valequenta Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Galatasaray Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Didier DrogbaYedekler Eray İşcan, Gökhan Zan, Albert Riera, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Umut Bulutİstanbul Büyükşehir Belediye Eduardo, Geraldes, Can Arat, Mahmut Tekdemir, Metin Depe, Serhat Gülpınar, Ekrem Ekşioğlu, Efe İnanç, Tom, Doka, ZenkeYedekler Oğuzhan Bahadır, Kamil Zayatte, Tayfun Pektürk, Cenk Şahin, Zeki Korkmaz, Ömer Can Sokullu, Tevfik Köse Ilk 15 dakikada bitirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Rotasyona gidilebilirdi 2-3 oyuncu konusunda. Sneijder'in sakatlığı geçer geçmez riske edilmesi saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 o sakatlanmadı bence. hafif bi sıkıntı hissetmiştir milli takıma koyim madrid maçı var diyip çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Elmander kadroda mı acep? Takımla çalışıyor çünkü bildiğim kadarıyla özledim vikingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Viking'i ben de ozledim ama ilerde sansı cok zor bu kadar mac eksigi ile. Lig'de de cok kritik noktadayız artık sampiyonluk dısında bir sonuc kabul edilemez. Esas ben Hakan Balta'yı anlamadım. Riera cezalı falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yabancı sınırından dolayı kesik yedi herhalde riera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Eboue'nin çıkışı var bariz son 2 maçta, Riera'ya göre daha önemli kadroda hatta fakat Eboue/Sabri vs. Riera/Balta oranı arasında büyük fark var bu sene, o yüzden kesiği Eboue yiyebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kesigi dany de yiyebilirdi. gokhan zan hic sırıtmıyo, cok elestirilse de adam basarılı. muzmin yedek olmasına ragmen hep hazır. balta ise hep balta. en son 2008 avrupa sampiyonasında iyiydi. ondan sonra iyi macını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 en az 3 yeriz, bizimkiler maçı sallamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Holmen yok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bülentkorkmaz varmış zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 çimler fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ibb'nin başında bülent korkmaz varsa sorun yok. 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 burak c.ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 istanbul 2020 ne ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hay kazma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Burak a son yapilan penalti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 KRAAAAAAALLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Adam atiyor durduramiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 oha drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 gral attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 abi güzel gol atamıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Off kaptan yapmıştım fantazide, obaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 leblebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar