revhas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Rakip toparlanmış bile bizde niye hala bi hareket yok? Hemen organize olmaya çağırıyorum sizleri...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 evet bence de birşeyler yapılsın, şimdiden bir night elf hunter hazır beklemede. Zebani hadi ....:) [signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 23 Kasım 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 evet bencede baslayin, karsida rakip olmazsa pek zevki olmayacak :P[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 beyler bizde Jo_jitsu ile tam bunu konusuyoduk bizim bi klan kurmaya niyetimiz var alliance olarak katilmak isteyenler soylesin konusalim isim olarak Guardians of Life gibi bisey dusunuyorum nedersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Platinium Alliance :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hatta bu guildin temelini bugun atalim bu isin oyun baslar baslamaz kuralim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 arkadaslar suan bu olayi tartismak icin msnde bi chat sesion acalim diyoruz nedersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 çok pis dövecem çooook :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ne is abi niye dovuyosun :) Buarada beyler ben golden horde ile horde oynamak istiyorum o yuzden diyorum ki golden hordeun olmadigi bi serverde oynayalim alliace olarak :) boylece her iki taraftada oynayabiliriz [Bu mesaj zebani200 tarafından 23 Kasım 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 vericem ben o golden horde ye First Cohort ile ayari merak etmeyin :) geliyo bizim daoc guild ailenecek alliance a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kuralım ama euda eheh yiyosa eu'ya gelsin golden horde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 eu ya geçme durumum olduğu için hala bazı sebeplerden dolayı kesin birşey diyemiyorum, yoksa başı çekerdim ben :b bu arada eno dan tırsıyorsanız ayıp.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yawash dov, tum cinlileri saliim tepenede gor sen.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Golden Horde'u US'de kurduk cunku kuranlar USde :) @dede: sizin cinlileriniz varsa bizde mogoluz. Az tokatlamadik zamaninda onlari, gene tokatlariz :)[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bu arada kucuk bir note olarak soyleyeyim. Golden Horde'u horde kisminda kurmamizin bir nedeni de neredeyse herkesin "ayyyy bu cuce coooooook sirin, hadi alliance olalim" yada "ayyyy bu nightelfin kulaklarini isiririm, hadi alliance olalim" demesi uzerine tum testler boyunca alliance'in hordedan daha fazla populasyona sahip olmasi. Horde olunca tabii hele hele pvp serverinda her zaman her sekilde aksiyon bulabilecez, ve yendigimizde de sikilmadan yendik diyebilicez. Ama alliance 5vs1 olacagi icin cogunlukla onlarin yenmesinin zerg etmekten baska bir anlami olmayacak.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 döveriz...... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 WoW US - Horde Oyuncuları 01. eno - undead warlock 02. damienthorne - undead rogue 03. crizz - orc shaman 04. tharkas - undead warlock 05. nomad13 - undead rogue 06. aquila - orc warrior 07. craytotem - troll shaman 08. mendoza - ? 09. malsahibi - tauren druid 10. mrmedia - undead priest 11. mikado - orc shaman 12. befounder - undead mage 13. riglous - undead rogue 14. estel_anorier - undead ? 15. baalou - troll rogue 16. lorrotar - undead mage WoW US - Alliance Oyuncuları 01. eternal - human mage 02. zebani200 - human paladin 03. afterdeep - nightelf hunter 04. ceti - dwarf paladin 05. coldwind - human mage 06. delidumrul - human mage 07. darksun - nightelf hunter 08. revhas - humar warrior 09. bloodmaster - dwarf hunter 10. jo-jixu - nightelf hunter şimdilik 10 kişiyiz galiba... guild çalışması yapmak isteyenler bana msn den ulaşabilir... [email protected][signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Befounder, 23 Kasım 2004 02:28 tarihinde demiş ki: Bu arada kucuk bir note olarak soyleyeyim. Golden Horde'u horde kisminda kurmamizin bir nedeni de neredeyse herkesin "ayyyy bu cuce coooooook sirin, hadi alliance olalim" yada "ayyyy bu nightelfin kulaklarini isiririm, hadi alliance olalim" demesi uzerine tum testler boyunca alliance'in hordedan daha fazla populasyona sahip olmasi. Horde olunca tabii hele hele pvp serverinda her zaman her sekilde aksiyon bulabilecez, ve yendigimizde de sikilmadan yendik diyebilicez. Ama alliance 5vs1 olacagi icin cogunlukla onlarin yenmesinin zerg etmekten baska bir anlami olmayacak. E ole de o yuzden horde-tauren oynayip tren seyretmenin bi anlami yok.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 arkadaşlar hemen işe koyulalım beklediğimiz kabahat[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende hazır ve nazır biçimde bekliyorum night elf rogue unuz olaraktan. hatta 1 tane paladin bir arkadaşımda war =) server warsong bu arada... [signature][hline]I am Blind not Dead! [Bu mesaj Notguilty tarafından 24 Kasım 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 1- Warsong Delidumrul Warsong Dedekorkut 2- Warsong Karabulut[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 benim oyun daha gelmedi bikaç güne gelir diye umuyorum gelince bende girerim warsong a...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 beyler benim karakterler feanturi - human paladine ve lorlas - ne durid oyunda alin friend listinize konusalim L:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben alırım seni friend listime bir kaç gün içinde[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sagol jo_jitsucum bende seni alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar