Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 27. Hafta | Galatasaray - I.B.B 30.03.2013 / 19:00 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Didier Drogba

Yedekler
Eray İşcan, Gökhan Zan, Albert Riera, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Umut Bulut

İstanbul Büyükşehir Belediye
Eduardo, Geraldes, Can Arat, Mahmut Tekdemir, Metin Depe, Serhat Gülpınar, Ekrem Ekşioğlu, Efe İnanç, Tom, Doka, Zenke

Yedekler
Oğuzhan Bahadır, Kamil Zayatte, Tayfun Pektürk, Cenk Şahin, Zeki Korkmaz, Ömer Can Sokullu, Tevfik Köse

Ilk 15 dakikada bitirelim.
Mesaj tarihi:
Viking'i ben de ozledim ama ilerde sansı cok zor bu kadar mac eksigi ile. Lig'de de cok kritik noktadayız artık sampiyonluk dısında bir sonuc kabul edilemez.

Esas ben Hakan Balta'yı anlamadım. Riera cezalı falan mı?
Mesaj tarihi:
Eboue'nin çıkışı var bariz son 2 maçta, Riera'ya göre daha önemli kadroda hatta fakat Eboue/Sabri vs. Riera/Balta oranı arasında büyük fark var bu sene, o yüzden kesiği Eboue yiyebilirdi
Mesaj tarihi:
kesigi dany de yiyebilirdi. gokhan zan hic sırıtmıyo, cok elestirilse de adam basarılı. muzmin yedek olmasına ragmen hep hazır. balta ise hep balta. en son 2008 avrupa sampiyonasında iyiydi. ondan sonra iyi macını hatırlamıyorum.
  • Yeni Oluştur...