Perseus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 En iyi ultima online resimleri::: www.uo.galerisi.com Sizde bulduğunuz veya daha önceden sizde bulunan resimleri ekleyebilirsiniz.. Siteye giremiyorsanız http://uogaleri.doruan.com adresinden girmeyi deneyin. Site paralı bir sunucu üzerindedir herhangi bir hata olması çok zor... Yinede giremezseniz bilgisayarınızdaki bazı spywareler yani küçük virusler siteye girmenize engel oulyor demektir. Bunun için www.inndir.com adresinden Spybot adlı programı çekip bilgisayarınızı tarattığınızda ve zararlı kayıtları sildiğinizde hiçbir sorun kalmayacaktır... Şu an sitemizde 61 tane ersim bulunmaktadır... Her geçen gün kat kat artmaktadır... Herhangi bir üyelik gerekmemektedir... Sitemiz Php ve Mysql tabanlı hazırlanmıştır... [Bu mesaj Perseus tarafından 22 Kasım 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hayırlı Olsun ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 tebrikz Basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hayırlı olsun başalarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Şu anda siteye birkaç yeni özellik daha ekledim. Site her zaman gelişme sürecinde olacak ve yeniliklerin yakasını asla bırakmayacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben giremiyorum ne yazık ki. Makinemde temiz olmasına rağmen.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ya Hersey Cok Guzel Basarilarda . Sitenin Iceriginde 61 resim var diyosun hic biride guzel degil :-) Gelisecek Zamanla Biliyorum ama Sirf Resim Olsun Diyede Koydugun Resimler Var[signature][hline]GNR Family Msn : [email protected] Mail : [email protected] icq : 123303415 ---->->-> Herkez Dunyayi Degistirmeye Calisiyor Ama Kendini Degistirmeye Calisan Hic Yok o simdi BaLonLu Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bir ara bende yapmıstım hatırlayan varmı bilmem ama ben sadece Screenshot lari aliyordum siteye 100 kusur olmustu sora sıkıldım ugrasmadım oyle kalmisti bi yerlerde olmali da hatırlamıyorum :) Kolay gelsin :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bende bişi sandım pff[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ne kadar geniş o kadar iyi. Nasıl olsa resimler yer kaplamıyor :). Her türden olacak. Evet gereksizlerde var ama güzeller daha çok olacak emin olun şu anda makinemde beğeneceğiniz dolu uo ile ilgili resim var en yakın zamanda onlarıda koyacağım. İleride php ve mysql sınırlarını zorlamayı düşünüyorum :). Şimdilik başlangıçta böyle sade bence biraz daha güzel gibi... He birde yer kaplamıyor derken şunuda söyliyim yakında yer kaplayacak şekildede yapmayı planlıyorum hiç olmazsa küçük resimleride olsun 100*100 gibi onları alana koyarım sizce nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Başarılar.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: FakeAccount, 22 Kasım 2004 21:47 tarihinde demiş ki: bende bişi sandım pff Biraz sabırsız biriyimdir reklamı hemen yaptım ama inan birşey oalcaktır... Şu anda 80'in üstünde resim var... Bu gece üç haneli rakamlara geçmesini hedefliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade_Avalanche Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hicbir linkten giremedim Title geliyor ama ana sayfa acilmiyor[signature][hline] Jade Avalanche Canyakar Who is afraid of..? [ Darkness Surrounds Me [b] ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yukarıdaki işlemleri denediniz mi? Host paralı herhangi bir sorun yok sadece yurt dışı bu nedenle makinalarda problem çıkabiliyor kimi zaman ttnetin ı bölgesindeki hizmetinde problem çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 basrılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Resımler guzel hakkaten Basarılar..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 biraz yavaş gibi?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar