di Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 said: CONCAT(str1,str2,...) Returns the string that results from concatenating the arguments. Returns NULL if any argument is NULL Boyle sacma bi olay varmis, yarin bi gun denk gelirseniz sac bas yolmayin diye yazayim bilgilendireyim istedim zira az once guzel bi sovdurdu beni. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 mysql le alakam yokta fenamış bu ya ahahha bulana kadar çatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sende ifnull kullan abi. bozuk bozuk yazıyonuz sonra laf atıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ya kullandim kullanmasina da zerre kadar mantikli gelmedi su olay. Diger turlu gavur dusunmus, ben yetememisim deyip geciyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 adamlar kesin konusmus, nullsa null birader, ugrastirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sql da 2-3 sene once kesfetmistim ben mal mal olayi null + 'selam' = null demekmis illaki isnull(blabla,'') gibi seyler yapmak lazim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sql server'da ayarı var, sıkıntı olmuyor. Ayrıca + ile concat etmektense CONCAT diye fonksiyon yazmak daha mantıklı. Function içinde gerekli COALESCE, ıvır zıvır ile istenilen alınabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 NVL/COALESCE demeye geldiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 NVL var miydi ya mysql'de oracle seysi degil mi nvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 concat_ws kullanınca halloluyordu bu sanırım concat_ws('','asd','qwe'.. şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mükemmel birşey lan o :) Çok hayat kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 senko said: NVL var miydi ya mysql'de oracle seysi degil mi nvl isnull yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 isnull or isnotnull iste butun mesele bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar