksiyonlarini yerine getiremezsin buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kitabın üstüne otur ozmozla geçsin vücuda (Suzan Oyhon, personal correspondance) nedir bu kolaycılık arkadaş herşeye hiç acı çekmeden hiç çaba göstermeden ulaşayım merakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konu eğlenceye taşınsın. Arkadaşa da önce Türkçe öğretilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuya ilk -ve muhtemelen son- mesajimi yazip kacayim. 1 - Konu bilgi ve deneyim olunca kolay yoldan ogrenmek diye bisey yok. Cok ugrastim, hic bir faydasini gormedim. Ister okuyarak ister izleyerek ister dinleyerek ister kursuna giderek bir sekilde ogrenmek ve onu pekistirmek icin pratik yapmak lazim mutlaka. 2 - Basarisi ispatlanmis yollarla ogrenmek, mesela egitimi isinin ehli birisinden almak ya da rastgele bir kaynak secmek yerine kaynagin iyisini arastirip kullanmak gayet etkili oluyor. 3 - Beynin ve vucudun dinlenmeye ihtiyaci var ve bu dinlenme olayi beyin uyarildigi surece yalan. Kulaginizda kulaklikla, surekli bir seyler anlatan sesle degil 8 saat 38 saat uyusaniz nafile. Haliyle hayat kaliteniz vs alacaginiz fayda -varsa tabi bir faydasi- seklinde kiyasladiginizda sonsuz vs 0 gibi bir karsilastirma yapmis oluyorsunuz. Hadi saglicakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Telkin denilen olay var. İngilizce öğretmez ancak kelime öğrenmede işe yarar. Mesela bir soruyu çözmeye çalıştıktan sonra, beceri isteyen bir işle uğraştıktan sonra uyuyup, uyandığınızda o işi yapabildiğinizi ve ilerlediğinizi göreceksiniz. Bunun nedeni bilinçaltınızdır. Mesela telkin yüklü cdler var. Gece uyurken dinlediğinizde bilinçaltına işliyor. Ben de inanmıyordum denedim ve işe yaradığını gördüm. Ancak satın alınacak birşey değil para tuzağı ücretsiz versiyonları var onları denemenizi tavsiye ederim. Tabiki de matematik, biyoloji, ingilizce vs öğretmiyor. Bu arada konudaki herkes profesör çıktı kendimi bi ezik hissettim lan aynştayn görse ilkokul hocasına hak verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Uykunda öğren, rüyanda konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Fin said: tuvalette ingilizce daha mantıklı götünüze sokun kitabı. bunu diyecektim lan en azından poponuz kitap görmüş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Litminov said: Telkin denilen olay var. İngilizce öğretmez ancak kelime öğrenmede işe yarar. Mesela bir soruyu çözmeye çalıştıktan sonra, beceri isteyen bir işle uğraştıktan sonra uyuyup, uyandığınızda o işi yapabildiğinizi ve ilerlediğinizi göreceksiniz. bunun uykuda olan bir şeyle ilgisi yok. o kadar çok başıma geldi ki ne olduğunu anlatayım direk. bir soruyu çözmeye çalışıyorsunuz çalışıyorsunuz soru hakkında üretebileceğiniz tüm fikirleri ve bakış açılarını üretiyorsunuz ama yorulduğunuz için hepsi bulamaç haline geliyor. sabah kalktığınız zaman soruyu çözmüş olmuyorsunuz tabi ki ama soru üzerine tekrar düşündüğünüz zaman beyniniz dinlenmiş olduğu için rahatlıkla daha önce oluşturduğunuz fikir ve parçaları doğru bir şekilde bir araya koyup çözüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 defrag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar