Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En İyi Ultima Online Resimleri - Sizde Resim Ekleyebilirsiniz...

Perseus

Öne çıkan mesajlar

En iyi ultima online resimleri::: www.uo.galerisi.com

Sizde bulduğunuz veya daha önceden sizde bulunan resimleri ekleyebilirsiniz..

Siteye giremiyorsanız http://uogaleri.doruan.com adresinden girmeyi deneyin. Site paralı bir sunucu üzerindedir herhangi bir hata olması çok zor...

Yinede giremezseniz bilgisayarınızdaki bazı spywareler yani küçük virusler siteye girmenize engel oulyor demektir. Bunun için www.inndir.com adresinden Spybot adlı programı çekip bilgisayarınızı tarattığınızda ve zararlı kayıtları sildiğinizde hiçbir sorun kalmayacaktır...

Şu an sitemizde 61 tane ersim bulunmaktadır... Her geçen gün kat kat artmaktadır...

Herhangi bir üyelik gerekmemektedir...

Sitemiz Php ve Mysql tabanlı hazırlanmıştır...

[Bu mesaj Perseus tarafından 22 Kasım 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Hersey Cok Guzel Basarilarda . Sitenin Iceriginde 61 resim var diyosun hic biride guzel degil :-)

Gelisecek Zamanla Biliyorum ama Sirf Resim Olsun Diyede Koydugun Resimler Var[signature][hline]GNR Family
Msn : [email protected]
Mail : [email protected]
---->->->
Herkez Dunyayi Degistirmeye Calisiyor Ama Kendini Degistirmeye Calisan Hic Yok

o simdi BaLonLu Pati
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar geniş o kadar iyi. Nasıl olsa resimler yer kaplamıyor :). Her türden olacak. Evet gereksizlerde var ama güzeller daha çok olacak emin olun şu anda makinemde beğeneceğiniz dolu uo ile ilgili resim var en yakın zamanda onlarıda koyacağım.

İleride php ve mysql sınırlarını zorlamayı düşünüyorum :). Şimdilik başlangıçta böyle sade bence biraz daha güzel gibi...

He birde yer kaplamıyor derken şunuda söyliyim yakında yer kaplayacak şekildede yapmayı planlıyorum hiç olmazsa küçük resimleride olsun 100*100 gibi onları alana koyarım sizce nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...