valequenta Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Galatasaray Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Didier DrogbaYedekler Eray İşcan, Gökhan Zan, Albert Riera, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Umut Bulutİstanbul Büyükşehir Belediye Eduardo, Geraldes, Can Arat, Mahmut Tekdemir, Metin Depe, Serhat Gülpınar, Ekrem Ekşioğlu, Efe İnanç, Tom, Doka, ZenkeYedekler Oğuzhan Bahadır, Kamil Zayatte, Tayfun Pektürk, Cenk Şahin, Zeki Korkmaz, Ömer Can Sokullu, Tevfik Köse Ilk 15 dakikada bitirelim.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Rotasyona gidilebilirdi 2-3 oyuncu konusunda. Sneijder'in sakatlığı geçer geçmez riske edilmesi saçma.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 o sakatlanmadı bence. hafif bi sıkıntı hissetmiştir milli takıma koyim madrid maçı var diyip çıkmıştır.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Elmander kadroda mı acep? Takımla çalışıyor çünkü bildiğim kadarıyla özledim vikingi
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Viking'i ben de ozledim ama ilerde sansı cok zor bu kadar mac eksigi ile. Lig'de de cok kritik noktadayız artık sampiyonluk dısında bir sonuc kabul edilemez. Esas ben Hakan Balta'yı anlamadım. Riera cezalı falan mı?
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yabancı sınırından dolayı kesik yedi herhalde riera.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Eboue'nin çıkışı var bariz son 2 maçta, Riera'ya göre daha önemli kadroda hatta fakat Eboue/Sabri vs. Riera/Balta oranı arasında büyük fark var bu sene, o yüzden kesiği Eboue yiyebilirdi
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kesigi dany de yiyebilirdi. gokhan zan hic sırıtmıyo, cok elestirilse de adam basarılı. muzmin yedek olmasına ragmen hep hazır. balta ise hep balta. en son 2008 avrupa sampiyonasında iyiydi. ondan sonra iyi macını hatırlamıyorum.
nordhen Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 en az 3 yeriz, bizimkiler maçı sallamaz.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ibb'nin başında bülent korkmaz varsa sorun yok. 3-0
Öne çıkan mesajlar