Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body Building / Olympia Stage

Killer

Öne çıkan mesajlar

NutritionV2 said:

Lan killaaaa sürekli bir yerini sakatlıyon lan ragei azalt olm biraz sdfgsdfg

doğuştan roidliyiz yapcak bişey yok fdsdf

@black ben sana başladığım salonu anlatsam ha yine iyimişim dersin. türklerle yaşıyosun. egomuz ve biz yani bu kadar basit.

off topic bişey anlatıcam hemen geri dönücem olaya

benim sınıf arkadaşm geçen sene badiye başladı. takılıyo falan gelişiyoda görüyorum. uzun ince bi tip şimdi o yüzden kası alıyo görüyosun. geçen birden masada bi kaç fitfag ve badici toplandık konuşuyoruz fotolarını falan gösterdi. sırtım iyi falan dedi. dedim benim oldğm masada sırt konuşmucan kendiminkini gösterdim. aynı lan işte diyo sdgksöSKADF herif 67 kg mi 70 mi ne öyle bişey. 97 bench yapıyomuş olimp marka toz kullanıyomuş. şimdi bu adam bana orda ders vermeye kalkıyo falan filan.

yani dediğim gibi kimi muhattap alıcaın önemli. bu sporda herkes hoca, herkes bişeyler biliyo, ve doğrusu yok bu sporun. supplementlerin kürlerin doğrusu var o kadar.

o yüzden milletin anlattığı şey bana olmuyo diye de kızmayın.

on topic

triceps dedik evet devam
Sosyal ağlarda paylaş

insan kendi inanmak istediği şeye bir bahane bulup inanıyor.

mesela ne kadar çok çalışmak o kadar çok kas mantığı gibi.

salondakiler sürekli benimle alay ediyor kedi skısı gıbıymıs benım calısmam 30-40 dakka sürüyomus. e got 1.5 saat calısıyon sonuca bak.

bu sporda gerçeği kendin görene kadar insanları dinlesen dahi 5 dakka sonra unutuyorsun.

yani şu yazıyı yazmayı bile inanılmaz boş buluyorum, daha önce bodyforumtr yide bir kaç arkadaş kurmuştuk, sonra anladım ki, boş işler bunlar hacıt, ne laf anlatıcaksın, ne laf dinleyeceksin bu işte.

bundan mütevellit, tavsiyem vücut tipi, çalışma, beslenme, iştah ın azlığı çokluğu konusunda bilimsel temellere varan araştırmayı yapmanız ona göre vücut geliştirme hayatınızı şekillendirmeniz dir.

supplement konusunda ise, bana göre hepsi hikaye. hatta yıllardır iddia ettiğim gibi, bence supplement firmaları steroidi bu kadar kötülüyor ve böyl bir gündem yaratıyor.

iştah konusunda ise, yemek yemeyi sevmeye alışmanızı öneririm. 94 kilodan 101 e nası cıktım arkadaş ben 1 ayda. allahım ya.

geçen gün damak aldım 80 gram, güneşte biraz erittim, sonra daha önceden temizlediğim dev siirt fıstıklarını içine tıkıştırdım, biraz daha güneşte tutup, gölgede dınlendırdım. tavsiye ederim net 1000 kalori oh sdfdsg.
Sosyal ağlarda paylaş

Perfect reis, IF fasted idman öncesi BCAA almak ne kadar yararlı olur?
"martin berkhan" said:

Fasted training

Training is initiated on an empty stomach and after ingestion of 10 g BCAA or similar amino acid mixture. This "pre-workout" meal is not counted towards the feeding phase. Technically, training is not completely fasted - that would be detrimental. The pre-workout protein intake, with its stimulatory effect on protein synthesis and metabolism, is a crucial compromise to optimize results. The 8-hour feeding phase starts with the post-workout meal.
Sosyal ağlarda paylaş

toplayalım ya. son ana denk gelmesin.

sırt omuza gidicem bugün

diz omuz triceps heryer sakat ve hep sol olm nası bi iş anlamadım. sol bildiğin çürüğe bağladı asdfkas

diz kapağının sağ üstü küt küt ediyo eğilip kalkarken dün bacak antrenmanı yaptım. yarım extension abdductor addcutor curl =(

hiç değilse atlamadım asksdfa
Sosyal ağlarda paylaş

squat makes you puke

nice workout bros

2 haftalık toparlanma sürecim de bugün bitti. sırt omuz biceps yaptım işte bugün. haftaya split programıma dönücem yine.

@perfect

splite dönüp tekrar bi kuvvet kazanıcam sonra full body dediğin gibi. FEKAT şu diz yüzünden eğilememe olayını napcam bilmiyorum tendon sıkıntısı olabilir gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün dışarda bir kaç body ci arkadaş gördüm. tanımıyorum kendilerini fekat bir kaç nokta dikkatimi çekti.

abi trapez çalışılacak, trapez omuzu uzun gösteriyor. trapez omuzu dik, ayakta tutan şey resmen.

salonlardaki trapez çalışmayın hörgüçlü olursunuz efanesinin etkileri sanırım bunlar.

adam deli gibi kanat yapmış, o trapez kısmı bomboş. sonradan kanat eklenmiş gibi bir görüntü.

son olaraksa, tshirt seçimi aşırı önemli. slim fit, geniş açık boyun kısa kol tavsiye ederim. niye bunu yazdığıma gelince, o kanatlı abi beyaz gay slim fit giymiş aşırı iğrenç oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende body falan efsane duruyo measla trapezlerden dolayı. trapez benim en sevidğim kas gruplarından bitanesidir. omza heybetini kazandırıyo. hörgüç muhabbeti saçma sapan trapeze yönelip ya da omuz çalışırken paso trapze vurdurup baya şişiren herifler yüzünden. boynu yoktu muhabbeti var ya. bu işe boşuna vücut geliştirme demiyolar kendi inşaatının mimarı olucaksın. her eline ağırlık alan basıyo işte mk sdfs

bu arada

http://www.tvgfbf.com/tr/duyuru-401

seneye classic vg'ye gireyim dedim de 75+ genç erkeklerdeki 1. herif iyi baya. 1.82 boyla -75 kgde girebilir miyim acaba ben? ayrıca niye kğ yazıyo df kiloğram mı?

edit.link çıkmamş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...