Mechanixx Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Selam sevgili arkadaşlar, Rock platformu içerisinde Opera ve Türkülerimizi kendi bestelerimizle birlikte buluşturmaya çalıştığımız albümümüz nisan ayı içerisinde Ada Müzik etiketi ve Radyo Odtü medya sponsorluğunda piyasaya sürülecektir. Bende forumdaki arkadaşlarıma tarafımdan duyurmak istedim, Deniz. Detaylı bilgi almak için aşağıdaki adreslere ulaşabilirsiniz http://www.sirmali.net http://www.facebook.com/sirmalirock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ateş başında ''Akdeniz Akşamları'' var mı??? asf trollük bir yana tebrikler arkadaşlar çok başarılı olmuş. kesin benim kuzen de vardır bu organizasyonda.. nerde bir etkinlik bizim kuzen orda.. başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 güzel olmuş başarılar dilerim, inşallah piyasaya oynayan bir grup olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 vokâl çok rahatsız edici ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 izlemeden dislikeladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JFAMAP Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hayırlı olsun arkadaşlar umarım istediğiniz noktaya gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mechanixx Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Teşekkür ederiz arkadaşlar, parçaları düzenlerken hiçbir zaman tutar mı tutmaz mı diye düşünerek hareket etmedik sadece hoşumuza giden şeyleri yaptık ve rock müziğin nasıl olması gerektiğine inanıyorsak o şekilde hareket etmeye çalıştık. Bundan sonraki albümlerimizde ve konserlerimizde de bu düşünceyi benimseyeceğiz sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 vokal bayan olsa daha iyi olurmuş bence. şöyle soft sesli bi abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 vokal acil değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Hayirli olsun , yolunuz acik olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 gitarları bijen çalmış iyi de olmuş. çok sesli düzenlemeler hoş olmuş, orkestral sound güzel yedirilmiş gitarla. keşke vokal daha rock işi, daha agresif bi havada söyleyen birisi olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mechanixx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Yorumlar için teşekkür ederim, Bijen albümün müzik danışmanlığı ve kayıtlarını yaptı, gitarların hepsini ben çaldım ve beğenmenize sevindim :) Vokal konusuda şöyle, grubumuzun olayı zaten opera solistinin rock gitaristiyle ortak projesi olması. Albümde teaserda yer almayan ve her dinlediğimde vay arkadaş bir insandan bu ses nasıl çıkıyor dediğim vokal numaları var. Bende başta bu tarz vokale birkaç kere dinledikten sonra alıştım çünkü genelde ses tekniğine gerçekten hakim, sesi düzgün pozisyonda şarkıcı oranı çok az olduğundan ve bunların hiçbirinin işi de opera sanatçılığı olmadığından kulaklarımız buna alışık değil. Bana göre işin orjinal olmasına sebep olan ilk adım zaten bir opera solistinin rock söylemesi, çünkü hiç söylenmedi. Tabii ki yine zevk meselesi. Mesela aşağıdaki parçayı albümde coverladık farklı kadanslar ve geçişlerle ama bir fikir vermesi açısından Oğuz'un performansını dinlemenizi isterim : [video]http://youtu.be/PSv1cwxVsSk?t=3m11s?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar