GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 arkadaşlar bu ürünü kullanan bilen varmı onboard ses kartıyla pc den müzük performansı nasıldır ?EDIFIER R1900T II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu ürünü kullanmadım da 2.0 ne ya o paraya sağlam 5.1 ler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 /feyspalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 said: Referans monitörleri ise genelde "flat" olmasi icin tasarlanmis hoparlörlerdir, gerci tam flat diye bi mantik yok, kullanilan materyale ve dizayna göre yine sound farkliligi olur. Amac yapilan ses kaydini oldugu gibi, en naturel sekilde detaylica duyabilmeyi saglamaktir. Daha iyi muzik dinleyebilmek, film izleyebilmek amacli degiller yani. Studyoda aranje/mix/mastering studyo monitörleriyle yapilip bittikten sonra multimedia hoparlörlerde de extradan dinlenir, ki son kullanici bunu nasil duyacak, balans nasil olmus kontrol etmek adina. Yani gidip iyi hoparlör alcam diye studyo monitöru almayin, arastirin iyice. hoş seninki biraz hifi den hallice gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 evet bende başta öyle düşündüm de, benim studyo monitör lere zaafım var aylardır alıcam hep vazgeçtim, bu sefer karar verdim alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 samaella said: said: Referans monitörleri ise genelde "flat" olmasi icin tasarlanmis hoparlörlerdir, gerci tam flat diye bi mantik yok, kullanilan materyale ve dizayna göre yine sound farkliligi olur. Amac yapilan ses kaydini oldugu gibi, en naturel sekilde detaylica duyabilmeyi saglamaktir. Daha iyi muzik dinleyebilmek, film izleyebilmek amacli degiller yani. Studyoda aranje/mix/mastering studyo monitörleriyle yapilip bittikten sonra multimedia hoparlörlerde de extradan dinlenir, ki son kullanici bunu nasil duyacak, balans nasil olmus kontrol etmek adina. Yani gidip iyi hoparlör alcam diye studyo monitöru almayin, arastirin iyice. hoş seninki biraz hifi den hallice gibi duruyor zaten orda anlatılan ürünler en az 1-4k dan satılan pro ürünler, senin dediğin gibi bu fiyat aralığındaki ürünler hifi sound aralığındadır, vericeği ses 160 liraya satılan 5.1 lerden kötü değildir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 maudio av30 bi araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Creative T20, T40 serisi bayağı başarılı diye biliyorum. Onun haricinde Türkiye'de M-audio AV40 bulabilirsin. Ayrıca 5+1 surround kullanmadıktan ve film izleyip oyun oynamadıktan sonra kablo karmaşasından başka bir şey değil gerçekten. Head-fi'ye baktım, pek bir şey yok modelle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 said: fiyat aralığındaki ürünler hifi sound aralığındadır, vericeği ses 160 liraya satılan 5.1 lerden kötü değildir diye düşünüyorum Kafalar çok karışmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 sanırım M-audio av30 amaca yönelik performansı olan giriş seviyesi sayılabilicek studio speaker yorumlardan anladığım bu, hi-fi amaçlı kullanımda bass ların yetersiz kaldığı dan şikayet edilmiş, teknik bilgi de bunu doğruluyor zaten (Frequency Response : 90 Hz - 20 kHz) yani hi-fi kullanıcısı için soru işareti olabilicek bir ürün. birde Microlab Solo6С var yorumlar çok belirsiz dinlemeden sadece tahminlerle ses ürünü almak zar atmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar